Kızım daha 4 aylık falandı. bir gün dışarı çıkacağım, önce altını değiştireyim de öyle gideyim dedim. Altaçma koymaya üşendim.
Altını açtım, eski bezi çıkarmamla tekrar yapmaya başladı. Eski bezi altına sokmaya çalıştım olmadı. Kızım bu arada ıkınıyor ve her ıkınma ile yeni bir posta geliyor. Yeni bez koyayım dedim altındaki battaniyesine bulaştı. Bezi tam soktum altına kenarından elime bulaştı. Battaniyeyi kurtarayım derken yatak örtüsüne bulaştı. İpek hala ıkınıyor. Bir bebekten bu kadar mı çıkar derken elimden yere bir parça fırladı. O sırada telefonum çaldı. Temiz kalan elimle açtım. Arkadaşımmış arayan ne yapıyorsun dedi. Boka bulandım canım dedim ben de.
öncelikle çok eglenceli bir forum açan arkadaşa teşekkürlera.s.
biz de 2 gün önce alışveriş merkezine gittik.bir yandan kızıma biebronla süt veriyorum bir yandan diger elimle kendim birşeyler yiyip içiyorum.bir ara karşımdaki gençler bana gülüyordu ne oluyor diye bir baktım ki kendi içecegim yerine kızımın biberonunu alıp agzıma götürmüşümkaydirigubbakcemile3
bir arkadaşımın başına geleni anlatayım bende. arkadaşım bebeğini emziriyormuş. kapı çalmış bizimki kapıyı açmış. tüpçü şaşkınlıkla arkadaşıma bakmış kafasını eğmiş. bizim ki bi bakıyo ki meme meydanda... rezillliiiik... delikafadulden
tazecik bir olay :)
dün akşam annemlerden evimize geliyoruz
oğlişim aç ve uykusuzdu,akşam vakti karanlık arabada emzireyim dedim,başladım
arkada oturuyorum evimizde bayağı uzak
oğlumda sağına soluna bakıp emiyor bi çıkarıyor bir alıyor neyse
kırmızı ışıkta durmuşuz hiç haberim yok
oğlişimde memeyi çıkardı bende vermeye çalışıyom neyse oh dedim aldı
bir baktımki sol tarafıma yanımızda kocaman belediye otobüsü tıka basa dolu herkes bana bakıyor
o andaki duuygularımı anlatamam güleyimmi utanayımmı bilemedim
bu emzirme olayı zaten başıma bir iş açacak diye korkuyom valla :)
(adanadakiler bilir kırmızı büyük otobüsleri ve nasılda tıka basa dolu olduğunu )
selam kızlar,geçen gece kızım 3-4dfa uyandı ve uzun sürdü dalması sürekli emdi.sonunda fursat buldum ve tuvalete gittim bir anne ne yaparsa onu yaptım: pijamamı sıyıracağıma mememi dışarı çıkarttım:)kendime geldim hemen ve çok güldüm:)siz de ne şekerlikler var. Okuyup eğlenelim. bayanssulusmile
eşim müdüründen şikayet ediyor
bu adam hep bizi çalıştırıyor 8 den sonra çıkabiliyoruz adam hiç bizle ilgilenmiyor verimli iş yapabilmemiz için çalışanlarınla ilgilen onlarınsempatiksalakcinni gazını alsempatiksalakcinni,nerdeee
tabii kızımın gazını ala ala adam şaştı tabii gaz ver diyeceğine gazını al dedi
tazecik bir olay :)
dün akşam annemlerden evimize geliyoruz
oğlişim aç ve uykusuzdu,akşam vakti karanlık arabada emzireyim dedim,başladım
arkada oturuyorum evimizde bayağı uzak
oğlumda sağına soluna bakıp emiyor bi çıkarıyor bir alıyor neyse
kırmızı ışıkta durmuşuz hiç haberim yok
oğlişimde memeyi çıkardı bende vermeye çalışıyom neyse oh dedim aldı
bir baktımki sol tarafıma yanımızda kocaman belediye otobüsü tıka basa dolu herkes bana bakıyor
o andaki duuygularımı anlatamam güleyimmi utanayımmı bilemedim
bu emzirme olayı zaten başıma bir iş açacak diye korkuyom valla :)
(adanadakiler bilir kırmızı büyük otobüsleri ve nasılda tıka basa dolu olduğunu )[/QUOTE
evet dışarıda emzirmek maharet gerçekten.. opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?