Anlamıyor

Aslında dilimize öyle gelmiş yardım diye.
Haftada bir gün izin günü. Muhakkak çıkmam için ısrar eder. Dediğin gibi banyosu, maması, gazı, bezi, giydirmesi hepsini yapmaya çalışır işten geldikten sonra.
Doktora gittik üstünü eşim giydiriyor diye doktor bile ne güzel yardımcı dedi. Ben de yok babası dedim :)
Babalığını sorgulayamam. Bazen çok bunaltsa da genel itibariyle yapar. İş yeri çok yoğunsa yorgunluktan öldüyse daha az yapar ama.
O benim çalışma hayatına bir yıl sonra başlasan ne olur ki modumda yaklaşıyor, biraz konuştuk bugün. Kendiliğinden anlattı. Kaygıları belki haklı ama benim açımdan geçerli değil şu an için.

bacim boyle adamin dediklerini gormezden geleceksin. annen de KV de arkandaymis, o zaman adami urkutmeden ne istiyorsan onu yap. bazi erkekler boyle eslerini kiskanabiliyor. bak yemek isinde de eger bagirip cagirsaydin uste cikacakti, sen sakin olunca tipis tipis gelip yemis.

O halde ben yanliş anladim ve özür dilerim. Yine pes etme demek istiyorum. Yapip başaracaksin bence.

Kendisi ofaya puflaya bakiyor bir iki saat ama sizin calismayip cocuk bakmanizi istiyor asiri bencilce siz cocuk icin en iyisini bilirsiniz bir yasindan sonra calismak gayet makul esnek saatli olan is firsatini degerlendirin esinize kulak asmayin o kompleks yapmis bence kendinizi düşünün

Ben de bebegim alti aylikken calismaya baslamistim. Gelip annem bakmisti sag olsun. Ama şimdi pişmanım. Zaten bebek 2 3 ay sonra sizi bu kadar yormayacak. Evde kendinize de ait zamanlariniz olacak. Bebeginizin yorgunluguna 2 3 ay daha sabredip evinizde keyif yapin derim. Bebeğiniz biraz daha büyüdüğünde siz de artik evin tadini çıkardığınızda guzelce ise baslarsiniz ve iciniz de simdikinden daha rahat olur.

Işe basladigimizda evin iş yükü üstümüzden gitmiyor ki. Kadin demek, yuruyen sorumluluk demek. İs yemek temizlik çocuk 'sorumluluk' itibariyle kadina biniyor. Erkek ancak yardim edebiliyor. Bence bırakın iş stresini eşiniz ustlenmis olsun. Sadece ona ait bir sorumlulugu o bari olsun

Siz yazmışsınız ben yorulmamış oldum aynı fikirdeyim bitmedi mağara dönemi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…