Anksiyete bozukluğu... :(

Hastalık hastası olmak dedikleri bu sanırım kafanızı dağıtacak bi şeyler olmalı hayatta bana iyi gelenler temizlik yapmak bi şeyleri düzenlemek çocuklarımla ilgilenmek yürüyüş yapmak cilt bakımı yapmak iyi olduğunuza ve iyi olacağınıza İnan’ın

İnternetten uzak dur.. hastalık yazma oraya.. ve aklına hastalık geldiğinde düzenli nefes al baska seye odaklan sakin ol..

Geçmiş olsun, gerçekten o kadar yorucu bir şey ki bu Allah başka dert vermesin, yaklaşık iki haftadır hiç internetten hastalık araştırmıyorum, hatta mecbur olmadıkça elime telefonu almıyorum ve bir şeylerle meşgul olmaya çalışıyorum ve öncekinden daha iyiyim şükürler olsun ama hâlâ düşünceler yokluyor tabii

Çok geçmiş olsun yıllar evvel benim de anksiyete problemim vardı psikiyatriye gittim ilaç kullandım gayet de iyi geldi ama terapiye başlamayı düşünüurum çünkü asıl sorunum terapiyle çözüp tamamen ortadan kaldırmak laızm bence

Bu benim şu aralarda covide taktm. Oldum ve cok hafif geçirdim. Smdi atlattm dedm ama gene basladı takıntım

Bu hastalıkla 12 yaşından beri mücadele ediyorum şu anda 36 yaşındayım, yazdığınız her şeyi bire bir deneyimledim. Düşündüğüm hastalığın tüm semptomlarını yaşıyordum, bana inanmıyorlar, hastalığımı bulamayacaklar, öleceğim diye ödüm patliyordu, sayısız mr, bt, kan tahlili , idrar tahlili yaptırdım. Yaşadıklarınızı ancak bu hastalığı yaşayan biri anlar o yüzden sizi çok iyi anlıyorum. İki üniversite bitirdim, formasyonumu aldım, çok güzel işlere girdim ama bu hastalık yüzünden hiçbirinde devamlılık gösteremedim. Şu anda elimde hiçbir şey yok. Evlenemedim, kariyerim olmadı. Kısacası demek o ki evet acı çekiyorsunuz, evet korkuyorsunuz, evet çok sıkıntınız var ama yol yakınken kendinizi iyi olduğunuza, bunun psikolojik bir rahatsızlık olduğuna ve eger yol yakınken doğru bir tedavi ile önlem alınmazsa tüm hayatınızın bu hastalık sayesinde idare edileceğine inanın. 19 yaş o kadar güzel ki ... Ne yazık ki ben en güzel yaşlarımı bu saçma hastalığa kurban ettim. Umarım siz yolun başındayken bu konuda uzman kişilerle karşılaşır ve yardım alabilirsiniz.

Ben de varım anksiyeteliler kervanında. Forumun kıdemlilerindenim hatta. 24 yaşındayım, kendi zihnimin ettiğini düşmanım etmez bana. Psikolojik sıkıntıları yaşamayan anlayamaz ne hissettiğimiz. Doktorlara inanmamak, ne dense de ikna olmamak, yemek yiyememek, uyuyamamak, duş almaya bile mecalinin olmaması, gülmemek, konuşamamak sadece ağlayarak beklemek, sadece düşünmek, düşündükçe daha kötüsünü düşünmek..

Sizin de yaşınız çok genç, ileri de dönüp baktığınızda en güzel yaşlarınızın bir hiç uğruna heba olduğunu farketmek daha çok koyuyor insana, mutlaka yardım alın ve bunun size zihninizin bir oyunu olduğunu asla unutmayın

Haklısınız doktora gideceğim en yakın zamanda. Siz nasıl atlattınız?

Haklısınız doktora gideceğim en yakın zamanda. Siz nasıl atlattınız?
Gerçek bir dert sahibi olunca hastalı hastalı ve bundan kaynaklı kaygı, endişe hepsi diğer sıkıntıma yöneldi ve maalesef sosyal fobim gelişti, zorunlu haller dışında sokağa çıkamıyorum, kendime güvenimi tamamen kaybettim. Ölümden deli gibi korkan ben artık bunu hiç umursamıyorum. Zamanında doğru ve etkin bir tedavi görseydim belki de bu duruma düşmezdim benim için çok geç artık, geçmişte yaşadıklarım sürekli beynimi kemiriyor, Allah kimseyi bu hastalıkla sınamasın

Amin gerçekten çekenin bileceği ve bilmeyenlerin de sürekli hafife aldığı rahatsızlıklar bunlar. Anksiyete atak dönemimdeyim şu an çok kaygılıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…