Ben eşimin ilişkisi olduğunu biliyorum ve Bunu söyledim hakime ama ispatım yok hiC bir sekilde ne fotograf ne mesaj ne başka birşey.Evi terkettin öncesinde kilidi değiştirdim.Dövdü alkol aldı dedim ama rapor almadım bunun için namusuma karşı iddiası yok ama pis olduğumu falan tiksindiğini benden soylediSen neden suçlu duruma düşeceksin o kısmı anlamadım
Sevgi değil ailem beni mecbur başkasıyla evlenmeye zorunlu bırakacak zaten çocuklarımı ve beni kabul etmedikleri için böyle bir yola başvurdum.Hala o adamı seviyor musun?
Bence herseyi bi kenara birakinda, cocuklarinizi elinizden almamalari icin savaşin.
Ben almanyada yasiyorum sizin orda nasil bilemem ama burda olsa alma ihtimalleri 100de 99 kadar diyebilirim. Siz o adami silin kafanizdan cocuklariniza odaklanin. Avukatinizla konusun cocuklari almamalari icin ne yapabilirim diye.Alırlar mı peki gercekten
Ben almanyada yasiyorum sizin orda nasil bilemem ama burda olsa alma ihtimalleri 100de 99 kadar diyebilirim. Siz o adami silin kafanizdan cocuklariniza odaklanin. Avukatinizla konusun cocuklari almamalari icin ne yapabilirim diye.
Sevmiyorum bende onunla yaşamak istemiyorum ama bir taraftan ailenin baskısı çocuklar ve onun beni çocukları atarak rahat rahat o kadına gidememesini istiyorumbu adamla hala evli kalmak istiyorsanız psikologa uzun süre devam edin derim, böyle bir şeyi (tanımlayamadım adamı) sevmek ve evliliği sürdürmek istemek hiç normal değil çünkü.
Sevmiyorum bende onunla yaşamak istemiyorum ama bir taraftan ailenin baskısı çocuklar ve onun beni çocukları atarak rahat rahat o kadına gidememesini istiyorum
bu arada böyle avukatlı, şahitli, delilli anlaşmalı boşanma da ilk defa duyuyorum,
normalde anlaşmalı boşanma dilekçesi doldurulur, hakime sunulur, hakim emin misiniz son kararınız mı der boşar, zaten o yüzden adı anlaşmalı boşanma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?