Hayat müşterek sonuçta oda demiş bi o kadar da ben katarım diye,ailelerin durumu yoksa herşeyi ortak çalışarak yapmak en doğrusu bence,birde araba aldığımda destek olmasını isterdim demişsiniz,sevgili döneminde maddi konuların girmesi çok saçma,evleneceğiniz kesin mi dünyanın binbir türlü hali var ben olsam bende destek falan olmam tabi evlenince FarklıZor zamanlar yaşadım borçlarımız vardı okurken ailemden maddi bi destek almadım kredi burs bi şekilde okulu bitirdim.İşea girdim bi kaç yıl sonra araba için kredi çektim kendime bi araba aldım maaşımın çok büyük bir kısmı bu borçlara gidiyor ama olsun diyorum hep hayalimdi bu benim .Erkek arkadaşım araba aldıgımda sigorta yaptırırken bana destek oldu ama onunda kendı borcları oldugu ıcın iki ay sonra tamamını gerı ödedim bana destek olmasını isterdim azda olsa çok küçük miktarlarda olsa bu beni biraz üzdü.Evlenmeyi düşünüyoruz hep nasıl yaparız diye konusurduk öyle düğün olsun o alınsın bu alınsın kafasında olan bı ınsan degılım ama evımız olsun eşyaymıs dugunmus hıc umrumda degıl sevgilime gecen gün nasıl yapacagız bız ne zaman bı adım atacagız dedım kiraya çıkacagız bi süre dedı pekıyı ya sonra dedım senin araban var onu satarız bi o kadarda ben bırıktırırım bıde dugundekı takılar olur kredı cekerız dedı .Herkes her şeyi isterken ben tek başıma bu yaşımda para harcamak yerıne tüm maaşımı arabanın kredısıne verıyorum elimizde hiçbi şey kalmadan bu kadar zorlukla evlenemeyız adım atmayalım önce bi toparlanalım dedım çünkü onunda kendı bıreysel borçları var elindeki tüm para oraya gidiyor. Benden arabayı satmamı ıstemesi çok acayıbıme gitti anlayıslı olmanın dozunu abartmıs olabilir miyim sizce genelde bi şey isteyenler daha çok kıymetli oluyor dışarı çıkıyoruz bi gün oysa bi gün ben karsılıyorum arabayla gidiyoruz zaten sevdiğim insan bunların konusu olmaz ama sanki fazla anlayıslıyım bi kız olarak bu kadar sorumluluk almak bilmiyorum yanlıs mı dusunuyorum
Şu kısım hariç ve borçlar ağır geliyorsa evliliği hızlandırma fikriniz haricinde her şeyini dişiyle tırnağıyla yapmış bir kadına arabanı sat üzerine koyalım denilmesi şu an için özellikle hoş değil.bana destek olmasını isterdim azda olsa çok küçük miktarlarda olsa bu beni biraz üzdü.
Zor zamanlar yaşadım borçlarımız vardı okurken ailemden maddi bi destek almadım kredi burs bi şekilde okulu bitirdim.İşea girdim bi kaç yıl sonra araba için kredi çektim kendime bi araba aldım maaşımın çok büyük bir kısmı bu borçlara gidiyor ama olsun diyorum hep hayalimdi bu benim .Erkek arkadaşım araba aldıgımda sigorta yaptırırken bana destek oldu ama onunda kendı borcları oldugu ıcın iki ay sonra tamamını gerı ödedim bana destek olmasını isterdim azda olsa çok küçük miktarlarda olsa bu beni biraz üzdü.Evlenmeyi düşünüyoruz hep nasıl yaparız diye konusurduk öyle düğün olsun o alınsın bu alınsın kafasında olan bı ınsan degılım ama evımız olsun eşyaymıs dugunmus hıc umrumda degıl sevgilime gecen gün nasıl yapacagız bız ne zaman bı adım atacagız dedım kiraya çıkacagız bi süre dedı pekıyı ya sonra dedım senin araban var onu satarız bi o kadarda ben bırıktırırım bıde dugundekı takılar olur kredı cekerız dedı .Herkes her şeyi isterken ben tek başıma bu yaşımda para harcamak yerıne tüm maaşımı arabanın kredısıne verıyorum elimizde hiçbi şey kalmadan bu kadar zorlukla evlenemeyız adım atmayalım önce bi toparlanalım dedım çünkü onunda kendı bıreysel borçları var elindeki tüm para oraya gidiyor. Benden arabayı satmamı ıstemesi çok acayıbıme gitti anlayıslı olmanın dozunu abartmıs olabilir miyim sizce genelde bi şey isteyenler daha çok kıymetli oluyor dışarı çıkıyoruz bi gün oysa bi gün ben karsılıyorum arabayla gidiyoruz zaten sevdiğim insan bunların konusu olmaz ama sanki fazla anlayıslıyım bi kız olarak bu kadar sorumluluk almak bilmiyorum yanlıs mı dusunuyorum
Adam nerden getirecek bugün düğün altın ev döşeme milyonluk masrafGözü senin daha aylardır maaşının gittiği arabada..hazır para olarak görüyor
Şu dönemde evlilik düğün ev çok büyük masraf işin içinden çıkmak zorZor zamanlar yaşadım borçlarımız vardı okurken ailemden maddi bi destek almadım kredi burs bi şekilde okulu bitirdim.İşea girdim bi kaç yıl sonra araba için kredi çektim kendime bi araba aldım maaşımın çok büyük bir kısmı bu borçlara gidiyor ama olsun diyorum hep hayalimdi bu benim .Erkek arkadaşım araba aldıgımda sigorta yaptırırken bana destek oldu ama onunda kendı borcları oldugu ıcın iki ay sonra tamamını gerı ödedim bana destek olmasını isterdim azda olsa çok küçük miktarlarda olsa bu beni biraz üzdü.Evlenmeyi düşünüyoruz hep nasıl yaparız diye konusurduk öyle düğün olsun o alınsın bu alınsın kafasında olan bı ınsan degılım ama evımız olsun eşyaymıs dugunmus hıc umrumda degıl sevgilime gecen gün nasıl yapacagız bız ne zaman bı adım atacagız dedım kiraya çıkacagız bi süre dedı pekıyı ya sonra dedım senin araban var onu satarız bi o kadarda ben bırıktırırım bıde dugundekı takılar olur kredı cekerız dedı .Herkes her şeyi isterken ben tek başıma bu yaşımda para harcamak yerıne tüm maaşımı arabanın kredısıne verıyorum elimizde hiçbi şey kalmadan bu kadar zorlukla evlenemeyız adım atmayalım önce bi toparlanalım dedım çünkü onunda kendı bıreysel borçları var elindeki tüm para oraya gidiyor. Benden arabayı satmamı ıstemesi çok acayıbıme gitti anlayıslı olmanın dozunu abartmıs olabilir miyim sizce genelde bi şey isteyenler daha çok kıymetli oluyor dışarı çıkıyoruz bi gün oysa bi gün ben karsılıyorum arabayla gidiyoruz zaten sevdiğim insan bunların konusu olmaz ama sanki fazla anlayıslıyım bi kız olarak bu kadar sorumluluk almak bilmiyorum yanlıs mı dusunuyorum
Kimse evlenmesin bu mantığa göre iyiymişBırak
Bulabiliyorsan zengin bir koca bul ama işte o da karaborsa, güzel kızlar, zengin ailelerin iş ortaklığı evlilikleri filan derken size sıra gelmez.
Fakir adamla ömür mü geçer be
Derdin birken ikiye katlanır, ne gerek var?
Azıcık aşım tasasız başım
Valla evlenmesin bacım, fakirle evlenmesin, çok istiyorsa gezsin tozsun da fakir erkekle çocuk filan yapmak bu devirde aptallık.Kimse evlenmesin bu mantığa göre iyiymiş
Ben hep diyorum çocuk kısmında yazık ama diyorlar ki anne olma hakkı herkesin değil mi?Valla evlenmesin bacım, fakirle evlenmesin, çok istiyorsa gezsin tozsun da fakir erkekle çocuk filan yapmak bu devirde aptallık.
Kalitesiz beslenme, düşük ve yetersiz eğitim yazık değil mi çocuğa
ev almak için düğünü falan önemsemiyorumNe için kredi çekeceksiniz her şeyi satıp ev almak için mi düğün yapmak için mi?
Ev almak şu devirde çok zor eğer bu anlattığınız şekilde alabiliyorsanız hiç durmayın alın evlenirken senim benim mi olur
Herkesin heleki şu gunlerde şıp diye ev alınmıyor hanımefendi hem adam arabani satar alırız dememis bende o kadar koyarım demiş daha ne demesi gerekiyor bence sevgiliniz gayet aklı başında sizde böyle cici görünüp icinizde sinsilik var gibi geldi herkes evi olsun ister ama gücün yeterse olur yapacak birşey yok yani sonuçtaZor zamanlar yaşadım borçlarımız vardı okurken ailemden maddi bi destek almadım kredi burs bi şekilde okulu bitirdim.İşea girdim bi kaç yıl sonra araba için kredi çektim kendime bi araba aldım maaşımın çok büyük bir kısmı bu borçlara gidiyor ama olsun diyorum hep hayalimdi bu benim .Erkek arkadaşım araba aldıgımda sigorta yaptırırken bana destek oldu ama onunda kendı borcları oldugu ıcın iki ay sonra tamamını gerı ödedim bana destek olmasını isterdim azda olsa çok küçük miktarlarda olsa bu beni biraz üzdü.Evlenmeyi düşünüyoruz hep nasıl yaparız diye konusurduk öyle düğün olsun o alınsın bu alınsın kafasında olan bı ınsan degılım ama evımız olsun eşyaymıs dugunmus hıc umrumda degıl sevgilime gecen gün nasıl yapacagız bız ne zaman bı adım atacagız dedım kiraya çıkacagız bi süre dedı pekıyı ya sonra dedım senin araban var onu satarız bi o kadarda ben bırıktırırım bıde dugundekı takılar olur kredı cekerız dedı .Herkes her şeyi isterken ben tek başıma bu yaşımda para harcamak yerıne tüm maaşımı arabanın kredısıne verıyorum elimizde hiçbi şey kalmadan bu kadar zorlukla evlenemeyız adım atmayalım önce bi toparlanalım dedım çünkü onunda kendı bıreysel borçları var elindeki tüm para oraya gidiyor. Benden arabayı satmamı ıstemesi çok acayıbıme gitti anlayıslı olmanın dozunu abartmıs olabilir miyim sizce genelde bi şey isteyenler daha çok kıymetli oluyor dışarı çıkıyoruz bi gün oysa bi gün ben karsılıyorum arabayla gidiyoruz zaten sevdiğim insan bunların konusu olmaz ama sanki fazla anlayıslıyım bi kız olarak bu kadar sorumluluk almak bilmiyorum yanlıs mı dusunuyorum
29 yasında bende 28Ben hep diyorum çocuk kısmında yazık ama diyorlar ki anne olma hakkı herkesin değil mi?
Ama fakirler evlenmeyecekse bu devirde evlenen sayısı ne olur o zaman
Ya da fakirliğin tanımını yapmak lazım belki de fakirlik nedir?
Bir de konu sahibinin sevgilisinin yaşı nedir o da önemli bence belirtti ise de görmedim.
Ama aynı parayı biriktirip kredi çekip ev alabilecek durumdalarsa hiç durmasınlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?