Anlamsızca davranan kayınpeder olayı 😬

Her iki tarafta da belirli ölçüde hatalar var.

Kayınpederiniz anormal bi kere bu kesin.

Ama sizin de binek otomobile 7 kişi binmeyi normal bulup kenara puset koymanız şaka gibi.

Madem güvenlik önemli. Arabada 3ü çocuk olmak üzere bi ev dolusu adam niye var.

Ve madem arabaya aile boyu girmeyi kabul ettiniz, puseti niye bağladınız?

Mezarlıkta cocukların işi de yoktu. O apayri bir mevzu.
Ne güzel yazmışsın

Gitmek istiyorum da istiyorum konunun başından sonuna "Gitmek istedim, gidesim vardı, araba benim koca benim giderim de giderim, gezesim vardı gezerim"...

Kpin de söylenesi gelmiş söylenmiş, onun da canı öyle istemiş, dil onun dimağ onun, evlat onun, gönül onun, köy onun, mezardaki akraba onun. Anaaa, bu nedir ya? :KK70:

Bence eşinizle şöyle konuşulmuş ,pinki-dream çocuğu küçük zaten yolda huysuzluk eder o evde durur ikizlerde onunla kalır biz gider geliriz ....
Eşinizin ses cikarmayip kalması da ondan ...
Mezarlık ziyareti sebebiyle gidileek Demissiniz ya geziomezdi o niyetle gidince ki gezdiniz mi bilmiyorum .Ben olsam gitmezdim çünkü puset ve siz zaten arka iptal ..
Şunu da söylemeden geçemeyeceğim ikizler yasina yakın bir oğlum var ve onlarda küçük ,güvenlik onlar içinde önemli emin olun ..

Arabanin halini hayal ediyorum da 😂
Kv de tuhafmis,belli ki kp geceden soylemis “hanim etme eyleme gitmeyelim bak bizim
Oglan hanimsiz bir yere gidemez,sigamayiz” diye
Kv belli ki oglunu korumus
Al patladi iste 😁

insan bu plansızlığa nasıl iyilik adını veriyor?
bir de hanımefendinin eşi kendi ailesini ve eşini tanımıyor mu? o hangi kafayla bu işlere giriyor?

ve gerçekten korkuyorum artık.
ileride oğlum evlendiğinde, bir hafta oğlum bizi şuraya götür desek gidemeyeceğiz :)
allah elden ayaktan düşürmesin de, edi ile büdü kocamla takılayım madem 🤣

Saoll evet ben haklıyım
Haksızsınız . Ama ısrarla milletle laf yarıştıracaksınız haklıyım diye. Size tavsiyem bir daha kimseyi arabanıza bindirmeyin . O araba sadece size ait. Bence çocuğun güvenliğinden çok başkası binmesin diye koltuğu hususi kaldırmadınız.

Haksızsınız . Ama ısrarla milletle laf yarıştıracaksınız haklıyım diye. Size tavsiyem bir daha kimseyi arabanıza bindirmeyin . O araba sadece size ait. Bence çocuğun güvenliğinden çok başkası binmesin diye koltuğu hususi kaldırmadınız.
Ya ouf. Evet ayben ole oldu sorma kesinlkle oyle şaka gbisin ya

insan bu plansızlığa nasıl iyilik adını veriyor?
bir de hanımefendinin eşi kendi ailesini ve eşini tanımıyor mu? o hangi kafayla bu işlere giriyor?

ve gerçekten korkuyorum artık.
ileride oğlum evlendiğinde, bir hafta oğlum bizi şuraya götür desek gidemeyeceğiz :)
allah elden ayaktan düşürmesin de, edi ile büdü kocamla takılayım madem 🤣
Sorma valla bende de tek oglan var iyi mi
Kaldik gelinin insafina. Mezardakini bile gorebilmem gelinime bagli artik yapacak bir sey yok

Gitmek istiyorum da istiyorum konunun başından sonuna "Gitmek istedim, gidesim vardı, araba benim koca benim giderim de giderim, gezesim vardı gezerim"...

Kpin de söylenesi gelmiş söylenmiş, onun da canı öyle istemiş, dil onun dimağ onun, evlat onun, gönül onun, köy onun, mezardaki akraba onun. Anaaa, bu nedir ya? :KK70:

yalnız hala mezarlık gezmek nasıl bir eylem canlandıramadım..
gezesim vardı gezmek istedim.
kocamla gezmek isteyeceğim son yer bile olamaz sıralamada😀

Bence eşiniz önce ailesini hemen sonra sizi alıp iki sefer yapabilirdi. Kimse de kırılmazdi. Mesafe yakın dediniz diye diyorum. Bu şekilde sıkışmak aileyi bölmek olmamış. Amdem çocuklarsiz bir yere gitmiyorlarmis ya iki sefer yapılır ya gidilmez. Kimseye gereksiz iyilik edilmesi taraftarı değilim valla. Sonra bir şekilde burundan geliyor.

Sizin evde oturmanız lazımdı ne işiniz var altı aylık bebekle yedi kişilik arabaya binip mezarlıkta falan. Sanki disneyland’e gidecekler de ille de gitmeniz lazımmış gibi konuşuyorsunuz. Havalar zaten sıcak araba yedi kişi arkada koca puset adam da anlam verememiştir açık açık da diyememiştir sen evde otur diye ondan diline vurmuştur siniri.

Sizin evde oturmanız lazımdı ne işiniz var altı aylık bebekle yedi kişilik arabaya binip mezarlıkta falan. Sanki disneyland’e gidecekler de ille de gitmeniz lazımmış gibi konuşuyorsunuz. Havalar zaten sıcak araba yedi kişi arkada koca puset adam da anlam verememiştir açık açık da diyememiştir sen evde otur diye ondan diline vurmuştur siniri.
Oyle oldu evet

Back
X