- 21 Kasım 2017
- 27.915
- 120.610
- 598
Babam diyor ki bizim bir daireyi satalım da kardeşinle sana paylaştırayım parasını, üstünü tamamlayıp ev alın bari. Kiralarda sürünsem yine kabul etmem. Alacağımız ev üç milyon olsa en az bir milyonunu babam vermiş olacak. Altınlarım satılacak. Çalışıp kredi de ödeyeceğim eşimle beraber. E o zaman o ev benim olmalı, bizim değil.-Senin bekarken aldığın araban satılacak
-Altınların gidecek
-Çekilen krediyi birlikte ödeyeceksiniz
-Kiradayken para biriktirmekten bahsediyor sanırım becerebilirse bu birikimi yaparken sen evi geçindireceksin, yani o birikimi de senin sayende yapacak.
Ev senin bence sen almış oluyorsun
Sonsuza kadar mutlu mesut yaşadığınızı düşünürsek hiç Bi önemi yok ama Bi gün boşansanız en azından arabayı sattığınız ve eve kattığınız için pişman olursunuz. Ben kararsız kaldım. Evliyken bu planların yapılması normalde sevgiliyken arabayı satma konusu itici geldi.
ya ben buna katılmadım çok, adam kiraya çıkalım diyor konu sahibi ev istiyor. e sevgilinin borcu var, kadının borcu var, herkesin geliri belli gideri belli, piyasa ortada en kötü ev olmus 2 milyon. nasıl alacak cocuk baska türlü ev? ev isteyen bir zahmet elinde olani ortaya koyacak. ya da gerçekçi olup bizler gibi bu piyasada kira vererek yasayacak...siz genç yaşınızda dişinizi sıkıp araba alacaksınız adam evlenince satarız diyecek.işte orda bi durmak lazım
Peki babana ya da abine benziyor mu?Bilmem, bence herkesin bir enerjisi var, benzer insanları bulup duruyor:)
Benim tüm sevgililerim özünde aynı kişi
Evet, hatta tam da bunla ilgili bir konum var;Peki babana ya da abine benziyor mu?
Gülseren B. kitaplarında hep ailedeki ortama benzettiklerini yazmış.
konu sahibi ev alalım diye daralmış o nedenle arabayı satma planları oluşmuş. Arabayı satmadan nasıl ev alsın sevgilisi piyangodan para mı çıkmış sanki.-Senin bekarken aldığın araban satılacak
-Altınların gidecek
-Çekilen krediyi birlikte ödeyeceksiniz
-Kiradayken para biriktirmekten bahsediyor sanırım becerebilirse bu birikimi yaparken sen evi geçindireceksin, yani o birikimi de senin sayende yapacak.
Ev senin bence sen almış oluyorsun
Sonsuza kadar mutlu mesut yaşadığınızı düşünürsek hiç Bi önemi yok ama Bi gün boşansanız en azından arabayı sattığınız ve eve kattığınız için pişman olursunuz. Ben kararsız kaldım. Evliyken bu planların yapılması normalde sevgiliyken arabayı satma konusu itici geldi.
Arabanı satarız demeden ileride alabilirsek birlikte alırız şuan mümkün gözükmüyor diyebilirdi.konu sahibi ev alalım diye daralmış o nedenle arabayı satma planları oluşmuş. Arabayı satmadan nasıl ev alsın sevgilisi piyangodan para mı çıkmış sanki.
erkek arkadasınızın parası yok. hayat pahalı evlilik de öyle. bence seviyorsanız ev falan almayı şimdilik düşünmeyin. eğer emin olamadıgınız noktalar varsa, ne biliyim ilerde eşinizin maddi durumunun iyi olmasını istiyorsanız başka birini bulun.Zor zamanlar yaşadım borçlarımız vardı okurken ailemden maddi bi destek almadım kredi burs bi şekilde okulu bitirdim.İşea girdim bi kaç yıl sonra araba için kredi çektim kendime bi araba aldım maaşımın çok büyük bir kısmı bu borçlara gidiyor ama olsun diyorum hep hayalimdi bu benim .Erkek arkadaşım araba aldıgımda sigorta yaptırırken bana destek oldu ama onunda kendı borcları oldugu ıcın iki ay sonra tamamını gerı ödedim bana destek olmasını isterdim azda olsa çok küçük miktarlarda olsa bu beni biraz üzdü.Evlenmeyi düşünüyoruz hep nasıl yaparız diye konusurduk öyle düğün olsun o alınsın bu alınsın kafasında olan bı ınsan degılım ama evımız olsun eşyaymıs dugunmus hıc umrumda degıl sevgilime gecen gün nasıl yapacagız bız ne zaman bı adım atacagız dedım kiraya çıkacagız bi süre dedı pekıyı ya sonra dedım senin araban var onu satarız bi o kadarda ben bırıktırırım bıde dugundekı takılar olur kredı cekerız dedı .Herkes her şeyi isterken ben tek başıma bu yaşımda para harcamak yerıne tüm maaşımı arabanın kredısıne verıyorum elimizde hiçbi şey kalmadan bu kadar zorlukla evlenemeyız adım atmayalım önce bi toparlanalım dedım çünkü onunda kendı bıreysel borçları var elindeki tüm para oraya gidiyor. Benden arabayı satmamı ıstemesi çok acayıbıme gitti anlayıslı olmanın dozunu abartmıs olabilir miyim sizce genelde bi şey isteyenler daha çok kıymetli oluyor dışarı çıkıyoruz bi gün oysa bi gün ben karsılıyorum arabayla gidiyoruz zaten sevdiğim insan bunların konusu olmaz ama sanki fazla anlayıslıyım bi kız olarak bu kadar sorumluluk almak bilmiyorum yanlıs mı dusunuyorum
Konu sahibi bekarken birikim yapip araba alacak adamin hali hazirda borçlari var evkendiklerinde borçlar devam edecek konu sahibi ile beraber yaptiklari birikimide o yapmis gibi katacak .konu sahibi zaten dugun vb gozum yok diyor bence evlenmeyi dusunen adamin mustakbel eşinin kazanimlarini satmayi dusunmesi hic hos degil ha bende x miktar para var seninde arabayi satar ustune ekleriz dese amenna ama para falanda yokya ben buna katılmadım çok, adam kiraya çıkalım diyor konu sahibi ev istiyor. e sevgilinin borcu var, kadının borcu var, herkesin geliri belli gideri belli, piyasa ortada en kötü ev olmus 2 milyon. nasıl alacak cocuk baska türlü ev? ev isteyen bir zahmet elinde olani ortaya koyacak. ya da gerçekçi olup bizler gibi bu piyasada
Bna çok sağlıklı bir ilişki gbi gelmedi evlilik açısından.sen neden en güzel yıllarını heba ederek kıt kanaat aldığın arabanı ev için satasinki..bence yanlış.simdiden böyle yapması ,yada bugün hesabı sen bgun o ödemesi fln..sonuçta o erkek..şimdiden böyle olunca neoluyor biliyormusun.hep senden para beklentisi oluyor yani sürekli çalışman gerekiyor.cocuk oluyor işten çıkarsan yada ucretsize ayrılırsan sıkıntı.cunku adam seni kafasında öyle bir yere koyuyorki aylik düzenli maaşın gelecek..benzerini yaşadım.ewet çok da alçak gönüllü olmamak gerekiyor bu devirde. Yaşınız kaç bilmiyorum fkt.bu şartlarda o kişiyle evliliğe hiç girmeyin hayatınızın hatası olur benden demesi.Zor zamanlar yaşadım borçlarımız vardı okurken ailemden maddi bi destek almadım kredi burs bi şekilde okulu bitirdim.İşea girdim bi kaç yıl sonra araba için kredi çektim kendime bi araba aldım maaşımın çok büyük bir kısmı bu borçlara gidiyor ama olsun diyorum hep hayalimdi bu benim .Erkek arkadaşım araba aldıgımda sigorta yaptırırken bana destek oldu ama onunda kendı borcları oldugu ıcın iki ay sonra tamamını gerı ödedim bana destek olmasını isterdim azda olsa çok küçük miktarlarda olsa bu beni biraz üzdü.Evlenmeyi düşünüyoruz hep nasıl yaparız diye konusurduk öyle düğün olsun o alınsın bu alınsın kafasında olan bı ınsan degılım ama evımız olsun eşyaymıs dugunmus hıc umrumda degıl sevgilime gecen gün nasıl yapacagız bız ne zaman bı adım atacagız dedım kiraya çıkacagız bi süre dedı pekıyı ya sonra dedım senin araban var onu satarız bi o kadarda ben bırıktırırım bıde dugundekı takılar olur kredı cekerız dedı .Herkes her şeyi isterken ben tek başıma bu yaşımda para harcamak yerıne tüm maaşımı arabanın kredısıne verıyorum elimizde hiçbi şey kalmadan bu kadar zorlukla evlenemeyız adım atmayalım önce bi toparlanalım dedım çünkü onunda kendı bıreysel borçları var elindeki tüm para oraya gidiyor. Benden arabayı satmamı ıstemesi çok acayıbıme gitti anlayıslı olmanın dozunu abartmıs olabilir miyim sizce genelde bi şey isteyenler daha çok kıymetli oluyor dışarı çıkıyoruz bi gün oysa bi gün ben karsılıyorum arabayla gidiyoruz zaten sevdiğim insan bunların konusu olmaz ama sanki fazla anlayıslıyım bi kız olarak bu kadar sorumluluk almak bilmiyorum yanlıs mı dusunuyorum
Zor zamanlar yaşadım borçlarımız vardı okurken ailemden maddi bi destek almadım kredi burs bi şekilde okulu bitirdim.İşea girdim bi kaç yıl sonra araba için kredi çektim kendime bi araba aldım maaşımın çok büyük bir kısmı bu borçlara gidiyor ama olsun diyorum hep hayalimdi bu benim .Erkek arkadaşım araba aldıgımda sigorta yaptırırken bana destek oldu ama onunda kendı borcları oldugu ıcın iki ay sonra tamamını gerı ödedim bana destek olmasını isterdim azda olsa çok küçük miktarlarda olsa bu beni biraz üzdü.Evlenmeyi düşünüyoruz hep nasıl yaparız diye konusurduk öyle düğün olsun o alınsın bu alınsın kafasında olan bı ınsan degılım ama evımız olsun eşyaymıs dugunmus hıc umrumda degıl sevgilime gecen gün nasıl yapacagız bız ne zaman bı adım atacagız dedım kiraya çıkacagız bi süre dedı pekıyı ya sonra dedım senin araban var onu satarız bi o kadarda ben bırıktırırım bıde dugundekı takılar olur kredı cekerız dedı .Herkes her şeyi isterken ben tek başıma bu yaşımda para harcamak yerıne tüm maaşımı arabanın kredısıne verıyorum elimizde hiçbi şey kalmadan bu kadar zorlukla evlenemeyız adım atmayalım önce bi toparlanalım dedım çünkü onunda kendı bıreysel borçları var elindeki tüm para oraya gidiyor. Benden arabayı satmamı ıstemesi çok acayıbıme gitti anlayıslı olmanın dozunu abartmıs olabilir miyim sizce genelde bi şey isteyenler daha çok kıymetli oluyor dışarı çıkıyoruz bi gün oysa bi gün ben karsılıyorum arabayla gidiyoruz zaten sevdiğim insan bunların konusu olmaz ama sanki fazla anlayıslıyım bi kız olarak bu kadar sorumluluk almak bilmiyorum yanlıs mı
Ortada daha fol yok yumurta yok ev muhabbetine ne gerek var. Ev almak çok zor zaten adamin ev almasını beklerseniz 20 yıla ancak evlenirsiniz. Kiraya cıkıyor herkes napsın. İlerde ev almak gerekirsede sizin arabayı satmaniz gerekir muhtemelen yoksa nasıl pesinat olacak. Evlenince zaten siz de dersiniz arabayi kuçültelim diye. Ama erken konustugunuz için araba satma olayı size abes gelmiş. Her turlu onun da satarsin demesi itici tabi.Zor zamanlar yaşadım borçlarımız vardı okurken ailemden maddi bi destek almadım kredi burs bi şekilde okulu bitirdim.İşea girdim bi kaç yıl sonra araba için kredi çektim kendime bi araba aldım maaşımın çok büyük bir kısmı bu borçlara gidiyor ama olsun diyorum hep hayalimdi bu benim .Erkek arkadaşım araba aldıgımda sigorta yaptırırken bana destek oldu ama onunda kendı borcları oldugu ıcın iki ay sonra tamamını gerı ödedim bana destek olmasını isterdim azda olsa çok küçük miktarlarda olsa bu beni biraz üzdü.Evlenmeyi düşünüyoruz hep nasıl yaparız diye konusurduk öyle düğün olsun o alınsın bu alınsın kafasında olan bı ınsan degılım ama evımız olsun eşyaymıs dugunmus hıc umrumda degıl sevgilime gecen gün nasıl yapacagız bız ne zaman bı adım atacagız dedım kiraya çıkacagız bi süre dedı pekıyı ya sonra dedım senin araban var onu satarız bi o kadarda ben bırıktırırım bıde dugundekı takılar olur kredı cekerız dedı .Herkes her şeyi isterken ben tek başıma bu yaşımda para harcamak yerıne tüm maaşımı arabanın kredısıne verıyorum elimizde hiçbi şey kalmadan bu kadar zorlukla evlenemeyız adım atmayalım önce bi toparlanalım dedım çünkü onunda kendı bıreysel borçları var elindeki tüm para oraya gidiyor. Benden arabayı satmamı ıstemesi çok acayıbıme gitti anlayıslı olmanın dozunu abartmıs olabilir miyim sizce genelde bi şey isteyenler daha çok kıymetli oluyor dışarı çıkıyoruz bi gün oysa bi gün ben karsılıyorum arabayla gidiyoruz zaten sevdiğim insan bunların konusu olmaz ama sanki fazla anlayıslıyım bi kız olarak bu kadar sorumluluk almak bilmiyorum yanlıs mı dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?