- Konu Sahibi Pinki-dream
Oyleyim evet benim arabamın ustunde kmse hak sahibi olamaz bebegimin guveliginide rsime atamaz
o zaman insanlara tutamayacaginiz sozler verip gosteris yapmaya çalışmayın.arabanizla hep cekirdek aile dolasin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyleyim evet benim arabamın ustunde kmse hak sahibi olamaz bebegimin guveliginide rsime atamaz
valla o değil de, kayınpederi iyi öne oturttunuz bu araba sevdasıyla
hadi bakalım benim arabam, sen arkaya falan demediniz, hayret.
çok şaşkınım şu an.
Ne güzel yazmışsınHer iki tarafta da belirli ölçüde hatalar var.
Kayınpederiniz anormal bi kere bu kesin.
Ama sizin de binek otomobile 7 kişi binmeyi normal bulup kenara puset koymanız şaka gibi.
Madem güvenlik önemli. Arabada 3ü çocuk olmak üzere bi ev dolusu adam niye var.
Ve madem arabaya aile boyu girmeyi kabul ettiniz, puseti niye bağladınız?
Mezarlıkta cocukların işi de yoktu. O apayri bir mevzu.
Halbuki bagaja binmeliydi adamkurulmuş ya ön koltuğa
onun için ayrı bir konu açabilir konu sahibesi..
Onun arabası var özel mi özel bastı mı gaza gider mi gideeerneyse ortam çok gerilmiş biraz şakalar yapiiiim dedim. Konuya dahil değilim ilk yorumum. Allah herkese akıl fikir versin.
[/QUOsaol
Bir şey bilmeme gerek yok.Hic bişey blmıyorusnuz adam ben bmw severşm bu ne bole cokmu aradınız bu arabayı diyen biri
Arabanin halini hayal ediyorum da
Kv de tuhafmis,belli ki kp geceden soylemis “hanim etme eyleme gitmeyelim bak bizim
Oglan hanimsiz bir yere gidemez,sigamayiz” diye
Kv belli ki oglunu korumus
Al patladi iste![]()
Bnde sizii evetBir şey bilmeme gerek yok.
Sizi tanıdım burda yeterince.
Haksızsınız . Ama ısrarla milletle laf yarıştıracaksınız haklıyım diye. Size tavsiyem bir daha kimseyi arabanıza bindirmeyin . O araba sadece size ait. Bence çocuğun güvenliğinden çok başkası binmesin diye koltuğu hususi kaldırmadınız.Saoll evet ben haklıyım
Sakınan göze çöp batar. Samimiyetle söylüyorum. Hiçbir şeyi fazla sahiplenmeyin. İmtihan dünyası bakın. Rabbim verdiği gibi alır. Üzülen siz olursunuz.Oyleyim evet benim arabamın ustunde kmse hak sahibi olamaz bebegimin guveliginide rsime atamaz
Ya ouf. Evet ayben ole oldu sorma kesinlkle oyle şaka gbisin yaHaksızsınız . Ama ısrarla milletle laf yarıştıracaksınız haklıyım diye. Size tavsiyem bir daha kimseyi arabanıza bindirmeyin . O araba sadece size ait. Bence çocuğun güvenliğinden çok başkası binmesin diye koltuğu hususi kaldırmadınız.
Sorma valla bende de tek oglan var iyi miinsan bu plansızlığa nasıl iyilik adını veriyor?
bir de hanımefendinin eşi kendi ailesini ve eşini tanımıyor mu? o hangi kafayla bu işlere giriyor?
ve gerçekten korkuyorum artık.
ileride oğlum evlendiğinde, bir hafta oğlum bizi şuraya götür desek gidemeyeceğiz :)
allah elden ayaktan düşürmesin de, edi ile büdü kocamla takılayım madem![]()
Gitmek istiyorum da istiyorum konunun başından sonuna "Gitmek istedim, gidesim vardı, araba benim koca benim giderim de giderim, gezesim vardı gezerim"...
Kpin de söylenesi gelmiş söylenmiş, onun da canı öyle istemiş, dil onun dimağ onun, evlat onun, gönül onun, köy onun, mezardaki akraba onun. Anaaa, bu nedir ya?![]()
Biz burda kırk kişiyiz birbirimizi biliriz.Bnde sizii evet
Oyle oldu evetSizin evde oturmanız lazımdı ne işiniz var altı aylık bebekle yedi kişilik arabaya binip mezarlıkta falan. Sanki disneyland’e gidecekler de ille de gitmeniz lazımmış gibi konuşuyorsunuz. Havalar zaten sıcak araba yedi kişi arkada koca puset adam da anlam verememiştir açık açık da diyememiştir sen evde otur diye ondan diline vurmuştur siniri.