- 24 Mart 2012
- 17.339
- 3.830
- 41
-
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
ben zaten tüm olanları istemiyorumSize nafaka vereceğini sanmıyorum. Zaten ortada çocukta yok ve çalışıyorsunuz neyin nafakasını talep edeceksiniz? Muhtemelen bu dava uzar çünkü adam saydığınız tüm malları vermek istemeyecek. Ortak edindiğiniz ve kocanızın üzerine olan malların yarısını alabilirsiniz ancak.
eşimin işsiz kalması ve bazı olaylardan dolayı ben çok maddi kayıp yaşadım, bunun nafakası olmuyor mu, yani onlar olmasaydı benim kredi borcum bile olmayacaktı ve hatta bırıkımım olup kendı basımıza hayat yasayacaktım meselaSize nafaka vereceğini sanmıyorum. Zaten ortada çocukta yok ve çalışıyorsunuz neyin nafakasını talep edeceksiniz? Muhtemelen bu dava uzar çünkü adam saydığınız tüm malları vermek istemeyecek. Ortak edindiğiniz ve kocanızın üzerine olan malların yarısını alabilirsiniz ancak.
ben zaten tüm olanları istemiyorum
çalınan altınlarımın değeri
birlikte aldığımız ama arkadasının uzerınde olan tarla
ve bırlıkte aldıgımız araba
bırlıkte yaptıgımız ve ınsaat halınde olan ev karısık, hem fazla harcama o yaptı hem de arsa uzerınde tatıl yerı gıbı. ev , resmı gecmıyor bıle agvanın koyunde. arsayı da benden once almıs zaten
Bilmiyorum gerçekten bilen arkadaşlar cevap verirler. Belki kanıtla falan alabilirsin ama benim kabaca bildiğim evliyken alınan tüm mallar ortaktır. Arkadaşının üzerine alınan bir mal ya da evlenmeden önce alınmış bir arsada söz hakkınız olamaz. Altınlar eğer düğünde takıldıysa düğün videosu işe yarayabilir onun dışında çalınan altınlarınızı düğün sonrası aldıysanız size ödemekle yükümlü mü bilmiyorum.eşimin işsiz kalması ve bazı olaylardan dolayı ben çok maddi kayıp yaşadım, bunun nafakası olmuyor mu, yani onlar olmasaydı benim kredi borcum bile olmayacaktı ve hatta bırıkımım olup kendı basımıza hayat yasayacaktım mesela
evet evlılık bırlıgınde alınan hersey ortak. ustelık ben calısıp maddı ortaklık var. bu durumda da yıne, yarı yarıya olması sacma degıl mı.Bilmiyorum gerçekten bilen arkadaşlar cevap verirler. Belki kanıtla falan alabilirsin ama benim kabaca bildiğim evliyken alınan tüm mallar ortaktır. Arkadaşının üzerine alınan bir mal ya da evlenmeden önce alınmış bir arsada söz hakkınız olamaz. Altınlar eğer düğünde takıldıysa düğün videosu işe yarayabilir onun dışında çalınan altınlarınızı düğün sonrası aldıysanız size ödemekle yükümlü mü bilmiyorum.
hayır o boşanmak istemiyor zatenTarla neden arkadaşının üstünde ?
Birlikte almadınız mı?
Adamın amacı zaten boşanırken mal vermemek olsa gerek sizin ya da kendi üzerine yapmıyor arsayı böyle saçmalık mı olur ?
anlaşmalı da boşanacak olsanız avukatınız olması gerekiyor. avukatların en sıkıntılı davalarından birisi, anlaşmalı boşanmada avukat görüşüne başvurmadığı için boşanma sonrasında mağduriyetlerini gidermeye çalışan kadınların davalarıdır. ve emin olabilirsiniz ki, o davalar şu anda sizin avukata ödeyeceğiniz ücretten çok daha pahalıya mal oluyor.
benim eski eşimle, dilekçe yazıp , karsılıklı talebımız yoktur ıle bıten 5 dklık bosanmam da var
ha onunla bırseyımız yoktu , ama alacak verecek durumu da yapmadan mesela ben esyaları bıle komple bırakıp bosandım.
bu evlılıgım de maddı manevı asırı yıprandım hem cok kaybettım hem de borclanıp aldıgım seyler varken arkamda bırakmak ıstemıyorum ama uzatmadan, yuz goz olmadan.
anlıyorum, teşekkür ederimhakettiklerinizi tamamen alabilmek için bir avukata devretmeniz şart.
Çalınan altınlarda eşinizin suçu nedir peki ? Hırsızı eve adam mı soktu, kapıyı açık mı bıraktı ; ne yaptı ?ben zaten tüm olanları istemiyorum
çalınan altınlarımın değeri
birlikte aldığımız ama arkadasının uzerınde olan tarla
ve bırlıkte aldıgımız araba
bırlıkte yaptıgımız ve ınsaat halınde olan ev karısık, hem fazla harcama o yaptı hem de arsa uzerınde tatıl yerı gıbı. ev , resmı gecmıyor bıle agvanın koyunde. arsayı da benden once almıs zaten
çalınan altınlardan 2 bileziği, eşime avukat tutmak ıcın harcadım. esım de aılesı de sahıt.Çalınan altınlarda eşinizin suçu nedir peki ? Hırsızı eve adam mı soktu, kapıyı açık mı bıraktı ; ne yaptı ?
uzun zamandır bıtmesı gereken bır evlılıktı. 4 senede 40 senelık travma yasadım annesı, abılerı, eskı esı...Merhaba, Mart ayında çekişmeli boşanma için 60 bin TL ye anlaşmıştım avukatımla. Şu an 80-100 bin TL civarındaır diye düşünüyorum. Eşinizle konuştunuz mu? Belki anlaşırsınız.
Merhaba, Mart ayında çekişmeli boşanma için 60 bin TL ye anlaşmıştım avukatımla. Şu an 80-100 bin TL civarındaır diye düşünüyorum. Eşinizle konuştunuz mu? Belki anlaşırsınız.
Sizi hatırlıyorum. Forumda da yazıyordunuz. Bu kadar dert çekmeye gerek yok. Çocuğunuz yokken zaten çocuklu adamla evlenmek te sorun. Hayata bir defa geliyoruz. Hakkınızda hayırlısı olsun.uzun zamandır bıtmesı gereken bır evlılıktı. 4 senede 40 senelık travma yasadım annesı, abılerı, eskı esı...
basıma gelmeyen kalmadı ama ben kader dedım bır gun mutlu olacagız savasalım dedım savastım ama savastıgımın anlamı olmuyor adamın hayatı o kadar sorunlu ki, sorunlardan kurtulmak, evde tv ızlemek en buyuk huzur oluyor
aslında en doğru nokta...Sizi hatırlıyorum. Forumda da yazıyordunuz. Bu kadar dert çekmeye gerek yok. Çocuğunuz yokken zaten çocuklu adamla evlenmek te sorun. Hayata bir defa geliyoruz. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Erkek milletinde bu egoyu anlayabilmiş değilim. Ama hep şunu derim Türkiye’de kadın hele de çocuğu varsa kolay kolay boşanmıyor. Boşanan çocuklu erkeklerle evlenirken 40 defa düşünmek lazım.konusmuyoruz 2 gundur
ve ben soyledım, utanmadan benı sucluyor halen. ama bosanalım demıyor
hem o benden cok sevıyor, hem de hakkına gırerım mutlu edemedıgım ıcın, hem de elalelem bana ne der, bu kadın bosanıyorsa sen de bır bokluk var derler dıye
bu sebeplerden o tamam bosanalım demıyor. onu kırmısım vs ozur dılememısım halen uste cıkıyor ama bosanalım demıyor