Ankara'dan selam herkese! buyurun muhabbete, tanışmaya! :)

melis kaçda gideceksin? gelen giden olmazsa geleyimde waffle yiyelim Allah ım nasıl cnm çektiiii

hafta içi yapalımm biliyosun:)

ooo maşallah valla benim evi bk götürüyor ama ne yazık ki ben kalkıpta temizlemedim akşama kadar uyuzlandım durdum evde. birde usta geldi banyo tezgahını kestirdim orası ayrı bi pis suan hala hiç içimden kalkıp temizlik yapasım gelmiyor inanırmısın. zaten 5 de kalktım mide yanmam yüzünden ve hala midem yanıyor uyukluyom öylee.
bu arada ogün eşime anlattım hediye olayını yatakta koptu gülmekten söylesene ne zaman gidelim, çok iyiymiş ya, bende istiyorum,tanışalım,yalnız oynamaktan sıkılır şimdi falan demeye başladı dedim dur bi daha olsun olsun ii olurkeyifli olr vs dedidurdu

[/B][/QUOTE]

Boşversene yat dinlen yap yap aynı inan hiç değişmiyor :) Mide yanması fena ya bende nadiren oluyor oda kısa süre çok sinir bozucu bir durum Allah yardımcın olsun.

Kocacığında şaşmıştır şimdi ne orjinal hediye diye:)) Misafirlerim gelsin gitsinlerde gelirsiniz bir gün işe yaramış olur ikinci kolumuz

şaşırdı ve çok hoşuna gitti hediyesi ve dedi adamla oynasa ya düşünmüş almış dedim saçmalama sen bana alsan ben oynarmıyım ciddiye alıpsordu oynarız demi falan. dei adam
nadiren olsa dayanacagım ama yok ya artık cidden dayanamıyorum içtiğim sodanın sütün haddi hesabı yok bak sabah 5 den beri hala yanıyor. bugün diğer günlere göre fazla oldu anlamadım. kavruluyorum amin valla şifa versin yoksa işim çok zor valla.

üstüne koydgun badem mi????????? anlamadım???? kabukları nerde??? çay hazırmı

bu haftaa içi ankamelide düşünmüştüm perşembe yada cuma gitcem geliceksen gelll

çay ocaktaa demliii mis gibii gel :)

anladım canım peki pazartesi sen yoksun ozamn buketi söylüyim ben tek gitcem ozamnn

[sali içinde harhangi bir işin varsa söyleee ozamnda ayrlarızz

bu haftaa içi ankamelide düşünmüştüm perşembe yada cuma gitcem geliceksen gelll

afiyet olsun cnm çayın mis gibi koktu ptesi muhtemelen yokum dediğim gibi ustlarla konusmam lazım. gene senlede haberleşiriz.salı işimgücüm yok size aidim salı günü ankamallde olur o zamanlarda işim yok şimdilik. ozaman ankamalde ben araştırayım waffle indirimi var mı

bak bi ankaamele waaffle yiyelimmm çikolta şalesini yemiştimm:))))

pazartesiinden önce bana haber verr bukete söylüyim ayıp olmasın onada gitcegimizi biliyor çünkü salı işin yokk okii ozamnn :))))

hastalık harici bhaneler kabul edilmiyorr vizeler kaldırıldı

[::))) bak bir bakalım indirimee bide sinama yapalım perşembe günleri turcelin indirimi varr 1 + 1 bedava 11 tl ye ikimizz.

[::))) bak bir bakalım indirimee bide sinama yapalım perşembe günleri turcelin indirimi varr 1 + 1 bedava 11 tl ye ikimizz.

ben türkcelli değilim olsam iyiymiş fiyatıda. çok pahalı olursa malum ben memur hanımıyım takılamam öle.. waffle da şehir fırsatlarından takipediyom sırf merakımdan yicem. tmm pazar hbr veriirm ben sana cnm. salı ve diğer günler her yol londra
ben sofra hazırlayayım gidimce bizimkiler çıkmıştır dikmenden yola..

bir arkdaşım va<r bekarr sözlencekti olamış ((( çok üzüldümmmm yıkılmış kızz şuan konuştum:2:

turceli kardeşim şifreyi ondan alıcam bende mmur hanımıyımm tatlım :)))

tamammm haber ver pazar günü sen banaaaa taammmm diger günler vizeyi kaldırdım

burdada kar yagdı genee hava ayaz kestiii yafff hazırla bakım ne yaptıun yemek bide gece gircenmi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…