- 8 Nisan 2010
- 547
- 13
Ben bugün gittim doktora ilk defa böyle bir rahatsızlığımın olduğunu öğrendim bana Losiram diye bir ilaç verdi. çizelgemde görüldüğü üzere ben kilo vermeye çalışıyorum doktora özellikle kilo aldırmasın dedim dedi 15 gün kullan gel iştahını açarsa değiştiririz dedi :26: ama ben şimdi üzüldüm neden tekrarladı ki 6 ay sonra
ilk ilaç kullanmaya başlama nedenin neydi çokmu kötü durumdaydın :44: Bir de ilaç kullanmaya başladığından ötürü pişmanmısın ??? Keşke hiç ilaç içmeseydim doğal yollarla atlatmaya çalışsaydım falan dedinmi kendine :44:
canım benim ben ilk ilaç kullanmaya alıngan olduğum sinirli olduğum herşeyi biraz fazla taktığım için başladım. ilacı 1-1 buçuk yıl içtim. ama bu sürenin ilk yarısında hergün düzenli aldım daha sonra iyiydim o yüzden aksata aksata aldım düzenli almadım yani. baktım kg alıyorum, üstüne diyet yapıyorum hareketliyim ama veremiyorum, çok kafaya takmaya başladım kg mu. çok üzülmeye başladım. en sonunda ya dedim ne gerek var ilaca ben çok iyiyim zayıflamazsam kötü olcam ben asıl. pat diye bıraktım.
diyet yaptım spora yazıldım ama hiç bişi veremedim. sonra sıkıntılarım başladı streste vardı 6 ay geçti üzerinden öle bi geldi ki hastalık. meğer ben daha önce çok sağlıklıymışım.
sana diyeceğim ilacını düzenli al. aksatma. dr beraber mg düşürerek bırak başka türlü bırakma. kg ya gelince her daim dikkat et iştahına engel ol. hareketsiz kalma. ilacını en az 6 ay al.
sen neler yaşadın canım şikayetlerin neydi dr gittin