Anne haller...:) biraz da gülelim

:roflol::roflol::roflol::roflol: bayıldım yaaaa öldüm gülmekten çok yaşa emiii....

çok güldüm buna herkesin başına gelecek bişey ama yaşayınca çok kötü olmuştur iyiki kendi yemeğinden de bebeğe yedirmedin :roflol:

tazecik bir olay :)
dün akşam annemlerden evimize geliyoruz
oğlişim aç ve uykusuzdu,akşam vakti karanlık arabada emzireyim dedim,başladım
arkada oturuyorum evimizde bayağı uzak
oğlumda sağına soluna bakıp emiyor bi çıkarıyor bir alıyor neyse
kırmızı ışıkta durmuşuz hiç haberim yok
oğlişimde memeyi çıkardı bende vermeye çalışıyom neyse oh dedim aldı
bir baktımki sol tarafıma yanımızda kocaman belediye otobüsü tıka basa dolu herkes bana bakıyor
o andaki duuygularımı anlatamam güleyimmi utanayımmı bilemedim

bu emzirme olayı zaten başıma bir iş açacak diye korkuyom valla :)

(adanadakiler bilir kırmızı büyük otobüsleri ve nasılda tıka basa dolu olduğunu )

kızlar beni çok güldürdünüz...bende hamileyim şu an başıma neler gelcek bakalım

anaaaam kocaya laf da anlatılmaz böyle bi durumda... anlatmasan adam gelip "karın bana memesini gösterdi" dese daha beter inşallah benim başıma böyle bişi gelmez.. :1no2:

KIYAMAM YAA AMA BÖLE Bİ DURUMDA SEN DEĞİL SANA BAKANLAR UTANSIN BENCE.BEN GÖRSEMDE BAKMAM BÖLE BİŞEYE NEDEN UTANDIRAYIM O AN KADINCAĞIZI HEM SEN BENCE O AN YAPILMASI GEREKEN EN GÜZEL ŞEYİ YAPIYORMUŞSUN UTANMA BOŞVER ALLAH HERKESE NASİP ETSİNDE BUNDAN UTANIYO OLALIM BÖLESİNE CAN KURBAN... :ecrin_bebek: opuyorumnanaktan

bizde oğlum 1.5 aylıkken tatile gitmiştik annem ve eşim sağolsunlar beni havuz kenarında bırakıp yemeğe gittiler. oğlum kucağımda altı açıktı bir ara sıcaklık hissettim elime birşeyler akıyor benim güzel bebeğim kakasını elime bacağıma şezlonga heryere bulaştırdı. Bir taraftan milleti kesiyorum diğer taraftan pisliği çaktırmadan temizlemeye çalışıyorum. Çok utanmıştım hemen oradan hızla uzaklaştım tabi..

bi anıda benden gelsin
benim kızım 2 yaşını doldurdu uykusunda biraz deli yatar neyse eşim yattı ve bana sarıldı uykuya daldıkdan sonra sanırım beni kızım sandı ben biraz kımıldayım bana pış pış yaapmaya başlıyor bida kımıldayım ee kızım eee diyor benimde okadar çok uykum varki sesimi bile ıkarmıyom bu böle devam etti en sonunda üüff yeter dedim
kocacım kalmış senmisin o dedi bende ecem sandım seni dedi vurdu yastığı başına sabah aradım böle böle yaptın diye yoo diyor hatırlamıyom ogenelde hatırlamaz gece yaptıklarım bozulduda biraz neyse diyor kapak artık teli bende gülerek kapadım
çok eğlenceli bi geceydi

işyerindeyim çok güldüm okuyunca herkes de bana bakıyor yazıık bizee yaa!!!

bende anlatayım bitane
geçen gece oğlum uyandı bende yanımıza koydum uyudu aldım yerıne koydum.tekrar uyumusum oğlum ağlayınca bende yatakdaneğildin biberonu almak için oanda eşim benı bir yakalıdı benim ne olduhaytım demenedememlee kendıne geldı senmıydın bende cocukdüştu sandım dedi benı aldı bir gülmee nasıl tedirgın uyuyorsa artık...

ben de okurken okurken aklıma geldi küçük kızım 7-8 aylıktı hala emiyor beni..biz tatile gittik bende denize girdim eşim ilgileniyor küçük kızla bir çıktım denizden bizim ufaklıkla cebelleşiyor eşim..biizim ufaklık babasını emmeye çalışıyormuş ağzını açıp açıp duruyor oda kızım yanlış bu değil diye ikna etmeye çalışıyor çok gülmüştüm.(.meme görünce ısrarcı olurlar bilirsiniz.)

üşenmeden oturdum hepsini baştan sona okudum, çok güldüm allah iyiliğinizi versin...
benim de 2,5 aylık bir kızım var. bir anı da benden...
hastaneye fotoğraf makinamı götürüp kızımla ilk buluşmamızın fotoğrafını çekmeyi çok hayal etmiştim. şöyle güzel bir fotoğraf olmalıydı.ben ona bakıcam o bana bakıcak falan. hayalim buydu yani.
o telaştan sevinçten, tabi benimde ağrılarımdan narkozun etkisinden aklımıza fotoğraf çektirmek gelmedi. sağ olsun eşim biliyodu benim bebeğimle fotoğraf çektirmek istediğimi ben uyurken çekmiş.
şimdi elimde bir fotoğraf var ki sormayın. göğüs ucum olmadığı için silikon uc takılmış memem, kendinden geçmiş yüz ifadesiyle ben ve açlıktan ağlayan miniğim. lülülülülülü
ne umdum ne buldum. kimseyede gösteremem, anı olsun diye bastıramam...

iyi geceler ,
dayanamadım ben de yazayım :)
yaz tatilinde annemlerdeyken karşılıklı iki çekyatı açtık birinde helin diğerinde de biz yatıyoruz bir ara eşim beni dürtüyor "kız yok,kız nerede" diye ben de rüyamda helinin akülü araba ile annemlerin sitesine girdiğini görüyorum eşime diyorum ki "görmüyor musun kız sitenin girişinde" eşim bir daha diyor "kader kız yok" ben de uyku sersemi "görmüyor musun ya" diye eşime kızıyorum gözümü bir açtım kız yok gerçekten bir baktık hanımefendi yerde yatıyor meğer uykusunda çekyattan aşağı kaydırmış kendini uykusuna yerde devam etmiş:) yerde uyumayı çok sever bizim zilli:)))

eşim müdüründen şikayet ediyor
bu adam hep bizi çalıştırıyor 8 den sonra çıkabiliyoruz adam hiç bizle ilgilenmiyor verimli iş yapabilmemiz için çalışanlarınla ilgilen onlarınsempatiksalakcinni gazını alsempatiksalakcinni,nerdeee
tabii kızımın gazını ala ala adam şaştı tabii gaz ver diyeceğine gazını al dedi

arkadaslar ellerınıze saglık kolıkle cebellesırken bana cok ıyı geldı okurken dıkışlerım acıdı ama degdı canımm sıkıldıkca okuyacam oğlumdan fırsat buldugum ılk anda bende yazacam bıraz da sız gulun dıye

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızımı severken ritmik bir şekilde kızım kızım güzel kızım agu agu diyorum bir gün eşim işten geldi aynı ritimle aşkım aşkım agu agu demişim nasıl gülmüştük.

eşim kızıma mama hazırlamış kıza yedirecek konuşuyoruz dur şu kızın mamasını yedireyim diyeceğine dur kızı emzireyim demişti:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…