• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlasmali bosananlar ama eşini sevenler yardım istiyorum

eh işde. yıllarca beklemişsin ispatları toplaya kadar pusuya yatmalıydın. bal gibi nafakada alırdın.sen plansız haraket etmişsin.
şimdi sabır etdiginle kaldın.
madem biliyordun niye delilleri toplamadın aylarca. neyse olan olmuş. bundan sonra dikkatli adimlar at.
Görüştüğü kadını biliyorum adını telefonunu ama kadın numarayi kapatmış önce ulaştık falan ama şuan hiç bir şey yapamiyoruz.yani ispat yok çok da güzeldi...Ama ispat olmadan bişey olmuyomus bana bikac kez onun ismiyle bile seslendi öyle benimsemiş belki o olmasaydı ailemizi dağıtmazdi ama onca insan girdi araya Nuh dedi peygamber demedi

"eşini sevenler" derken... Umarım sen bu gruba dahil değilsindir ve ben tamamen yanlış anlamışımdır.
İlk olarak neden anlaşmalı boşanıyorsun. Elinden geleni ardına koyma. Böyle koca mı olur yapmadığı kalmamış.
Çocuklar için ne yapılır bilmiyorum. Aileni razı etmeye bak.

Cocuklar 7-3 yaşında biri 8 diğeri 4 olacak mart ayında..çok tutarsız davrandım galiba akıl veren çok olunca böyle oldum sanırım.eşim insan gibi ayrılmak isterken ben yokuşa sürdüm yalnızken mantıklıyim ama onu görünce çılgına dönüyorum hazmedemiyorum başka bi kadın için o yok diyor ama bizi bırakmasını
Pedegog eşliğinde çocuklarınızın nabzı ölçülür yani seni mi babayı istediği onlara nasıl davrandığınız araştırılır ve o şekilde bence karar verilir öyle pat diye elinizden alacaklarini sanmıyorum avukatiniza bunu sorun

Bence cidden psikologdan ciddi yardım alın ve faydalanın. Söyledikleriniz doğruysa, hiç normal değil boşanmak istememeniz. İlk boşanan siz değilsiniz ,son da olmazsınız.

Hakim cocuklari elinden alacak sen hala bi daha ki durusmada bosar mi diye korkuyosun cocuklarimi almasin diyecegine. Adam gozunun icine baka baka aldatiyor, siddet var, seni istemiyor daha napsin?

Hayır kaçarak evlenmedim ailem aldı verdi köydeydik ilçeye gelin geldim Söz hakkım dahi yoktu nisanliykende iki kere ya konuştum ya konuşmadım öyle evlendim işte.onlar istedi ben yaşadım. ..

Dogru önceleri Cocujlari kullandım ayrılmamak için bana değer vermiyo sevmiyor tek bahanem çocuklar di mecburum
Yine sen hatalisin aileni şikayet edebilirdin istemediğim bir evliliğe zorlanıyorum diye. .

Yazdıklarınızdan çocukların neden kuruma verileceğini anlayamadım ben doğrusu? Her psikolojik tedavi görenin de çocuğu alınmıyor ayrıca. Daha farklı kriterler var orda.

Size tek tavsiyem var, daha fazla tutarsız davranmayın, haklarınızı alın ve boşanın. Eşiniz bu evliliği gözden çıkarmış bu çok net, zorlamaya gerek yok.

Adamın geçmişe dönük telefon dökümlerinin çıkarılmasını talep etsin avukatınız ,aldatma bu şekilde ispatlanır.Çocuklarınız için savaşmaya bakın bu adamdan size eş olmaz

Back