Anlasmali bosananlar ama eşini sevenler yardım istiyorum

Ayten45

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2017
40
6
1
41
Merhaba hanımlar yardımınıza ihtiyacım var
8 yıllık evli 2 çocuk sahibi ev hanımı olan bir bayanım
Eşimin ailesinin alt katında yaşıyorduk taki 1.5 yıl öncesine kadar
Eşim çalışıyor ama eve daha çok kayinvalidemin maaşıyla bakılıyordu.eşimin 3 yildir alkol problemi gazinoya gitmeleri falan vardı. Ama evine hep gelirdi.Cok kez boşanmak istedi benimle aile baskısıyla evlendiğini biliyorum.

Birkaç kez aldattı ama hep affettim çocuklarımın hatrina ve çocuklarımıza çok düşkündür.onun da bu evliliği çocuklarımizin hatrına yürüttüğünü biliyordum ama küçük bir ilçede yasasigimizdan ve benim babamın bizi kabul etmeyeceğini bildiğimden hic bir zaman yuvamız bozmak istemedim.

1.5 yıl önce eşim eve gelmemeler ve telefonda başka kadınlarla isimlerini benim duyacağım şekilde konuşmaya başladı.yine sabrettim
Sonuçta 1 yıl önce dayanamadım ve eşyaları alarak evi terkettim ise başladım. Babamın tavrından dolayı eve gitmedim bi arkadaşımın yanına taşındım.
Araya girenler falan anlasmali bosanmaya razı geldim ama eşimi seviyorum.inanmıyordum boşanmak istediğine en azından çocuklarını bırakamaz diyordum.on inceleme ve
2.duruşma görüldü
Hakim ikimizinde psikolojisinin bozuk evliliği yürütecek ve çocuklara bakacak psikolojide olmadığımızı söyledi sanırım bosayacakti bilmiyorum korkuyorum boşanmak istemiyorum
Avukatımda bunu bildiğinden psikolog istedik ve psikologa yolladı 1.kez görüştük şimdi 2.ye gideceğim.
Çocuklarımı devlet koruması alabilirmis.
Bi daha ki duruşmada avukat biter diyor. Rapora göre peki eşimin görüşmesi benim görüşmem sonucu psikolog evlilik olmaz derse ve hakim ne demek istedi evlilik yürüyemez ve çocuklara bakamaz diye
3.duruşmada biter mi ?aileme gidemiyorum ve bulunduğum ilçede dul denmesinden korkuyorum.
Bu arada hakime eşimin alkol alıp beni dövdüğünü pavyon kadınına ev açtığını söyledim hakim başvuruda bulundun mu dedi hayır dedim ve onun iddialarından çok utandım..
Avukatım sen suçlu duruma düştün diyor tazminat ödeyebilirsin adamın şahitleri ve ispatları var senin yok diyor.

Sen neden suçlu duruma düşeceksin o kısmı anlamadım
Ben eşimin ilişkisi olduğunu biliyorum ve Bunu söyledim hakime ama ispatım yok hiC bir sekilde ne fotograf ne mesaj ne başka birşey.Evi terkettin öncesinde kilidi değiştirdim.Dövdü alkol aldı dedim ama rapor almadım bunun için namusuma karşı iddiası yok ama pis olduğumu falan tiksindiğini benden soyledi

Canım sana her kötülüğü yapmış sevsen ne olur adam gitmiş artık senden bence hayata sıfırdan başla çalış paranı kazan çocuklarına nafakada bağlanır dul demek be demek küçük ilçe olsun sen doğru olduktan sonra kim nediyebilir ki desenler çok mu önemli boşver çalış Allah'a sığın öyle güzel kapılar açılır ki sen bile anlayamazsın

Psikologu belki vazgeçer diye istedim ve ayrılmak istemediğimi söyledim öncesinde kabul ettim protokol imzaladım hakim bunun üzerine evliliği sürdüermez ve çocuklara bakamaz dedi psikolog istedik çocukları elimden alırlar diye korkuyorum

Hakim boşar mi bi daha ki davada o herşeyi sahitlendiriyor ve aile arasındaki sıkıntıları paylaştığım arkadaşım vardi aile sırlarını ifşa ediyor diye onu şahit gösterdi hakim gelmesine gerek yok senin beyanın yeter dedi

Sanırım bi daha ki duruşmada karar verilecek hakimin o sözleri hem bosayacak hem çocukkarı devlet alacak gibi oldu.

Alırlar mı peki gercekten
Ben almanyada yasiyorum sizin orda nasil bilemem ama burda olsa alma ihtimalleri 100de 99 kadar diyebilirim. Siz o adami silin kafanizdan cocuklariniza odaklanin. Avukatinizla konusun cocuklari almamalari icin ne yapabilirim diye.

Ben almanyada yasiyorum sizin orda nasil bilemem ama burda olsa alma ihtimalleri 100de 99 kadar diyebilirim. Siz o adami silin kafanizdan cocuklariniza odaklanin. Avukatinizla konusun cocuklari almamalari icin ne yapabilirim diye.

Peki siz ne anladınız hakimin "evlilik birliğini sürdürenez ve ikisininde sosyal ve psikolojik durumu cocuklara bakmaya uygun degildir" diye yazdirmasindan

Aslında bosama kararı verecek ama karari birde psikolog raporuyla da desteklemek mi amacı ben böyle anladım "hadi madem istedin bide oraya git ama ben sizi bosayacagim" diye anladım

bu adamla hala evli kalmak istiyorsanız psikologa uzun süre devam edin derim, böyle bir şeyi (tanımlayamadım adamı) sevmek ve evliliği sürdürmek istemek hiç normal değil çünkü.
Sevmiyorum bende onunla yaşamak istemiyorum ama bir taraftan ailenin baskısı çocuklar ve onun beni çocukları atarak rahat rahat o kadına gidememesini istiyorum

bu arada böyle avukatlı, şahitli, delilli anlaşmalı boşanma da ilk defa duyuyorum,
normalde anlaşmalı boşanma dilekçesi doldurulur, hakime sunulur, hakim emin misiniz son kararınız mı der boşar, zaten o yüzden adı anlaşmalı boşanma.

Sevmiyorum bende onunla yaşamak istemiyorum ama bir taraftan ailenin baskısı çocuklar ve onun beni çocukları atarak rahat rahat o kadına gidememesini istiyorum

konu başlığınız öyle demiyor ama???
ayrıca adam rahat edemesin diye hem kendi hayatınızı hem çocuklarınkini mahvetmenize değer mi?
banane ne b. yerse yesin diyip kurtulmaya bakmanız lazım böyle birinden.

Olur mu Biz dilekceyi verdik ama sonradan ben vazgeçtiğimi istemediğimi soyledim avukat artık böyle aile terapistine gidebilirsiniz düzeleceğinize ikna olursa diyor hatta ikimizde istesek dahi anlasmali da bile bosamayabilirmis o zaman da temyiz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…