- 8 Nisan 2010
- 547
- 13
aman nazar değmesin bu aralar çok iyiyim 5 dakika bile kendimi dinlemeye fırsatım olmuyor
hafta sonuda Yalova termal kaplıcalarına gittim kocamla ohhhh pazar günüde istanbulda yeni açılan fetih müzesine gittim kocacımla bol bol gezdim cumartesi ve pazar günü birde müzeden çok güzel tablo aldım hemencecik astım
pazartesi günüde akşama kadar dinlendim
sen neden kötüsün bakiyim iyileşmek için çaba sarfetmiyorsun kızıyorum ama
şimdi hemen kendine gel bakiyim hı silkelen çabuk
nazar değmesin canım maşallah. gez gezebildiğin kadar gezmek harika bişi yeni yerler görmek.
ben kendimi bi boşlukta hissediyorum belki de ilaçlardan bilmiyorum. ama şuna emin olabilirsin ki hastalığın benimkinin yanında bişi değil ilaç kullanmadan yaşamayı becerebiliyorsan
inan herşey çok güzel demektir.
insan başına gelmeden bilemez tabi ben kendinizi dinlemeye vaktiniz olmasın diyorum. yani kendimce tavsiye işte. ruhan bir aktifliğim sosyal çevrem yok demişsin. seni çok iyi anlıyorum. bunu düşenerek ağlamıştım zamanında. ama iş çıkışı spora gidebilirsn. yada pazr günleri. yanı kendini içine kapatma diye dans kursuna yazılabılırsın yada nebilim işte seni oyalıcak bir şey. Allah yardımcımız olsun. .
merhaba canım teşekkür ederim tavsiyelerin için. son 2 kış spora gittim 3 er ay. ama yazın geç çıktığım için işten gitmem mümkün değil. hafta sonlarıda genelde ailemleyim. yaşadığım yer zaten küçük dans kursu falan hiç duymadım. hayırlısı yaşayarak görücem rabbim yardımcımız olsun.