- 12 Ağustos 2017
- 1.922
- 3.527
- 48
Anladim pedagog gorusecek valla hayirlisi olsun kardesim seninde cocuklarinda iyiligine sonuclanir insallah Allah yardimciniz olsun ne diyim
Bir daha ki duruşmada sonuçlanır mi sizce peki pazartesi görüştüm psikologa cuma yine gideceğim sanki bitirecekti hakim.avukatına öyle dedi bitirecekti belki faydası olur diye verdik dilekceyi dedi bende o yönde zaten belki düzelir diye yapalım demistim[/QUOTE
Bu arada eşim çocuklar yanındayken büyüğü dövmüş umarım çocuk onu istemez ve psikologa bunu söylemez mahkemede cinnet geçirmek üzereyim hiç tahammülüm yok falan dedi
Anlaşmalı bosanma davası açmışsınız ancak siz vazgeçtiğinizi bildirince dava çekişmeliye dönüşmüş. Bu yüzden işin içine celseler, şahitler vs. girmiş. Ilk duruşma öncesi vazgeçme niyetinizi avukatınızla paylaşsa idiniz, davanızın koşullarına göre sizi yönlendirirdi.
Avukatım eşimin iddialarını anlasmali olduğu için ilk etapta bende oda bilmiyorduk şok olduk mahkemede sesim bile çıkmadı tabi benim iddiaların doğrultusunda ispatım olmaması çok kötü oldu
Böyle bir karar vereceğini bilemedim hakimin yani cocuklar konusunda aslında direnme sebebim çocuklarımıza çok düşkün belki vazgeçer demiştim.Anlaşmalı başlayıp,siz istemiyorum deyince çekişmeliye dönmüş davanız.Anlaşmalı boşanmalar ilk duruşmada iki tarafında yazdığı dilekçeyi onaylamasıyla tek celsede biterdi.
Çocuklar konusunda karara hazırlıklı olun.Psikolojik olarak bakamaz diyorsa çocukları vermez siz tedavinizi tamamlayana kadar.
Neden işi zora soktunuzki.İstiyorum diyip boşansaydınız.Sırf kocanız başka kadına hemen gidemesin diye böyle yapıp,çocuklarından olmayı göze alır mı insan.Avukatınız uyarmadımı sizi.Mahkemede söyleyeceklerinizi önceden konuşmadınız mı?Anlayamadım bu işi.
Ben bir maddesini onaylamadim ve maaşının yarisindan fazla nafaka istedim istedim neden bilmiyorumNe olduğunu hiç anlayamadım inanın. Kesik kesik anlatıyorsunuz.
Siz şimdi protokol imzaladınız. Duruşmaya gittiniz. Sonra orada eşiniz mi başka iddialar ileri sürerek protokolü onaylamadı yoksa siz mi vazgeçtiğinizi belirttiniz?
keşke herkes anne olamasa.. çocuklarınız gidiyor perperişan olmuştur yavrular siz hala pavyonlarda karı kız kovalayan sizi aldatan adamın derdindesiniz..size pis bile demiş. adam sizi sevmiyor açık ve net.
Yanlis anlamayin ama hala bitecek diye ödünpz kopuyormus gibi yaziyorsunuz. Birakin artik bitsin ve sizde cocuklariniza harcayin bu enerjinizi. Cocuklar gidicek hala birdahakine bitecekmi diyorsunuzBana anne olamasa diyen hanımlar evet haki olabilirsiniz ama bide kendinizi benim yerime koyun kadınım anneyim acı yazıları okumak için yazmadım çocuklarimi istemiyorum demedim
Eşimi kaybetmek istemedim önce sonra kıskandım gidemesin istedim ama hep yanlış adımlar attım çocuklarima da faydam olmadı aksine
Anlasmali boşanan dedim bakıcı kira vs 1800 tl maaş alıyorum yetemen diye yüksek (ona gore) istedim belki yüksek bulur vazgeçer dedim .
Ama anlasmali gidip bunları kabul etmeyip bunca söylediğimde karşılık hakim psikolojimizi n yerinde olmadığını söyledi ve aynen şunları yazdırdı
"Evlilik birliğini sürdüremekler ve sosyal ve psikolojik durumları ikisininde çocuklar bakacak durumda değildir"bunun üzerinde avukatım hemen psikolog isteme dilekçesi verdi ve
Şuan da çocuklar alabilir ve bir dahaki duruşmada bitebilir dedi..
Eşimin iddialarına karşılık şunları şahit gösterebilirim dedi hakim gerek yok dedi
Çocuklarımi kaybetmek istemiyorum ama şu durumda bir daha ki duruşmada
Herşey biter mi çevrenizde böyle olan var mı bunlar ne demek oluyor doğru düşünemiyorum diye yazdim
Hayır dediğim şu belki yanlış anlamaya müsait msj yazdım inanın kafam allak bullak dediğim şu bir dahaki duruşmaya evlilik hakkında karar verirse çocuklar hakkında verecek demektir.Yanlis anlamayin ama hala bitecek diye ödünpz kopuyormus gibi yaziyorsunuz. Birakin artik bitsin ve sizde cocuklariniza harcayin bu enerjinizi. Cocuklar gidicek hala birdahakine bitecekmi diyorsunuz
Kusura bakmayin ozaman ben yanlis anladim. Bence avukatiniza danisin cocuklar konusunu.Hayır dediğim şu belki yanlış anlamaya müsait msj yazdım inanın kafam allak bullak dediğim şu bir dahaki duruşmaya evlilik hakkında karar verirse çocuklar hakkında verecek demektir.
Dava sonuçlanacak mi diye soruyorum.çocukkarı almak için ne yapabilirim dava devam ederse psikologa ispatlayabilirim çocuklarima bakabilecegimi bu yönde rapor verir ama sonuçlanır sa çocuklarim işte o zaman gidebilir
Kusura bakmayin ozaman ben yanlis anladim. Bence avukatiniza danisin cocuklar konusunu.
Anladim. Allahim sabir ve güc versin size. Umarim cocuklarinizi almazlar elinizden.Söyle o dediki sen böyle yaptığın için yani hem esin alkol alıyor eve bakmıyor cocuklarla ilgilenmiyor dedin ama yinede boşanmak istemedin
Bunun üzerine hakim psikolojimin bozuk olduğunu ve çocuklara bakamayacagimızı söyledi eşime neden vermeyi düşünmedi çünkü eşimde evet alkol alıyorum bırka farklı bekar evinde kalıyorum dedi sanırım onun için ona da vermek istemedi
Anladim. Allahim sabir ve güc versin size. Umarim cocuklarinizi almazlar elinizden.
Bence de psikolojiniz bozuk.
Bu adamla tiksinerek evli kalmak zorundayım deseniz bi nebze de, hala seviyorum diyorsunuz.
Böyle birini nasıl sevebilir ki insan? Sevgi nedir? Nasıl sevilir?
Düşündünüz mü hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?