Anksiyete ve depresiflik

İnsana sanki hiç geçmicekmiş gbi hissettiriyor..ama iananın çocukluğumdan beri ara ara yaşarım hiç geçmediği olmadı...dönem dönem yaşıyorum bunu..zaten kişilik olarak hassas bir yapım var..benim gibilerde daha çok oluyor...bi kaç gündür ben de yine kötü hissediyorum..ama artık bişekilde bi çare bulabiliyorum kafamı dağıtmaya çalışıyorum..en zorlayan kısım geceleri..uykudan uyanırsam yoğun korkuyla diye bi tek ondan korkuyorum.

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

O uykudan uyandırma olayını bende yaşadım böyle bir korku yok çok kötü birşey insablar 1 kere ölüyor ama bu hastalığı olanlar saniyeler içinde kaç kez ölüyo Allah yardımcımız olsun inşallah

Bendede 6 yildir var tam anlamıyla geçmiş deil ne yapacam hic bilmiyorum yardim

Peki benim yaşadığım hissi yaşadınız mı hiç. Nelerden korkuyorsunuz ? Ben mesela delirmek... bence çok çok gerekmiyorsa kullanmayın tekrar
merhaba şuan nasilsnz üstünden cokn uzun zaman geçmiş yazınızın bnde de aynı his çok oluyor deliricem cildiricam smdi durduk yere çığlık aticam ağlayıp saçımı başımı yinucam gibi düşünceler ama emin olun çoğu insanda varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…