• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlasmali bosananlar ama eşini sevenler yardım istiyorum

Olur mu Biz dilekceyi verdik ama sonradan ben vazgeçtiğimi istemediğimi soyledim avukat artık böyle aile terapistine gidebilirsiniz düzeleceğinize ikna olursa diyor hatta ikimizde istesek dahi anlasmali da bile bosamayabilirmis o zaman da temyiz dedi

ama siz vazgeçtiğinizi söyleyince anlaşma bozulmuş oluyor zaten, çekişmeliye dönüyor dava. yani şu an anlaşmalı boşanmıyorsunuz siz.

Sizin o kadar derdiniz varken buraya boyle bi konu acmaniz esinizi sevdiginizi soylemeniz zaten normal olmadiginizi gosteriyor.Cocuklarinizin elinizden alinacagini soyluyir hakim size,siz daha yok seviorum yok o kadina gitmesin yok bana dul derler yok ailem evlendirir pesindesiniz hanimefendi olayin ciddiyetinin farkinda misiniz acaba siz psikologa hatta psikiyatriste gidin lütfen cocuklara cok uzuldum

Ben eşimin ilişkisi olduğunu biliyorum ve Bunu söyledim hakime ama ispatım yok hiC bir sekilde ne fotograf ne mesaj ne başka birşey.Evi terkettin öncesinde kilidi değiştirdim.Dövdü alkol aldı dedim ama rapor almadım bunun için namusuma karşı iddiası yok ama pis olduğumu falan tiksindiğini benden soyledi
Böyle bir adamla daha nereye kadar yaşayacaksın ayrıl ve kendine bir düzen kur bence

Sizin o kadar derdiniz varken buraya boyle bi konu acmaniz esinizi sevdiginizi soylemeniz zaten normal olmadiginizi gosteriyor.Cocuklarinizin elinizden alinacagini soyluyir hakim size,siz daha yok seviorum yok o kadina gitmesin yok bana dul derler yok ailem evlendirir pesindesiniz hanimefendi olayin ciddiyetinin farkinda misiniz acaba siz psikologa hatta psikiyatriste gidin lütfen cocuklara cok uzuldum

Evet sağlıklı düşünemiyorum doğru ve çocuklarima hoc bir faydam olmuyor dersleri kötü gidiyorum psikiyatriste yeni başladım birkaç tane ilaç verdi

Peki siz ne anladınız hakimin "evlilik birliğini sürdürenez ve ikisininde sosyal ve psikolojik durumu cocuklara bakmaya uygun degildir" diye yazdirmasindan

Aslında bosamazsa kararı verecek ama karari birde psikolog raporuyla da desteklemek mi amacı ben böyle anladım "hadi madem istedin bide oraya git ama ben sizi bosayacagim" diye anladım :KK43:
Ben o cümleden şunu anladim 'bu evliligin yürümeyecegini ve cocuklara piskolojilerinizin bozuk oldugundan dolayi bakamayacaginizi'. Dogru anladimmi bilmiyorum türkcem iyi ama bazen yanlisda anladigim oluyor.

Evet sağlıklı düşünemiyorum doğru ve çocuklarima hoc bir faydam olmuyor dersleri kötü gidiyorum psikiyatriste yeni başladım birkaç tane ilaç verdi

Ben o cümleden şunu anladim 'bu evliligin yürümeyecegini ve cocuklara piskolojilerinizin bozuk oldugundan dolayi bakamayacaginizi'. Dogru anladimmi bilmiyorum türkcem iyi ama bazen yanlisda anladigim oluyor.

Evet aynen öyle söyledi

Çok üzüldüm gercekten o cocuklarin anneye de babaya da ihtiyaci war ama en cok anneye tabi böyle diosaniz da devletin almasi en iyisi ama o da zor of bilmiyorum cok uzuldum ya

Çok üzüldüm gercekten o cocuklarin anneye de babaya da ihtiyaci war ama en cok anneye tabi böyle diosaniz da devletin almasi en iyisi ama o da zor of bilmiyorum cok uzuldum ya

Aslında ben eşimle normal şekilde ayrilabilirdim.ailem eşime de bana da ayrilmayacaksiniz diye psikolojik ve fiziksel şiddete maruz kaldık.

Evet çalışıyorum ama ise gitsem cocuguma bakacak kimse yok arkadaşımın evinde yük oldum belki evi terketmesem daha iyiydi.en azından çıkaramazdı.1.5 yılda psikolojimiz alt üst oldu ve eşim savciliga suç duyurusunda bulunmuş eşyalarımı alarak gitti diye

Dedigim gibi herseyi bi kenara birakinda cocuklarinizi düsünün. Siz kendinizi ve cocuklarinizi mahfediyosunuz böyle yaptikca. Bi silkeleninde kendinize gelin yoksa cocuklarinizi birdaha zor geri alirsiniz.
Nasıl yani şimdi iyi değilim ama tedavi olunca alamazmiyim sindi elimden alsa bile :(

Aslında ben eşimle normal şekilde ayrilabilirdim.ailem eşime de bana da ayrilmayacaksiniz diye psikolojik ve fiziksel şiddete maruz kaldık.

Evet çalışıyorum ama ise gitsem cocuguma bakacak kimse yok arkadaşımın evinde yük oldum belki evi terketmesem daha iyiydi.en azından çıkaramazdı.1.5 yılda psikolojimiz alt üst oldu ve eşim savciliga suç duyurusunda bulunmuş eşyalarımı alarak gitti diye

Ailenizin de masallahi var yani eş desen insan degil nerden tutsam elimde kaliyo cok zorluk cekmissiniz anliyorum ama ipleri elinize almanin vakti geldi psikolog raporu sizin hakkinizda olumlu olursa eger lutfen bu sansinizi iyi degerlendirin su hayatta cocuklarimiz herseyden degerli

Pes ya ne mide varmis nasil hala seviyorum diyorsun ? Bence sevgi falan degil evde oturmayi seviyorsundur

Ailenizin de masallahi var yani eş desen insan degil nerden tutsam elimde kaliyo cok zorluk cekmissiniz anliyorum ama ipleri elinize almanin vakti geldi psikolog raporu sizin hakkinizda olumlu olursa eger lutfen bu sansinizi iyi degerlendirin su hayatta cocuklarimiz herseyden degerli

Avukat psikologun sadece evlilik devam eder mi etmez mi diye rapor verecek çocuklarla pedagog konuşacak onlara kimde kalmak istediklerini soracak dedi
O kadar bu arada çocuklar birı 7 diğeri 3 yaşında

Nasıl yani şimdi iyi değilim ama tedavi olunca alamazmiyim sindi elimden alsa bile :KK43:
Türkiyede kanun nasil bilmiyorum ama bizim burada cocuklar bir kez gittimk cok cok zor geri aliyorsunuz. Umarim cocuklarinizi almazlar ve cabucak toparlsnirsiniz. Allahim yardimciniz olsun, cok üzüldüm inanin. Heleki yavrucaklara.

Pes ya ne mide varmis nasil hala seviyorum diyorsun ? Bence sevgi falan degil evde oturmayi seviyorsundur

Burda benim midem değil cocuklarim önemli eğer bisanma kararı verirse şu durumda çocuklarımi alır mı önemli olan bu herkesin durumu farklı çok çirkin soyleminiz

Ne hakim ne avukatım öyle bir şey demedi

Eşlerin anlaşmalı boşanma yoluna gidip bu yönde bir boşanma süreci beklenirken, taraflardan birisinin anlaşmalı boşanmadan vazgeçmesi durumunda dava çekişmeli boşanmaya dönecektir. Bu noktada anlaşmalı boşanma davası sürerken eşlerden birisinin boşanmaktan vazgeçmesi ya da boşanmanın maddi manevi sonuçlarındaki uzlaşmadan vazgeçmesi mümkündür. Böylesi bir durum anlaşmalı boşanmanın çekişmeli boşanmaya dönmesi olarak ifade edilir. *alıntıdır.

eğer protokolü bozmasaydınız 1, en fazla 2 celsede dava sonuçlanır, çocuk da protokolde size verme konusunda uzlaştıysanız size verilirdi, işi yokuşa sürmüşsünüz, şimdi her şey eşinizin çekişmeli davada atacağı adımlara ve hakimin kararına kalmış.

Türkiyede kanun nasil bilmiyorum ama bizim burada cocuklar bir kez gittimk cok cok zor geri aliyorsunuz. Umarim cocuklarinizi almazlar ve cabucak toparlsnirsiniz. Allahim yardimciniz olsun, cok üzüldüm inanin. Heleki yavrucaklara.
Herseyde çok korkuyorum keşke elimde ispatım olmadan onu suclamasaydim bikiyorum ama bilmem bişeyi değiştirmiyor çocuklarim için sussaydım

Burda benim midem değil cocuklarim önemli eğer bisanma kararı verirse şu durumda çocuklarımi alır mı önemli olan bu herkesin durumu farklı çok çirkin soyleminiz
Cirkin falan degil sadece cocuklari yazdaydin ona yorum yapardim hala seviyorum diyen sizsiniz nasil sevebiliyorsunuz hayret dogrusu

Avukat psikologun sadece evlilik devam eder mi etmez mi diye rapor verecek çocuklarla pedagog konuşacak onlara kimde kalmak istediklerini soracak dedi
O kadar bu arada çocuklar birı 7 diğeri 3 yaşında

Anladim pedagog gorusecek valla hayirlisi olsun kardesim seninde cocuklarinda iyiligine sonuclanir insallah Allah yardimciniz olsun ne diyim

Back