- 5 Kasım 2009
- 17.131
- 11
bugün teyzem gelecek canım ya. sen gel bana kabak tatlısı yaptımverdiğin bir iki gramı geri yerine koyarız yaşasın kötülükk yiiihahahahahaha gerçi ne kötülüğü kendin yiyon çikolata şelalesinden
ewet çok aşırı soğuk var dışada.bi dün cıktım kızılaya indan ama kçmmm dondu resmen.. bide göbeğim açıktaaa
geçmiş olsunn Allah şifa versin..
melis kaçda gideceksin? gelen giden olmazsa geleyimde waffle yiyelim Allah ım nasıl cnm çektiiii
hafta içi yapalımm biliyosun:)
melis kaçda gideceksin? gelen giden olmazsa geleyimde waffle yiyelim Allah ım nasıl cnm çektiiii
önceden yazmıştım cnm anca girdiğin için yyeni gördün
şaşırdı ve çok hoşuna gitti hediyesiBoşversene yat dinlen yap yap aynı inan hiç değişmiyor :) Mide yanması fena ya bende nadiren oluyor oda kısa süre çok sinir bozucu bir durum Allah yardımcın olsun.
Kocacığında şaşmıştır şimdi ne orjinal hediye diye:)) Misafirlerim gelsin gitsinlerde gelirsiniz bir gün işe yaramış olur ikinci kolumuz
ayarlarız ya. ptesi ben olmayabilirim ama bilgin olsun.haklısınn iki ğün olmuş yeni giridimm ancaa:)))
ayarlarız ya. ptesi ben olmayabilirim ama bilgin olsun.
üstüne koydgun badem mi????????? anlamadım???? kabukları nerde??? çay hazırmı
sen bilin ne diyim işinmi var ?
badem tuzsuz badem suda bekletim kabukalrını soydum
banyo tezgahını kestirdim dedim ya muhtemelen ptesi takmaya gelcekler kesin değil ama tahmin suan.
çay ocaktaa demliii mis gibii gel :)
anladım canım peki pazartesi sen yoksun ozamn buketi söylüyim ben tek gitcem ozamnn
[sali içinde harhangi bir işin varsa söyleee ozamnda ayrlarızz
bu haftaa içi ankamelide düşünmüştüm perşembe yada cuma gitcem geliceksen gelll
afiyet olsun cnm çayın mis gibi koktuptesi muhtemelen yokum dediğim gibi ustlarla konusmam lazım. gene senlede haberleşiriz.salı işimgücüm yok size aidim salı günü ankamallde olur o zamanlarda işim yok şimdilik. ozaman ankamalde ben araştırayım waffle indirimi var mı
bak bi ankaamele waaffle yiyelimmm çikolta şalesini yemiştimm:))))
pazartesiinden önce bana haber verr bukete söylüyim ayıp olmasın onada gitcegimizi biliyor çünkü salı işin yokk okii ozamnn :))))
hastalık harici bhaneler kabul edilmiyorr vizeler kaldırıldı
[::))) bak bir bakalım indirimee bide sinama yapalım perşembe günleri turcelin indirimi varr 1 + 1 bedava 11 tl ye ikimizz.
ben türkcelli değilim olsam iyiymiş fiyatıda. çok pahalı olursa malum ben memur hanımıyımtakılamam öle.. waffle da şehir fırsatlarından takipediyom sırf merakımdan yicem. tmm pazar hbr veriirm ben sana cnm. salı ve diğer günler her yol londra
ben sofra hazırlayayım gidimce bizimkiler çıkmıştır dikmenden yola..