Ankara'dan selam herkese! buyurun muhabbete, tanışmaya! :)

Selm arkadaslar bende ankaraliyim sincanda oturuyorum.....

biri toplanalım mı dedi böyle bir etkinlik olursa bende katılmayı çok isterim

merhaba kızlar. tatildeyim giremiyorum uzun süredir. buluşma organizasyonu olursa katılmak isterim ayrı başlık açmaya gerek yok yterince buluşma üzerine başlık var boşa kalabalık :) neyse benim 15 aylık bioğlum var onunla bir kahve içimlik gelebilirim daha uzun oturamam hiç yerinde durmuyor.. bu hafta sonu ank ramazan geldi anca bayramdan sonraya olur organğizasyon sanıyorum..
ben burdan cok organizasyon yaptım herkes gelirim diyor iş ciddiye bindimi 2 3 kişi anca geliyor hatta gelmk için isim yazdıranlar bekletiyor gelmiyor herzamankigibi diyorum inş bu sefer öyle olmaz

sırf oğlunu sevmeye bile gelirim :) bayram sonrası izinde olacağım umarım dönüşümden sonra olur buluşma

merhab cnm ha deyince buluşulunmuyor herkesin aynı güne müsait olması gerekiyor.. hem buraya girip hadi buluşalım diyelnler bile yoklar :) ama biz bulusuruz arzu edersen bizede gelebilirsin. :)
sırf oğlunu sevmeye bile gelirim :) bayram sonrası izinde olacağım umarım dönüşümden sonra olur buluşma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…