Selam millet.. ben de anksiyete bozuklugu illetiyle mucadele ediyorum 2 yil once geldi basima bu illet kendimde hastalik aramaya ve ben de hastalik olduguna inanmaya baslamamla pesime takildi... istahsizlik asiri ic skntisi bulanti kac kilo verdim hatirlamiyorum hic bir yere sigamamiyordum delirecek gibi hissedip aglamaya basliyordum... vs vs ilac tedavisine basladim citoles 5 mg la baslayip cipralex 15 e kadar ciktik acayip duzeldim hersey yolundaydi kendimi o kadar iyi hissettim ki ilaci birakmaya karar verdim doktoruma danisarak.. aradan bi kac ay gecti sacmasapan bir seyle tekrar nuksettirdim.. bas etmeye calistim tekrar ilaca baslamamak icin ama olmadi..tekrar doktoruma gittim.. doktorum cok iyi yani beni anladigini dusunuyorum.. 10 gun oldu citoles 10 mg kullaniyorum ama sanki hic gecmeyecekmis gibi geliyor ki daha once atlattigimi da biliyorum daha once de gecmeyecekmis gibi hissettigimi biliyorum ama bu dusunceden kendimi alamiyorum ilac ise yaramayacakmis gibi geliyor korkuyorum.sabahlari stresle bulantiyla uyaniyorum geceleri daha iyiyim gececek mi millet ? :/