Psikolog onu da belirleyecek sanırım velayet olunca heralde beni de inceleyeçektir. Velayet e uygun mu değil mi diye sanırım raporunda yazacak ama bi tarafta avukatın söyledikleri her defasında bu celsede bitecek alacağız diyordu çocukları şimdi yine bu celsede bitecek diyorBir psikoloğa danışsan.Yeterlilik belgesi gibi bişey veriyorlardır belki ebeveynlere.Bir sonraki duruşmada onu sunardınız hakime.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anlasmali bosananlar ama eşini sevenler yardım istiyorum
- Konu Sahibi Ayten45
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- anlaşmalı boşanma
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 50
Çocuğunuzu bu kurum almaz bende o kurumdayım.hakim gözünüzü korkutmak mı istedi nedir hakim kendini avrupada sanmıs.o kadar kolay mı ülkemizde birinin cocuğunu almak ve çok daha acil vakalar varken hakim istesede almaz kurum.psikolojik rahatsızlık psikologla olmaz psikiyatriste gidilir ve şizofren gibi gerçek bir psikolojik rahatsızlığınız olacak ki eşinizde ben bakmıyorum diyecek de çocuklar alınır.siz sağlıklısınız çalışıyorsunuz ve çocukları istiyorsunuz.tabiki anneye verir hakim.3 yaşındaki çocuk sizde zaten daha anne ilgisine muhtaç. avukatınız bunları biliyordur ne yapmaya çalışıyor.
Çocuğunuzu bu kurum almaz bende o kurumdayım.hakim gözünüzü korkutmak mı istedi nedir hakim kendini avrupada sanmıs.o kadar kolay mı ülkemizde birinin cocuğunu almak ve çok daha acil vakalar varken hakim istesede almaz kurum.psikolojik rahatsızlık psikologla olmaz psikiyatriste gidilir ve şizofren gibi gerçek bir psikolojik rahatsızlığınız olacak ki eşinizde ben bakmıyorum diyecek de çocuklar alınır.siz sağlıklısınız çalışıyorsunuz ve çocukları istiyorsunuz.tabiki anneye verir hakim.3 yaşındaki çocuk sizde zaten daha anne ilgisine muhtaç. avukatınız bunları biliyordur ne yapmaya çalışıyor.
Gerçekten alamaz mi bikmiyorum ya avukatım ilgisiz biraz sanki madem anlasmali neden yanasmiyorsun beni de zor duruma sokuyorsun modunda dava kaybetmeyi sevmeyen hirsli biri
Eşim benim kusurlu olduğumu ispat edecek durumda sanırım bana gıcık oldu avukatta
Eşim bakarım diyor demesine ama kalacak yerim yok bikac adresim var nerde kaldığım belli değil annem bakacak diyor onunla da anlaşamıyorum bakarsa bakacak diyor şuan işten çıkmış zaten ee kendi elinle verdim kozu hakime alkolik dedim oda içiyorum dedi dövüyor dedim olmuştur bazen dedi yeni kabul etti bu duruma ona asla vermez beni de deli görürse bana da vermezGerçekten alamaz mi bikmiyorum ya avukatım ilgisiz biraz sanki madem anlasmali neden yanasmiyorsun beni de zor duruma sokuyorsun modunda dava kaybetmeyi sevmeyen hirsli biri
Eşim benim kusurlu olduğumu ispat edecek durumda sanırım bana gıcık oldu avukatta
- 10 Aralık 2015
- 1.013
- 1.465
- 133
Sizin yaşadığınïza benzer durumu bir komşumuz yaşadı.adam iki çocuğuyla karısını bırakıp başka kadına gitti.kadinin üzüntüden kaşları bile dökülmüştü.kisa bir süre ailesiyle yaşadığı sonra ayrı eve çıktı çocukları ile çok zor zamanlar yaşadı ama beş altı sene sonra.once kızı evlendi kısa bir süre sonra kadın da evlendi.gecen yolda gördüm yeni eşiyle adama bayağı aşıktı.oglanida yanina almış.yani zaman sürprizlerle dolu çokta üzme kendini.
- 27 Haziran 2015
- 6.294
- 19.475
- 248
Hayır kaçarak evlenmedim ailem aldı verdi köydeydik ilçeye gelin geldim Söz hakkım dahi yoktu nisanliykende iki kere ya konuştum ya konuşmadım öyle evlendim işte.onlar istedi ben yaşadım. ..Bir de çok merak ettim aileniz sizi neden kabul etmiyor kaçarak mı evlendiniz ? Nasıl evlendiniz ?
Dogru önceleri Cocujlari kullandım ayrılmamak için bana değer vermiyo sevmiyor tek bahanem çocuklar di mecburum
- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 50
Anne varken babaanne bakacak kısmı mümkün degil.ciddi psikolojik rahatsızlığın olmadığına göre bundan birsey çıkmaz bence.Eşim bakarım diyor demesine ama kalacak yerim yok bikac adresim var nerde kaldığım belli değil annem bakacak diyor onunla da anlaşamıyorum bakarsa bakacak diyor şuan işten çıkmış zaten ee kendi elinle verdim kozu hakime alkolik dedim oda içiyorum dedi dövüyor dedim olmuştur bazen dedi yeni kabul etti bu duruma ona asla vermez beni de deli görürse bana da vermez
- 3 Nisan 2014
- 36.118
- 147.231
- 798
Eşim bakarım diyor demesine ama kalacak yerim yok bikac adresim var nerde kaldığım belli değil annem bakacak diyor onunla da anlaşamıyorum bakarsa bakacak diyor şuan işten çıkmış zaten ee kendi elinle verdim kozu hakime alkolik dedim oda içiyorum dedi dövüyor dedim olmuştur bazen dedi yeni kabul etti bu duruma ona asla vermez beni de deli görürse bana da vermez
arkadaşım sen boşan bu adamdan zaten anlaşmalı imzalamışsın. dövüyor aldatıyor alkolik demişsin hem hakime hem psikoloğa e boşanmak istemiyorum deyince tabi şüphe duyarlar akli melekelerinden. çocuklarından da olma.
Bosanacagim işte o an ne oluyo bizi terkedip gidiyorsa oda bunun acısını çeksin istiyoeum beni hasta etti ne biliyimarkadaşım sen boşan bu adamdan zaten anlaşmalı imzalamışsın. dövüyor aldatıyor alkolik demişsin hem hakime hem psikoloğa e boşanmak istemiyorum deyince tabi şüphe duyarlar akli melekelerinden. çocuklarından da olma.
Çocuklarımi boynu bükük bıraktı oda mutlu olmasın istiyorum ve dava öncesi yine çenemi tutamadım bunu onada söyledim sana rahat hayat yok dedim.
Sanırım bunu hakime soyleyecek
- 27 Eylül 2016
- 2.336
- 2.707
- 63
- 5 Nisan 2012
- 7.006
- 14.209
- 498
Haklısın aslında ve dahaki ne dedi biliyomusun duruşmada ailemin hakkımı helal etmem demesiyle evlendim dedi gururum falan zateb yerin dibine girdi kımiyim karşımda görünce dayanamıyorumSana bunları yaşatan adamla isim ne kardeşim? Bir de sana rahat yok demişsin adam srni istemiyor aldatıyor biraz olsun gururlu ol... Boşan kendine bir hayat kur hala seviyorum demen inanılmaz itici.
Zaten asıl sıkıntım bu ya dava sevgi değil belki alışkanlık belki şuan cidden çok hastayım bu bilmiyorumÇocuklarınızı devlet elinizden alabilir ama siz hala seviyorum diyo sunuz anlamadım kapılardan nasıl geciyosunuz o kadar boynuzlanmaya uzaya yol olmuş olması lazım yani şaka gibisiniz gerçekten
Sorun şu eğer dava bu duruşmada da biterse cocuklarim gidebilir bitmesse en azından tedavi olabilirim o zamana kadar
Başına böyle gelen yada şahit olan varsa biter mi bitmezmi alınır mı cocuklarim benim psikolojim yüzünden bunu bilmek istiyorum.onlardan ayrılmak olum gini bişey
- 27 Eylül 2016
- 2.336
- 2.707
- 63
Zaten asıl sıkıntım bu ya dava sevgi değil belki alışkanlık belki şuan cidden çok hastayım bu bilmiyorum
Sorun şu eğer dava bu duruşmada da biterse cocuklarim gidebilir bitmesse en azından tedavi olabilirim o zamana kadar
Başına böyle gelen yada şahit olan varsa biter mi bitmezmi alınır mı cocuklarim benim psikolojim yüzünden bunu bilmek istiyorum.onlardan ayrılmak olum gini bişey
Benim annemle babam boşandiginda 12 yaşındaydım hakim.bana sordu ve annemi istediğimi söyledim ne gibi bi izlenim yarattinizda hakim çocukları almayi düşündü onu anlamadım cocuklariniza uzuldum
- 26 Ekim 2015
- 8.397
- 20.242
- 348
Canim sen neyapdin ya?!?!
Ben trde avukat değilim ama o tuttuğun avukati dövesim geldi.
Nasil sizin böyle sacmaliklar yapmaniza izin verdi?
Yanlış anlamayin ama hem hadimsiniz hemde cocuk istiyorsunuz. Sizin durumunuzda bir insan böylemi boşanır... hicmi akil veren yok.
o cocuklar elinizden alinirsa eşinizle beraber kina yakarsiniz
Yanlış anlamayin ama hem hadimsiniz hemde cocuk istiyorsunuz. Sizin durumunuzda bir insan böylemi boşanır... hicmi akil veren yok.
Cocuklar 7-3 yaşında biri 8 diğeri 4 olacak mart ayında..çok tutarsız davrandım galiba akıl veren çok olunca böyle oldum sanırım.eşim insan gibi ayrılmak isterken ben yokuşa sürdüm yalnızken mantıklıyim ama onu görünce çılgına dönüyorum hazmedemiyorum başka bi kadın için o yok diyor ama bizi bırakmasınıBenim annemle babam boşandiginda 12 yaşındaydım hakim.bana sordu ve annemi istediğimi söyledim ne gibi bi izlenim yarattinizda hakim çocukları almayi düşündü onu anlamadım cocuklariniza uzuldum
Nasıl bosanmaliyim sizce ?ispat yok rapor yok arkanda ailen yokCanim sen neyapdin ya?!?!
- 26 Ekim 2015
- 8.397
- 20.242
- 348
Nasıl bosanmaliyim sizce ?ispat yok rapor yok arkanda ailen yok
eh işde. yıllarca beklemişsin ispatları toplaya kadar pusuya yatmalıydın. bal gibi nafakada alırdın.sen plansız haraket etmişsin.
şimdi sabır etdiginle kaldın.
madem biliyordun niye delilleri toplamadın aylarca. neyse olan olmuş. bundan sonra dikkatli adimlar at.