• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne Çocuk bilekliği ve polemik

Mutluanne88

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2019
516
283
53
36
Face de gördüm bunu almak isteyen bir bayan yazmıştı. Çocuğun gelişimi açısından bunun yanlış olduğunu söyledim ve baya eleştiri yedim içime dert oldu siz ne düşünüyorsunuz bayanlar haksız miyim

Eklentiler

• Screenshot_2019-07-10-00-35-09.webp
    Screenshot_2019-07-10-00-35-09.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 285
Kim ne der bilemem de. 10 aylık bir kızım var elde avuçta durmuyor. 😂büyüyünce de uslanmazsa kaybolup başına bin türlü şey gelmesin diye alırım herhalde. 😂

ben 1 ay oluyor haberlerde gordum cocuk babasının elınden cekılıp kacırılıyor
cocukla baba bakkalın onunden gecıyor ıcerı gırecekler el eleler yandan hızla bır genc babanın elınden cocugu cekıp alıp kacırdı kımse bırsey yapamadı kameralar var gunduz gozu babanın elınden

artık durum oyle bır oldu kı cocukları kelepcelemek zorunda kalabılır ınsanlar :KK43:

tek cocuga takılsa psıkolojı bozabılır ama bır oyun seklınde ıkı tarafa bırden takılınca ha elınden tutmussun ha bunla tutusmussunuz fark olmaz takarken yasadıgınız an onemlı gel buraya deyıp sadece onu baglarsanız evet kıme yapsanız psıkolojıyı bozar ama haydı gel oyun oynayalım bağ oyunu bunu takan asla kaybolmasın bırbırını bulsun kacan yakalansın der takarsanız bırbırınıze eglencelı olur

bırde basıt el ele tutusma deyıp gecmemek lazım cocugun elı bızım elımızden cok alcakta kalıyor kızımın ayagı takıldı dusecektı tuttum tek elımle tek kolundan cektım omuzu cıkıyordu ...

talep var demek kı arkadaslar bunlar uretıldıgıne gore unutmayın

Son düzenleme:
Aynı bileklikten bende var. Ümreye giderken almıştım. Kullanmak zorunda kalmadım ama öyle kalabalık ve karışık bir ortamda kullansaydım da hiç yadırgamazdım.
Nadiren çok ekstrem durumlarda belki kullanılır ama her zaman her zaman hiç doğru değil bence

Evet tasma ama bu zaman da insanlar herşeyi düşünüyor Allah korusun iki dakikada insan kaçırıyorlar. Birde hiperaktif çocuğun ne yapacağı yola atlamayacağı belli olmuyor. Çocuğun psikolojisini bozabilir de evcil hayvan gibi dolaştırılmak ne desem bilemedim.

Elbette her dişariya çikildiğinda kullanilmaz fakat çok yoğun/tehlikleli bir yerde yada tatilde, tanimadiği bir yerde neden olmasin?

Kaza dediğin saniyelik bir iştir. Her çocuk uslu durmuyor, saniyelik bir firladiklarinda zor peşine düşüyorsun.

Bunun pedagojik yada psikolojik olarak yanliş olduğunu nereden biliyorsun? Araştirmalar varmi?

Nadiren çok ekstrem durumlarda belki kullanılır ama her zaman her zaman hiç doğru değil bence
Çocuğunuz var mı?
Ben çocuk konusunda bir konuda çok fazla tecrübe edindim o da büyük konuşmamaktır. Benim kızım elimi bırakmazdı, arabalara dikkat ederdi, yola fırlamazdı ama annesinin elini tutmayan, yola fırlayan çocukları çok görüyorum. Hadi bir taneyken idare edersin belki ama 2 tane olduğunu düşünün. Allah kimseyi bunu kullanmak zorunda bırakmasın ama eve kapanmaktan iyidir belki. Çok katı olamıyorum.

Back
X