- 23 Aralık 2015
- 489
- 491
- 103
Bir sene iki aydir ilac paxera valla en zor yabancilasmaKorkmayalım o bizden korksun üstüne gitmek lazım
Sen ne kadar zamandır anksiyetesin ilaç ne kullanıyorsun ne zaman başladı ve ne oluyor sende
cnm benim de senelerdir var panik atak , dun sabah başladı gece uyutmadı sabah hala devam ediyor sürekli olecem sevdiklerim olecek gibi vesvese yapıyorum .Kaç hocaya gittim namaz tesbih evet tek çare allahtan bunu daha iyi biliyoruz oyüzden artık gitmiyorum kendim okuyorum sürekli korku panik atak gelince de insan yabancılaşmaya bile razı oluyor sürekli derin düşünmek insanı çok bunaltıyor eşime bile ahirette beraber olamıcaksak bu dünya da değersiz gözüyle bakıyorum kimse umrumda degil herkes rol ark gb geliyor film biricik ve dağılacaz.. Ne gıcık bi düşünce demikendimi alamıyorum takıntı oldu maalesef
o bende de cok oluyorBendede vardı canım rüyada hissi hatta acaba ben öldüm mü şuan etrafımdaki herkes yaşıyoda ben ölümüyüm ruhum mu burda diye düşünüyordum
Allah razı olsun canım bende hep namazlarımda ben gb olanlar için dua ediyorum birbirimize dua edelim Rabbim bakara suresinde bizi korkuyla açlıkla ve de mallarınızı eksilterek imtihan edicez diyor Saraçoğlundan da duydum hepsi geçici inşallah imtihandayızcnm benim de senelerdir var panik atak , dun sabah başladı gece uyutmadı sabah hala devam ediyor sürekli olecem sevdiklerim olecek gibi vesvese yapıyorum .
insanin kendi elinde Aslinda güçlü olmak zorundayız
sen hamilesi cnm annesin artık :) senin güçlü durman lazım bebisin için , Allah'ın izniyle sag Salim bebegini kucagina alacaksın onun mis kokusunu alınca sana antidepresan gibi gelecek ins Allah'ın izniyle :) kalbini ferah tut bu illeti yaşayan biri olarak dualarim seninle Allah hepimize sifa versin
Şuan nasılsın canım eskiye göre ilaç kullanıyormusun yada başka bi tedavi yöntemiKusura bakmayin yazarken bile yasiyorum.
Nasil yazdigimi bile bilmiyorum.
Ilac kullaniyorum bazen oda yeterli olmuyo.Şuan nasılsın canım eskiye göre ilaç kullanıyormusun yada başka bi tedavi yöntemi
Tatlım ben bi gün dedim ilaçlada ilaçsızda olmuyo dedim ve ilacı bıraktım kendimle savaştım İnan şuan çok çok Daha iyiyimIlac kullaniyorum bazen oda yeterli olmuyo.
İnşallah bişey yoktur canım ne zaman sıkıntın olursa burdan paylaş yardımcı oluruz canımıKeske o sorada cevap veren yanimizda olan birileri olsa arkadaslarima whatsaptan hastane ambulans nosu evimin adresini yaziyorum evde yalnizken bisey olsa diye dusunmekten .......Kalpte problem var diye takildim hep takildim simdiye dek donem dönem bisey cikmadi cok sukur ama kotu kolestrolym yuksek ailede baba kalpten vefat etti.Carsamba sintigrafiye giricem o da korkutuyo ama bu duygudan anca oyle arinirim bisey yoktur insallah
Sagol canim carsamba gidicem sintigrafi cekilicek oda korkutuyor radyoaktif madde veriyomarmis damarlari goruntulemek icin rabbim yardimcimiz.olsun sagolasinİnşallah bişey yoktur canım ne zaman sıkıntın olursa burdan paylaş yardımcı oluruz canımı
Korkma canım ne gerekiyorsa yaptır için rahat etsin inşallah bişey çıkmaz şimdiden geçmiş olsun sonucu yazarsınSagol canim carsamba gidicem sintigrafi cekilicek oda korkutuyor radyoaktif madde veriyomarmis damarlari goruntulemek icin rabbim yardimcimiz.olsun sagolasin
Canım gittin mi bugün ne oldu umarım kötü bişey yokturSagol canim carsamba gidicem sintigrafi cekilicek oda korkutuyor radyoaktif madde veriyomarmis damarlari goruntulemek icin rabbim yardimcimiz.olsun sagolasin
Aynı şeyleri bende yaşıyorum hatta daha fazlasını... hamilelik varmı canımkizlar merhaba.gecenin bu vaktinde oturdum okuyorum yazdiklarinizi.bende ayni korkulari yasiorum .ruya gormekten cok korkuyorum.bi konuyla ilgili yorum yaptigimda buyuk soz soyledim.benimde basima gelir diye cok korkuyorum.aile hekimine gitmektn bile korkuyorum.cok bunaldim arkadaslar.kimseye anlatamiorum.bulundugum yetde psikiyatr yok dogru duzgun duzenli gidileck ozel klinik yok.bunu yasayn benim sadece sanki.herseyden korkuorum.haberleri izlemktn bile endiseleniorum.ayrica takintilarim var..ne yapicami bilmiorum.
Hepimiz aynıyız canım ama pes etme teslim olma korkularının üzerine git ben öyle yapıyorum artık çoğu zaman işe yarıyor gün içinde illaki yokluyo ama geçiyor oyalıyorum kendimi biraz önce bile kötüydüm şimdi geçtiTeshis koyulali bir yil olmak uzere...
Ben alisamiyorum. Cok yoruldum su yasimda yasamaktan gram zevk almiyorum. Ondan bundan nem kapmaktan vucudumu dinlemekten sonra vucudumu beynimi susturmaya calismaktan cok yoruldum.
Ilaclari biraktim. Cunku ameliyat olmam gerekti ve o doktorum birakmami istedi.
Gecti saniyorum toparlaniyorum saniyorum olmuyor. Kara delik gibi. Butun omur boyle gececekse yasamanin ne anlami var?
Hepimiz aynıyız canım ama pes etme teslim olma korkularının üzerine git ben öyle yapıyorum artık çoğu zaman işe yarıyor gün içinde illaki yokluyo ama geçiyor oyalıyorum kendimi biraz önce bile kötüydüm şimdi geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?