ne sacma bir soru ve pesinden gelen yine ayni sacmalikta bir genelleme
Ya dediginiz gibi ters etki ediyor ya da 'ben asla boyle bir baba/koca olmayacagim' diyorlar. Yani sans meselesi biraz. Ben de esim de bosanmis ailelerin cocuklariyiz. Ayni sekilde ikimiz de cocuklarimiz bizim yasadiklarimizi yasamasin diye birbirine ozen gosteren insanlariz. Genellemek dogru degil ama erkekler bazen bu bosanmis aile olayinin arkasina siginip karsi tarafin tepesine cikabiliyor.
Soruma çok şükür tam cevap veren biri çıktı. Teşekkürler. Örnek verebilir misiniz nasıl bu olayın arkasına siginip tepeye çıkıyorlar? Hiç anlamadım.
Ben de merak ediyorum; hatta iki kez de ben sordum.neyiseda gerçekten ilgimi çektiği için bahsettiğiniz araştırmayı okumak isterim, ismini alabilir miyim?
Saçma geliyorsa cevap yazma
E tamam işte biz de araştırmayı okumak istiyoruz zaten :)Bayanlar ne kadar aşırı tepki vermişsiniz sanki kişisel bi şeyden bahsedilmiş
Evet var böyle bir yatkınlık,çevremde ne kadar boşanmış insan varsa hepsi ya sorun yaşamışlar ailelerinde ya da boşanmış anne babaları.Bi kere evliliğe karşı güvensizler,olmazsa en küçük pürüzde ayrılmayı kafalarından atamıyorlar ya da farklı olarak anne babalarınki gibi olmaktan korkup ilişkiyi korku içinde yaşıyorlar ya bizde ayrılırsak vs vs yani burdakiler beğensin ya da beğenmesin evet böyle bir gercek var iyi kötü etkileniyor insanlar boşanmadan
E tamam işte biz de araştırmayı okumak istiyoruz zaten :)
bunu bana alıntılamanızın bi anlamı yok başlığı ben mi açtımE tamam işte biz de araştırmayı okumak istiyoruz zaten :)
Bayanlar ne kadar aşırı tepki vermişsiniz sanki kişisel bi şeyden bahsedilmiş
Evet var böyle bir yatkınlık,çevremde ne kadar boşanmış insan varsa hepsi ya sorun yaşamışlar ailelerinde ya da boşanmış anne babaları.Bi kere evliliğe karşı güvensizler,olmazsa en küçük pürüzde ayrılmayı kafalarından atamıyorlar ya da farklı olarak anne babalarınki gibi olmaktan korkup ilişkiyi korku içinde yaşıyorlar ya bizde ayrılırsak vs vs yani burdakiler beğensin ya da beğenmesin evet böyle bir gercek var iyi kötü etkileniyor insanlar boşanmadan