- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.311
- 598
- Konu Sahibi Pinki-dream
-
kurulmuş ya ön koltuğa
onun için ayrı bir konu açabilir konu sahibesi..
Sorma valla bende de tek oglan var iyi mi
Kaldik gelinin insafina. Mezardakini bile gorebilmem gelinime bagli artik yapacak bir sey yok
Bu iyilik değil ki bayram yaklaşıyor herkes mezarlıklara gidiyor arabaları imkanları varmış eşinin babasını mezarlığa götürsünler bi zahmet. Yani gidilen yer mezarlık ve mesafe yakınmış konu sahibinin küçücük çocukla niye gitmek istediğini anlamadım çok gereksiz olmuşBence eşiniz önce ailesini hemen sonra sizi alıp iki sefer yapabilirdi. Kimse de kırılmazdi. Mesafe yakın dediniz diye diyorum. Bu şekilde sıkışmak aileyi bölmek olmamış. Amdem çocuklarsiz bir yere gitmiyorlarmis ya iki sefer yapılır ya gidilmez. Kimseye gereksiz iyilik edilmesi taraftarı değilim valla. Sonra bir şekilde burundan geliyor.
Halbuki bagaja binmeliydi adam
Gulmekten bir hal oldum. Aklinizda olsun bak ben boyle seyler yaparsam beni uyarin ha,arkadas hattina bak. Dark kendine gel deyin bana
Kesinlikle bize baglı tovbe tovbe ne denirki gercekden taraf tutuyorusunuz bende bir anneym kmseye kotuluk yapmak istemedim ustune bir suru laf duydum gercekden kırıcısınızhaklı.
araba onun, koca onun.
zaten bu kayınpederi götürme işi nereden çıktı anlamadım.
kocasından bir şey falan isteyecek, sevimlilik yapıyor sanırım.
bayramın ilk günü aile ziyareti.
sonraki günler sadece çocukların gonlu olsun diye gidilecek yerler...
3 çocukla çok zor 3 gün beni bekliyor.
ve sonuç bu olacaksa başlarım böyle aşkın ızdırabına...
Sonuçta sıkışırız diyorsunuz da puset ve üç kadın artı iki çocuk hiçbir arabanın arkasına sığmaz ki
Hayır ben demedim gömmeye devam edin siz saolunKonu sahibinin eşi gelip de konuşsa
Muhtemelen köye mezarlığa babayı götürme fikri de konu sahibinden çıkmıştır
Konu sahibi köye gezmeye gidelim dese eşi ne işimiz var köyde küçücük Bebek'le diyebilir şahsen benimki derdi
İki yıldır Bebek yokken gidilmemiş de şimdi konu sahibinin gezesi gelmiş tutturmuş köye mezar ziyaretine
Evdeki hesap çarşıya uymamış esasen uymuş zira Kv kp ve hiç yanlarından ayrılmadıkları ikizler gelmiş daha azı zaten mümkün değilmiş
Konu sahibi Kv çocuklar küçük ben kalayım der kp yalnız gelir diye düşünmüş muhtemelen ama kp de dün Kv ye bunları anlatmış da dinletememiş
Yanlış, kayınpederin tutumu da yanlış. Tebrik eder insan. Allah daha iyilerini nasip etsin. Kazasız belasız kullanın der.Hic bişey blmıyorusnuz adam ben bmw severşm bu ne bole cokmu aradınız bu arabayı diyen biri
Onlar icin sıkısırız dedm kmsenn gonlu klmaısn istedim ama fazla cıkan ben oldum anladm zaten saolunÜçü de 32 bedense demek
Hayır ben demedim gömmeye devam edin siz saolun
Valla sanki adalara,maldivlere falan gidilecekmiş gibi.. bi insan niye köydeki mezarlığa gitmeye bu kadar heveslenir ki otur çocuğunla evde işteKonu sahibinin eşi gelip de konuşsa
Muhtemelen köye mezarlığa babayı götürme fikri de konu sahibinden çıkmıştır
Konu sahibi köye gezmeye gidelim dese eşi ne işimiz var köyde küçücük Bebek'le diyebilir şahsen benimki derdi
İki yıldır Bebek yokken gidilmemiş de şimdi konu sahibinin gezesi gelmiş tutturmuş köye mezar ziyaretine
Evdeki hesap çarşıya uymamış esasen uymuş zira Kv kp ve hiç yanlarından ayrılmadıkları ikizler gelmiş daha azı zaten mümkün değilmiş
Konu sahibi Kv çocuklar küçük ben kalayım der kp yalnız gelir diye düşünmüş muhtemelen ama kp de dün Kv ye bunları anlatmış da dinletememiş
Bende dahil olmak istedim sanırım hata yapmısm kmsenin mezarına da gtmem bdaha zaten benm akrabam deil sonucta dogru demi evet neyseeeO zaman sen git babanla neden demediniz de ben de gezeceğim mezarlıkta diyorsunuz burada bize
Bayram bayram bende gtmek dua etmek istedim bebegmle ilk defa koye gdecekdim heveslendim olamazmıValla sanki adalara,maldivlere falan gidilecekmiş gibi.. bi insan niye köydeki mezarlığa gitmeye bu kadar heveslenir ki otur çocuğunla evde işte
inşallah dönüşte bagajda gelirsin çok gıcık oldum bugün sana
Sizin yorumlarınız her zaman nokta atışı oluyor. Parmaklariniza sağlık valla.Bu kadar ben,ben,benim arabam,
benim bebeğim deyip sonra da eşimin ailesi
beni niye istemiyor?Diye düşünmenize şaşırıyorum.
Yunus'un sözü geldi aklıma.
İlim ilim bilmektir,
İlim kendin bilmektir,
Sen kendini bilmez isen,
Bu nice okumaktır.
Bu kadar kadın size haksız olduğunuz noktaları söyüyor ama sizin cevabınız;
'ben,benim arabam,benim bebeğim'
Ne kıymetli arabaymış.
Dünden beri eş ailesinden araba kıskanan kadınların konularını okuyoruz.
Mal sahibi,mülk sahibi
Hani bunun ilk sahibi
Mal da yalan,mülk de yalan
Var biraz da sen oyalan.
iki oglum var ben simdiden umudu kestim. en fazla 17-18 yasina kadar vakit gecirebiliriz. buyuk olan zaten kim nereye cekerse o tarafa gider. kucuk olan asiri bana bagli ama o da bu baglilikla esiyle sorun yasar. en iyisi yetiskin olduklarında tamamen hayatlarından cekilmek diyorum simdiden. saglik olursa gezme tozma. saglik olmazsa da simdiden huzurevi tarzi bir yer ayarlama seklimde planlarim var.insan bu plansızlığa nasıl iyilik adını veriyor?
bir de hanımefendinin eşi kendi ailesini ve eşini tanımıyor mu? o hangi kafayla bu işlere giriyor?
ve gerçekten korkuyorum artık.
ileride oğlum evlendiğinde, bir hafta oğlum bizi şuraya götür desek gidemeyeceğiz :)
allah elden ayaktan düşürmesin de, edi ile büdü kocamla takılayım madem
O işin "İyilik yapıyorum" cilası. Köy gezecek arkadaş esas da, köy gezmek de yani... İlgi zevk... Doğa gezisi gibi çıkacaktı herhalde, işte arada milleti organize eder gibi yaptı, elinde patladı.yalnız hala mezarlık gezmek nasıl bir eylem canlandıramadım..
gezesim vardı gezmek istedim.
kocamla gezmek isteyeceğim son yer bile olamaz sıralamada
Onlar icin sıkısırız dedm kmsenn gonlu klmaısn istedim ama fazla cıkan ben oldum anladm zaten saolun
Valla sanki adalara,maldivlere falan gidilecekmiş gibi.. bi insan niye köydeki mezarlığa gitmeye bu kadar heveslenir ki otur çocuğunla evde işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?