Ankara'dan selam herkese! buyurun muhabbete, tanışmaya! :)

biliyommmm şekerim hastanenin adresini

tek nie gezdin iyi saatte olsunamı geldirler? alo deseyin ya waffle yerdik fırsatlarda bulmuştum

benim bitti çok şükür

haftaya salımı? benim haberim yok tu artı unuturum bana hbr verirsin şekerim.
hıhı mayıshastanesi istersen adresi verrimm sanaa cnmm

buradyımm ayol :)) ankomolde gezdim tek :)

tefriciyem son 729 tane kadlıı inşşş aminnnn

yarın cumaa biz hafyata pazartesi ğidelim ...

salıda kzyda toplancaz biliyon metrpyala gell sem emelde gelcek

yaa anenemii bekledimmm odaaa soguk dedi çıkamadıı olsun çikoltaa şalelesii yidimm:))

nebilim gelirmiydin oğün pek çıkmak istemediğin içinnn aramdım :)allah kabul etdinnn benim daha 700 varrr

biter şekerim az kalmış Aminnnn seninkinide canım..
tmm haber verirsin cnm.. anaa pek seferimmm çikolata şelalesini ama waffle yicem gitcem ankara fırsatlarında gördüm misss
yaa anenemii bekledimmm odaaa soguk dedi çıkamadıı olsun çikoltaa şalelesii yidimm:))

nebilim gelirmiydin oğün pek çıkmak istemediğin içinnn aramdım :)allah kabul etdinnn benim daha 700 varrr

biz veririzz emele ayralayıp :)) yakın gün pazartesiii

Son düzenleme:

ben aklımda tutamam :) bana haber verin :)

tmm haber verirsin cnm.. anaa pek seferimmm çikolata şelalesini ama waffle yicem gitcem ankara fırsatlarında gördüm misss

olurr biğün buluşup gidelimm ben gitcem gün sanda hbaer verimm müsaitsen gellll yiyelimm:)))

[haydinnnben aklımda tutamam :) bana haber verin :)[/B][/QUOTE]

hadi ben yatarr iyygeclerr

Ya 2 gecedir onuyorum bu ne soğuk böyle ya! Bu gece daha çok dondum, 2 kat polar giydim oturuyorum. Bu ne ya!

Ya 2 gecedir onuyorum bu ne soğuk böyle ya! Bu gece daha çok dondum, 2 kat polar giydim oturuyorum. Bu ne ya!

evet gerçekten soğuk yahu ben mecburiyetten 2 defa dışarı çıktım en çok kayarak düşmekten korktum..ALLAH a şükür bişey olmadı:))herkes gaza yüklenmiş evin en sıcak yeri salon diğer odalar geçen günlerdeki kadar sıcak değil vallahi..aman hastalıklara dikkat eşim 5 gün evdeydi hastalıktan...çok şükür iyileşti..bol bol bitki çayı için vitamin alın..içiniz sıcak olsun akşamları çorba için:)))

canım ya kaç gündür giremedim doğru düzgün sende biliyon msj yazdım çıktım..baktım ki buradasın bende buradan yazayım dedim hem sana hem de tanışmak konuşmak isteyen arkadaşlara..ben izmirde 2 kere kar gördüm hepsi bir gece kaldı eridi gitti..ama burada bir yağdı ertesi gün de vardı..ertesi günde,bu günde malzeme almak için dışarı çıktım kargo için dışarı çıktım çok korktum yollarda düşücem diye hayır düşmek değil bir yerimi kırmaktan korktum:)) kış çok çetin geçiyor..izmirin havasını özledim işte.. gece gece girdim böyle fırsat buldukça girerim inşallah öpüyorum seni..

bugün teyzem gelecek canım ya. sen gel bana kabak tatlısı yaptım verdiğin bir iki gramı geri yerine koyarız yaşasın kötülükk yiiihahahahahaha gerçi ne kötülüğü kendin yiyon çikolata şelalesinden
olurr biğün buluşup gidelimm ben gitcem gün sanda hbaer verimm müsaitsen gellll yiyelimm:)))

ewet çok aşırı soğuk var dışada.bi dün cıktım kızılaya indan ama kçmmm dondu resmen.. bide göbeğim açıktaaa

geçmiş olsunn Allah şifa versin..
merhabalarrr -15 dereceden hasta yatagımdan kızlar:2:

melis kaçda gideceksin? gelen giden olmazsa geleyimde waffle yiyelim Allah ım nasıl cnm çektiiii

merhabalarrr -15 dereceden hasta yatagımdan kızlar:2:

çok geçmiş olsun tatlım sana ALLAH şifalar versin..zencefil havlucan zerdeçal tarçın kökleri ve ıhlamurlu içinede az limon dilimi bir çay yap kendine içinde ısınır hem şifa olur.ilaçlarını da al ihmal etme..

mümkünse topiğimi terk edermisin. eğer seni istese idik birimiz haber verirdik.görüşmek istediğin kişiler varsa aç bir topik topla hepsini.rica ediyorum yazma bir daha ne topiğime ne özel msj.

S.a artık bende ankaralıyım selam herkese eryamandan...

anaam bende eryamanda oturuyorum neresindesin

lagrimacım canııım ya sorma ucuza gidioz babamın hayrına çalışıyomuş gibi oluyo ki babam sağolsun fırsatçı bulmuş beleş ameleyi

yalnız var ya donuyoruz.bugün 3. gün oldu sularımız donuk iş yerinde

napıyonuuuuuuz hanıııımlaaaaaaaaaaaar

Kızlaaaaar nerelerdesiniz benim bugün bütün pilim bitmiş durumda temizlik temizlik temizlik

ahhh yazık sanaaa.. 3 kuruşa çalışılırma kızım yaff ama olsun genede hiç yoktan iyidir.
bizim burda heşey dondu.. cam balkon var düşün kiler olarak kullanıyordum. patateslerimden reçellerime sütüme meyvelerime soğanlarıma kadar hepsi donmuş.
ooo maşallah valla benim evi bk götürüyor ama ne yazık ki ben kalkıpta temizlemedim akşama kadar uyuzlandım durdum evde. birde usta geldi banyo tezgahını kestirdim orası ayrı bi pis suan hala hiç içimden kalkıp temizlik yapasım gelmiyor inanırmısın. zaten 5 de kalktım mide yanmam yüzünden ve hala midem yanıyor uyukluyom öylee.
bu arada ogün eşime anlattım hediye olayını yatakta koptu gülmekten söylesene ne zaman gidelim, çok iyiymiş ya, bende istiyorum,tanışalım,yalnız oynamaktan sıkılır şimdi falan demeye başladı dedim dur bi daha olsun olsun ii olurkeyifli olr vs dedidurdu
Kızlaaaaar nerelerdesiniz benim bugün bütün pilim bitmiş durumda temizlik temizlik temizlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…