kilo işi mi alıcaz bundan
paket çay olarak birer poşet karıştırsak nasıl olur acaba
geçmiş olsun canım dualarla dayanmaya güçlü olmaya çalış yaptığın gibi. çocuklar hep hasta olur düşe kalka büyür böyle düşün kendini yatıştır.
ilac en son çare olsun başa çıkamadığında
Kader hastalık arkadaşlarım umarım hepiniz çok iyisinizdir dahada iyi olursunuz
bu sabah tvde sağlık proğramında prof psikiyatr çıkmışıtı panikatak ankseyiteden bahsetti çok güzeldi
bu hastalık %100 iyileşen bir hastalıktır dedi ilaçlarda bağımlılık asla yapmaz dedi ama ben yine ilaç almamaya kararlıyım bilemiyorum korkuyorum alırsam bağımlı olucakmışım sanıyorum neyse bütün psikolojik hastalıklar beyindeki hormun sıvı seviyelerinin azlığından olur fizyolojiktir bu sebeple bazen nasihat iyileştiremez o aşamada ilaç iyi gelir dedi.
krizlerden bahsetti o anda bedene organlarda karbondioksit çoğaldığı için kalp oksijen seviyesini arttırmak için daha çok kan pompalıyormuş bu sebeple baş dönmesi çarpıntı el kol uyuşması oluyormuş o anda insanda ölüyorum bana ne oluyor çıldırıyorum gibi hissediyormuş
bu durumu şöyle örnekledi bedende bıçak yarası olunca kalp organlara kan çok pompalar ve sonucunda baş dönmesi kalp atışı hızlanması hissedilir ya o işte o tepkileri beyin bedene olmuş gibi hissettiriyormuş.
öncelikle bunu geçiceğini bileceğiz , iyi olduğumuzu düşeneceğiz.
herkese tekrardan çok geçmiş olsun
Kader hastalık arkadaşlarım umarım hepiniz çok iyisinizdir dahada iyi olursunuz
bu sabah tvde sağlık proğramında prof psikiyatr çıkmışıtı panikatak ankseyiteden bahsetti çok güzeldi
bu hastalık %100 iyileşen bir hastalıktır dedi ilaçlarda bağımlılık asla yapmaz dedi ama ben yine ilaç almamaya kararlıyım bilemiyorum korkuyorum alırsam bağımlı olucakmışım sanıyorum neyse bütün psikolojik hastalıklar beyindeki hormun sıvı seviyelerinin azlığından olur fizyolojiktir bu sebeple bazen nasihat iyileştiremez o aşamada ilaç iyi gelir dedi.
krizlerden bahsetti o anda bedene organlarda karbondioksit çoğaldığı için kalp oksijen seviyesini arttırmak için daha çok kan pompalıyormuş bu sebeple baş dönmesi çarpıntı el kol uyuşması oluyormuş o anda insanda ölüyorum bana ne oluyor çıldırıyorum gibi hissediyormuş
bu durumu şöyle örnekledi bedende bıçak yarası olunca kalp organlara kan çok pompalar ve sonucunda baş dönmesi kalp atışı hızlanması hissedilir ya o işte o tepkileri beyin bedene olmuş gibi hissettiriyormuş.
öncelikle bunu geçiceğini bileceğiz , iyi olduğumuzu düşeneceğiz.
herkese tekrardan çok geçmiş olsun
Kızlaaar bugün aktardan sarı kantaron ve şerbetçi otunu aldım eve gelince demledim içtim kokusu papatya çayına benziyor içimi güzel tavsiye ediyorumayrıca kediotu bitkisi de aynı işi görüyormuş ilaç kullanmayan bayanlar denesin mutlaka
hıı aldınmı canım ay sen iç de etkisi olursa yaz bende başlicam canım
şuanda adaçayı ve melisa kullanıyorum çünkü hepsi karışmasın
saol canım inşallah hepimizin gecer:) ben kullanmıyorum artık çünkü 8 aylık kızım var,hamile kalmadan 6 ay önce bıraktım hamileliğin ilk dönemleri sıkıntılı gecti ama sonra rahattıgeçmiş olsun canım. bende senin gibi ilaç kullanıyorum. sen ne güzel kg vermişsin ben aldım. hala kullanıyor musun ilaç
canım neden bu kadar takıyorsun derdi veren Allah dermanıda verir, bende de aynı sorunlar vardı hamile kalmaktan bile korkuyordum ne zaman ki hamileliğimi öğrendim her şeye olumlu bakmaya başladım sen nasıl düşünürsen beynin sana onu veriyor onun için iyi düşün iyi olsun baktın ki kötüye gidiyor dr gidersin 3 aydan sonra kullanılan ilaçlar var nasıl olcak ne olacak diye takma :) bebişini düşün mis kokusunu hemencecik iyi olursun vallakızlar bendede bu ansıyete var daha önce ilaç kullanabılıyordum. şımdı henuz 4 ay 9 günlük anneyim ilaçda kullanamıyorum. ve endişelerim gitgide çoğalıyor. anne olunca dahada duygusal oluyor ve daha çok ansıyetem hortlayacak dıye korkuyorum. bazen kurup kurup ağlıyorum. birde şimdi çocugumun biri biraz rahatsız, oyüzden aklıma kötü kötü şeyler gelıyor offfff bahsederken bıle darlanıyorum Allah ım cümlemize şifa versin. birde dualar olmasa napardık Allah ım birazda olsa bızı dualarla rahatlatıyor.
inşallah canım hepimiz iyi olalım
tedavisi olduğuna sevindim
ama bende sendeim ilaç istemiyorum
bağlanacağımı düşünüyorum
ilaçsız yaşayamaz hale gelicem sanıyorum
geçmiş olsun
Evet canım bende ilaçtan yana değilim korkuyorum bağımlı olmaktan ama bazende arada kalıyorum bazıları ilaçsız olmaz diyorlar ama Allah yardımcı olsun
sanada çok geçmiş olsun
bende arada kalıyorum canım ama çoğu zaman duaya sarılıyorum
canım çok üzüldüm aynı şeyleri kesin bende yaşardım
allah bize sağlık versin yaa ilaç kullanınca şimdi iyimisin yan etki yaptımı
ruhan şekerim nasılsın
şekerim iyi olmaya çalışıyorum ama pek başaramıyorum.
sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?