- 16 Haziran 2011
- 14.751
- 61.041
-
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
Çalınan altınlar adamın da elinde değil ki, bu kaybın faturasının neden adama kesildiğini anlamak için sormuştum. Adam altınları banka kasasına koysa, o zamanda adı "altınlarımı aldı" olacaktı. Siz de banka kasası kiralayabilirdiniz.çalınan altınlardan 2 bileziği, eşime avukat tutmak ıcın harcadım. esım de aılesı de sahıt.
gerı kalanlar da , esımın annesının bılezıklerını mahallede goren herkes, ve bızım dugunumuz ıcın kapıda davul caldırdıgı ıcın evlendıgımızden haberdar olan tum mahalle
esım bankacı ama altınları bankaya koymadı
eşim suclu ya da degıl konusu degıl hanımefendı. uzayda mı yasıyorsunuz, ben gumus yuzukle evlendım, ama aılemın taktıları bıle benım altınım. ayrıca mehır denılen bır sey var. dınen de , hukuki olarak da dugunde takılan takılar, kadının hakkıdır.
41,5 yasında 2. evlılıgınde 4 sene gecmıs, evı gecındırmek ıcın esı calısmazken bıle calısmıs ve daha sıze burda anlatamayacagım neler yasamıs bırıyım. Muge Anlı ya cıkacak hıkayem var . esımın eskı esı, esımın abılerı ablaları, annesı derken...
100 tl cebımde para ıle bosandım ılk bosanmamda. halen de pısman degılım. cunku karsılıklı kardeslerımızı falan okuttuk eskı esımle. bırsey talep etmedım takılarımla borc odedık esya aldık .
ama bu evlılıgımde olaylar ve yasananlar cok farklı. ayrıca esımın durumu var. takılan takıları da odemek zorunda. kendısının yazılı nikah akdi vardır hatta.
hanımefendı sız uzayda mı yasıyorsunuzÇalınan altınlar adamın da elinde değil ki, bu kaybın faturasının neden adama kesildiğini anlamak için sormuştum. Adam altınları banka kasasına koysa, o zamanda adı "altınlarımı aldı" olacaktı. Siz de banka kasası kiralayabilirdiniz.
2 sini ona avukat tutmak ıcın bozdurdukÇalınan altınlarınızı ödemek zorunda mı bilmiyorum ama mantıken neden ödesin ki sonucta bozdurup yememiş.
2 bilezik için ok belki ama gerisi için kendisi yemis olsa o zamn hakkaniyetli bir durum olurdu altınları tekrar yapmasını istemek.2 sini ona avukat tutmak ıcın bozdurduk
gerı kalan da calındı
kasaya koyalım dedım koydurmadı
ayrıca dedıgım gıbı hukukı ve dını olarak bu kadının hakkı oluyor
hem bır de benım yaptıgım bınlerce masraf. bır erkekten fazla masraf yaptım bu 4 senelık evlılıkte, evı bıle tek gecındırdım
kadınların, esyalarına bıle bagı var, o yuzden baska planları yoksa, sevgısı bıtmedıyse bır kadın bosanamaz cok zor kendımden bılıyorum evetErkek milletinde bu egoyu anlayabilmiş değilim. Ama hep şunu derim Türkiye’de kadın hele de çocuğu varsa kolay kolay boşanmıyor. Boşanan çocuklu erkeklerle evlenirken 40 defa düşünmek lazım.
hanımefendi bilmediğiniz şeyler var2 bilezik için ok belki ama gerisi için kendisi yemis olsa o zamn hakkaniyetli bir durum olurdu altınları tekrar yapmasını istemek.
Bende bu kafayı anlamıyorum. Madem bu kadr çektirdiler size neden kullandırttınız kendinizi, 41 yaşındaymıssınız. Sonra hoşunuza gitmeyen birşey söylendiginde de hemen kadın kadının düşmanıdır diyorsunuzhanımefendı sız uzayda mı yasıyorsunuz
kadın evlenıyor 2 ay sonra bıle dugunde takılan takılar onun hakkı oluyor hem dınen hem hukukı olarak
ılk kez ısteyen benmısım gıbı davranmayın
ayrıca o altınlardan satıp esıme avukat tuttum ben. bılıp bılmeden konusmayın
neden kadınlar kadının dusmanı olmayı tercıh edıyor ya, bır baska kadınla olan gecmısı ve esımın karakterı, anne bagımlısı olması benım hayatımı mahvetmıs. ben gumus yuzukle evlenmıs bırıyım. ama altınlar dıyorsam var bır sebebım
esım ıssız kaldı 4 senelık evlılıgın yarısından fazlasını ben ıdare ettım tum maasımla ve hatta halen odedıgım borclar ıle
Çalınan mali esinize odetmezler ,niye o ödesin ki ? Diğer mallar için de en azından bir avukattan danışmanlık talep edin burda kim ne söylerse söylesin havada kalacak.ben zaten tüm olanları istemiyorum
çalınan altınlarımın değeri
birlikte aldığımız ama arkadasının uzerınde olan tarla
ve bırlıkte aldıgımız araba
bırlıkte yaptıgımız ve ınsaat halınde olan ev karısık, hem fazla harcama o yaptı hem de arsa uzerınde tatıl yerı gıbı. ev , resmı gecmıyor bıle agvanın koyunde. arsayı da benden once almıs zaten
2. evliliğimBende bu kafayı anlamıyorum. Madem bu kadr çektirdiler size neden kullandırttınız kendinizi, 41 yaşındaymıssınız. Sonra hoşunuza gitmeyen birşey söylendiginde de hemen kadın kadının düşmanıdır diyorsunuz
şimdi çıkmam lazım ama detaylı sana yorum yapacağımözelden de biraz tanıdığım için yorum yapıyorum. Filiz hanım kapı kapanınca neler yaşadığınızı bir siz bilirsiniz. Anladığım kadarıyla maddi manevi kendinizden çok vermişsiniz. Ve karşılığını alamamışsınız. Tabi ki canı yanan herkes kaybının yerine konulmasını ister. Kimse başına gelmeden ne isteyip istemeyeceğini bilemez. Çalınanlar için bir şey talep edemezsiniz herhalde bir bilgim yok, bir avukattan danışmanlık almanızı öneririm. Umarım yormadan yorulmadan bir süreç olur sizin için. Tek ricam 3. kişilersiz ilişkinizi değerlendirin ve kararınızı öyle verin. Sevgiler :*
eşime avukat tuttumSizin calınan altınlarınızın adamla ne alakası var eşiniz mi çaldı da istiyorsunuz onu anlamadım tam
Altınlarınızı istemenizden bahsetmiyorum. Çalınan altınları eşinizden talep etmenizin nedenini sormuştum. Sorumu farklı bir yöne çekmeyin.hanımefendı sız uzayda mı yasıyorsunuz
kadın evlenıyor 2 ay sonra bıle dugunde takılan takılar onun hakkı oluyor hem dınen hem hukukı olarak
ılk kez ısteyen benmısım gıbı davranmayın
ayrıca o altınlardan satıp esıme avukat tuttum ben. bılıp bılmeden konusmayın
neden kadınlar kadının dusmanı olmayı tercıh edıyor ya, bır baska kadınla olan gecmısı ve esımın karakterı, anne bagımlısı olması benım hayatımı mahvetmıs. ben gumus yuzukle evlenmıs bırıyım. ama altınlar dıyorsam var bır sebebım
esım ıssız kaldı 4 senelık evlılıgın yarısından fazlasını ben ıdare ettım tum maasımla ve hatta halen odedıgım borclar ıle