- 5 Kasım 2009
- 17.131
- 11
hıhı mayıshastanesi istersen adresi verrimm sanaa cnmm
buradyımm ayol :)) ankomolde gezdim tek :)
tefriciyem son 729 tane kadlıı inşşş aminnnn
yarın cumaa biz hafyata pazartesi ğidelim ...
salıda kzyda toplancaz biliyon metrpyala gell sem emelde gelcek
haftayaaa öyle olurr
diger haftada banaa gelin:)
yaa anenemii bekledimmm odaaa soguk dedi çıkamadıı olsun çikoltaa şalelesii yidimm:))biliyommmm şekerim hastanenin adresini
tek nie gezdin iyi saatte olsunamı geldirler? alo deseyin ya waffle yerdik fırsatlarda bulmuştum
benim bitti çok şükür
haftaya salımı? benim haberim yok tu artı unuturum bana hbr verirsin şekerim.
ben aklımda tutamam :) bana haber verin :)
yaa anenemii bekledimmm odaaa soguk dedi çıkamadıı olsun çikoltaa şalelesii yidimm:))
nebilim gelirmiydin oğün pek çıkmak istemediğin içinnn aramdım :)allah kabul etdinnn benim daha 700 varrr
biz veririzz emele ayralayıp :)) yakın gün pazartesiii
biliyommmm şekerim hastanenin adresini
tek nie gezdin iyi saatte olsunamı geldirler? alo deseyin ya waffle yerdik fırsatlarda bulmuştum
benim bitti çok şükür
haftaya salımı? benim haberim yok tu artı unuturum bana hbr verirsin şekerim.
ben aklımda tutamam :) bana haber verin :)
biter şekerim az kalmışAminnnn seninkinide canım..
tmm haber verirsin cnm.. anaa pek seferimmm çikolata şelalesini ama waffle yicem gitcem ankara fırsatlarında gördüm misss
biter şekerim az kalmışAminnnn seninkinide canım..
tmm haber verirsin cnm.. anaa pek seferimmm çikolata şelalesini ama waffle yicem gitcem ankara fırsatlarında gördüm misss
Ya 2 gecedir onuyorum bu ne soğuk böyle ya! Bu gece daha çok dondum, 2 kat polar giydim oturuyorum. Bu ne ya!
olurr biğün buluşup gidelimm ben gitcem gün sanda hbaer verimm müsaitsen gellll yiyelimm:)))
Ya 2 gecedir onuyorum bu ne soğuk böyle ya! Bu gece daha çok dondum, 2 kat polar giydim oturuyorum. Bu ne ya!
merhabalarrr -15 dereceden hasta yatagımdan kızlar:2:
merhabalarrr -15 dereceden hasta yatagımdan kızlar:2:
çok geçmiş olsun tatlım sana ALLAH şifalar versin..zencefil havlucan zerdeçal tarçın kökleri ve ıhlamurlu içinede az limon dilimi bir çay yap kendine içinde ısınır hem şifa olur.ilaçlarını da al ihmal etme..
S.a artık bende ankaralıyım selam herkese eryamandan...
anaam bende eryamanda oturuyorumneresindesin
lagrimacım canııım ya sorma ucuza gidioz babamın hayrına çalışıyomuş gibi oluyo ki babam sağolsun fırsatçı bulmuş beleş ameleyi
yalnız var ya donuyoruz.bugün 3. gün oldu sularımız donuk iş yerinde
napıyonuuuuuuz hanıııımlaaaaaaaaaaaar
Kızlaaaaar nerelerdesiniz benim bugün bütün pilim bitmiş durumda temizlik temizlik temizlik