Anksiyete ve korkular

İşte cevabını kendin verdin. Cook düşünme hep farklı seylerle ugras. Kurslara falan git. Çık uzaklas bşraz evden. Bide bol bol dua. (inşirah suresi )

Haha:) acı ama gerçek. Buradaki en önemli nokta bizim bu olanların farkında olmamız.

İşte cevabını kendin verdin. Cook düşünme hep farklı seylerle ugras. Kurslara falan git. Çık uzaklas bşraz evden. Bide bol bol dua. (inşirah suresi )
Dua her daim dilimizde elhamdülillah. Herkesin bir sınavı var. Benimde geçiçi sınavım bu. İnşallah bitirmek üzereyim :)

Ben yaşadım çok kötü bir şekilde Dr Dr geziyordum ben şizofren miyim diye Dr ilacın dozunu yükseltti beynimdeki düşünce azaldı inanmıyordum bende bütün belirtileri var diyordum o geçti ama berbat bişeydi düşünceler ile başedememek o geçti şimdi de kalp krizi geçirip ölücem korkusu başladı inanılmaz korkuyorum titriyorum evde duramıyorum annemlerdeyim yatıp duruyorum

Geçmiş olsun. Bugün kontrole gittim bir üzücü haber aldım doktorum hastaneden ayrılıyormuş. Devlet hastanesine geçiyormuş bu iyi haber. Bugün tekrar korkuların üstüne konuştuk. Korkular malesef birini diğerine bırakıyor. Bu düşünceler bana ait değil hastalığa ait diyeceğiz dedi..

Benim Dr um da ayrıldı hastaneden özel hastanedeydi şimdi muayenehanede evet korkular malesef hep var şuan bile öleceğim korkusu var yalnız duramıyorum yemek yiyemiyorum yatıp duruyorum uyuyorum 2.5 yaşında kıızm var ona çok zor bakıyorum

Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ben 15 günde 8 kg vermiştim bu haziran ayında. Sigaranın dibine vurmuştum. Kendimi yeni yeni toparlıyorum. Bugün iyi hissetmek kitabını aldım. Sizede öneririm.

Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ben 15 günde 8 kg vermiştim bu haziran ayında. Sigaranın dibine vurmuştum. Kendimi yeni yeni toparlıyorum. Bugün iyi hissetmek kitabını aldım. Sizede öneririm.
Çocuklarınıza eve nasıl bakıyordunuz ben çok zor bakıyorum bazen annemlere kaçıyorum

Bende sürekli annemle vakit geçirmeye çalışıyorum başka kimseyi kafam kaldırmıyor..çok zor sizi çok iyi anlıyorum
Şuan evimdeyim ama korku var kalbim pıt pıt atıyor eşim de evimde duramıyorum diye çok üzülüyor nasıl geçecek bu hastalık hiç bilmiyorum Allah yardımcımız olsun

Çocuklarınıza eve nasıl bakıyordunuz ben çok zor bakıyorum bazen annemlere kaçıyorum
Benim ailem egede ben İstanbuldayım. Yani eşimden başka kimse yoktu. Yemek yapamıyordum, temizlik vs hak getire. Önemli olan hassas noktayı kaçırdığımız için dibe vuruyoruz. Bize ne kadar gerçekçi gelirse gelsin asla olayın içine düşmemek. Şuan ben zorlanmıyormuyum hemde nasıl ama daha temkinliyim olaylara.. Yani sırtımızı kimseye dayayarak bir yere varamıyacağımız gibi bazı bahanelerin arkasına sığınarak hayatı bırakamayız. Lütfen kendinize destek olun. Siz güçlüsünüz.

Bazen öleceğim ben deyip elim ayağım salıyor nasıl güçlü durcam hiç bilmiyorum çok zor bir hastalık biri bitiyor biri başlıyor şizofren takıntısı gitti şimdi de kalp krizi geçircem geçiriyorum ölcem korkusu başladı ne zor Yarabbim

inanın birebir aynı şeyleri yaşadım 2 yıldır şizofren olma korkusu çok tap yapmıştı bi ara sonra acaba bi yerimde bi hastalık varda doktorlarmı bulamıyor korkusu(sağlığını yitirme korkusu) kalp krizi geçirme korkusu vs.. hepsi sadece anksiyeteden kaynaklı şizofren değilsiniz hatta şizofren olabilecek son insanlardanız çünkü şizofren olan biri bunun farkında bile olmaz demişti zamanında terapistim...bunlar sadece korku insan en çok neye değer veriyorsa onu kaybetmekten korkuyor

Gerçek olmayan bir kaygı ve korku duygusu neden bukadar gerçekmiş gibi hissedilebiliyor...yakın zamanda tekrar iyi bir psikiyatri ve ilaç başlamayı düşünüyorum..birde whatsapp grup kurmak geliyor aklıma belki destek oluruz güncel paylaşarak ve iyi olabilecek şeylerde ön ayak olabiliriz..atıyorum mesela gün gün aktivite yada konu başlığı belirleyip konuşmak arştırma yapmak birbirimizi spora ve sağlıklı beslenmeye yönlendirebileceğimiz okuduğumuz kitabı yada izlediğimiz güzel bi filmi ne bileyim işte gibi gibi..

Canım düşünceleri durdurmak İçin benim bileğim yol “anda kalmak”. Yani aklına düşünceler geldiğinde ki hiç durmaz zihin derin nefes alıp o an ne yapıyorsan ona odaklanmak. TV mi izliyorsun ona. Elinde bardak mı var bardağın ısısına, temizlik mi yapıyorsun ona, bağlama mı çalıyorsun müziğe. Bu şekilde. Zihnini şimdide tut. Sevgiler

Evet başarabildiğim zamanlar çok faydasını görüyorum bugün öyle olan günlerden biriydi...çok teşekkürler sevgiler

Ben hiçbir aktivite yapamıyorum koca gün yatıyorum bu illet bırakmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…