- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.594
Yoo gayet anliyor. Kendisinin bunalma hakki varda, senin yokmu? Kadinsin diye bunalamazmisin? Kendisi çalişip bebeğin güya büyüdüğunü görmemesi normal oluyor! Hayirdir, o bebek onunda değilmi?
Psikolojik oyunlar, yemek yememeler. Bu adamin egosunu fazla büyüttün. "Başkalardan dahada yardimci" diyorsun. Neyin yardimi yaa!! Baba o baba! Tabiki çocuğunu BAKACAK. Yardim değil o. Bakim! Banyosununuda, yatirmasinida yapacak. Lütüf değil bu. Bebek istediyse tabiki bakacak.
Kesinlikle cv'lerini dağit. Sen o evin bakici, temizleyicisi değilsin. Istekleri, hayat gayeleri olan bir bireysin.
Eşini çocukla daha fazla yanliz birakmaya gayret göster. Sütü pompala ve hafta sonlari bir kac saat yanliz birak, gece o uyansin,.. adama sorumluluk ver ki dahada anlasin.
Aslında dilimize öyle gelmiş yardım diye.
Haftada bir gün izin günü. Muhakkak çıkmam için ısrar eder. Dediğin gibi banyosu, maması, gazı, bezi, giydirmesi hepsini yapmaya çalışır işten geldikten sonra.
Doktora gittik üstünü eşim giydiriyor diye doktor bile ne güzel yardımcı dedi. Ben de yok babası dedim :)
Babalığını sorgulayamam. Bazen çok bunaltsa da genel itibariyle yapar. İş yeri çok yoğunsa yorgunluktan öldüyse daha az yapar ama.
O benim çalışma hayatına bir yıl sonra başlasan ne olur ki modumda yaklaşıyor, biraz konuştuk bugün. Kendiliğinden anlattı. Kaygıları belki haklı ama benim açımdan geçerli değil şu an için.