- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.596
- 798
- Konu Sahibi Mutluanne88
-
Yani bencede o ne öyleFace de gördüm bunu almak isteyen bir bayan yazmıştı. Çocuğun gelişimi açısından bunun yanlış olduğunu söyledim ve baya eleştiri yedim içime dert oldu siz ne düşünüyorsunuz bayanlar haksız miyim
avrupada çok yaygın.bunun özellikle çocuğun beline takılanını turistler buraya gelince de gezerken hep kullanıyor.kuduruk çocuklara birebir aslında , yola atlayan, eli bırakıp kaçanlara yönelik tam. hem kalabalıkta da kaybolmuyor hem de kendi başına yürüyor geziyor çocuk .biraz komik duruyor alışkın olmadığımız için ama yurtdışında çok yaygın.
Haklısınız, ayrıca kusura bakılmasın ama her gün 2-6 yaş grubu ortalama 4 çocuk kayboluyor bizim burada, çarşıda, pazarda, plajlarda çocuklarını kaybeden anneler var, belediye sabahtan bir başlıyor kayıp çocuk anonslarına akşamın bir vaktine kadar kayıp anonsu duyuyoruz, çok şükür mü desem ne desem burası büyük metropol bir yer değil köy gibi bir yer, esnafı yerli halkı nispeten güvenilir, çocuklar bulunup ailelerine teslim ediliyor ya bulunamasalar?Yorum yaparken fütursuzca yazıyorsunuz.
Bunu kullanan tedavi olmalı , tasma gibi cümleler üzücü.
Her anne çocuğu özgürce , aklı başında yanında yürümesini ister.
Özel durumlarda çareler arar bu ve diğer versiyonlu ürünlerin hepsi arz talep sonucu üretiliyor.
Ihtiyac var ki alıyor anneler.
Hadi gel seni kelepceleyelim diye çıkmaz yola anne, oyun oynayarak, eğlenerek yapar bunu.
Annede kisitlaniyor , demek ki mecbur.
Dikkatli konuşalım lütfen.
Haklısınız, ayrıca kusura bakılmasın ama her gün 2-6 yaş grubu ortalama 4 çocuk kayboluyor bizim burada, çarşıda, pazarda, plajlarda çocuklarını kaybeden anneler var, belediye sabahtan bir başlıyor kayıp çocuk anonslarına akşamın bir vaktine kadar kayıp anonsu duyuyoruz, çok şükür mü desem ne desem burası büyük metropol bir yer değil köy gibi bir yer, esnafı yerli halkı nispeten güvenilir, çocuklar bulunup ailelerine teslim ediliyor ya bulunamasalar?
Ele avuca sığmaz hareketli çocukların yola fırlamasındansa, annelerin elini bırakıp kalabalıkta kaybolmalarındansa bu tip bir önlemi tercih ederim, ki kızım küçükken hareketli çocuk nasıl olur tecrüben ettim, henüz 1 yaşındaydı kaldırımda yürürken oyun olsun diye elimden kaçıp benden kaçmaya başladı, bir yandan gülüp bir yandan kaçıyordu, 1 yaş bebeği tehlikeyi ne bilsin 2 adım ötesi işlek cadde, arabalar vızır vızır, Allah'tan kaldırım yüksekti, ya yüksek olmasa2 adım sonra kaldırımdan aşağı inerken düştü, ben kızımın üstünden doğru nasıl atladım yol tarafına geçip tutuğum gibi kucakladım hala inanmak da zorluk çekerim ama can havliyle dedikleri ne demekmiş yaşayarak öğrendim, yanımdaki arkadaşım bile şoka girmişti herşey saniyeler içinde oldu, ben o geçen saniyelerde bebeğimi kaybedebilirdim, o günden sonra da korkudan beline eşarp bağlayıp sokağa çıkardım, bu alet o zamanlar olsa ilk alacak annelerden biri olurdum.
Doğru valla icat etmiş gibi oldum:)) Annelik galiba biraz da icat edebilmek, çözüm üretmeye çalışmak.Allah muhafaza etmiş. Evlatlarımızı bize bağışlasın Mevlam.
Yıllar önce bulmuşsunuz aslında müdürüm , icadı :) Tabi çözmeyi öğrenene kadar.
Hem hareketli hem hiç söz dinlemeyen çocuklar için çözüm üretmeye çalışan annelerden biriyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?