Ankara'dan selam herkese! buyurun muhabbete, tanışmaya! :)

lagrima

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2009
6.166
98
39
cümleten selam herkese. yeni başlıgımız hayırlı ugurlu olsun herkese
konusalım , dertleşelim , buluşalım , organizasyonlar düzenleyelim ..
iyi arkadaşlıklar kuralım inşallah.. dedikodudan,riyadan uzak olsun ama

Haydi hayırlı uğurlu olsun hepimizeeee :)) Bende o smileyler çıkmıyor kullanamıyorum ama yaa bende dans eden gülen çığlık atan ifadeler kullanmak istiyorummm..

Bakalım bu topiğin ömrü ne kadar olacak

limon sıkan olmazsa uzunnn ömürlü olur canım telefondan mı giriyorsunda smileleri kullanamıyorsun?

Hayır bilgisayardan giriyorum bütün ayarlarımla oynadım ama olmuyor bir türlü.

smilelerhiç mi görünmüyor ? yoksa kullanamıyormusun sadece?
saykopat hoşgeldinnn

hoşbuldum canım

mesaj yazdığın kutucuğun altında "eklentiler" yazısının hemen üstünde bi kutucuk var yanında "gülümsemeler gösterilmesin" yazıyo. o işaretliyse eğer onu geri kaldırırsan düzelir

aaaaa evet haklı bak benim aklıma hiç gelmemiştir...

olsun bakalım ne kadar sürcek sinceranın dediği gibi napıyorusn bakalım? 120 kaldı sanırımşafak

napim ya annemi kandırdım da dışarı çıktık kar altında yürüyüş yaptık geldik biraz

şafak 122 kaldı
yarın da çarşı günü buluşcaz 3 haftadır görüşemiyoduk sevdiceğimleee çook özledim

sen napıyosun tombiş anne

iyi yapmışsınız hava güzel baya.. az kalmış sevdiceğinle kavuşamana
bende iyiyim napıyım büyütüyorum ön ve arka kısmı şuan. ne halt etcem bilmiyorum 90la doğuma girerim sanıyorum.. sonra hepiniz destek olcanız ben kilolardan kurtulcam

Bulamadım öyle bir yer yani gülümsemelerlle ilgişli hiç bir şey yok hiç grmüyorum bile. Neyse ben yine kurcalarım.

Nasıl kar yağmış şok oldum saat 10 gibi eve döndükk hiç bir şey yoktu şimdi bir gördüm ki şok oldum :))

ewet bizde dışardayken başladı hala da devam ediyor..ptesiye daha coğalacakmış tv de dediler.

büyüsün büyüsün bişi olmaz geldiği gibi giderler onlar yeter ki iste
sen bi hayırlısıyla sıpayı kucağına alıver hele cümleten kilo verme destek hattı kurarız

Pazartesi yollar açık olurda görüşürüz inşallah :) Kim gelecek pazartesi sen ve marmelat mı sadece?

Bu arada kaç kilo ile hamile kaldın kaç kilo aldın bende sankı bu ara biraz hızlı ilerledim gibi aslında çok yemiyorum ama kan ilacı vitamin onlar mı yapıyor bilemedim ben 56 ile hamile kaldım en son 61 kiloydum

büyüsün büyüsün bişi olmaz geldiği gibi giderler onlar yeter ki iste
sen bi hayırlısıyla sıpayı kucağına alıver hele cümleten kilo verme destek hattı kurarız

zaten öyle keyfe göre yemek yemek yokkk ben zayıflıcam siz buharlaşacaksınız

inşallah ama ana caddeler acıktır cnm . biz burdan dolmusa bincez sende taksiye 5 10 dakkada anteresdeyiz sende öle olursun muhtemelen. benim maşallahım var. 71 ile hamile kaldım suan 27+4 ve ben 81 kiloyum. senin bişiyin yok bende iğne vuruluyorum hergün ve pekmezler cevizler fındıklar vs kiloma kilo katıyorla aman napıyımçok umrumda dğeil aslında.. yeterki o sağlıklı sıhhatli olsun da ben veririm kilolarımı..

Aynen valla çok umrumda değil ama ya sonrada bu durum beni çok üzerse diye biraz tedirginim ama zayıf çelimsiz bir bebek doğurmak beni jdaha çok üzer diye düşünüyorum sağlıklı olsunlarda anneleri acccık kilolu olsun napalım artık spor diyet yürüyüş hallederiz :)

Ankaranın karına çok alışkın değilim ya bilemedim o yüzden istanbulda kar yağdığı zaman ilk trafiği felç ederdi toplu taşıma iptal olurdu resmen iyi o zaman sevindim :) Bu arada sen ve marmelat mı geleceksiniz sadece

verdiğini ben alabilirmiyim yaa noluuuur hamur işi yiip yatıyorum resmen alıyım bi kaç kilo diye

hııı kilo almanın sırrı bol bol dengesiz düzensiz yemek yicen ama alamamanın sırrı ne bilmiyorum.. öyle bir dünya yok benim için.. yicm yicem alamıcam.. ahhh bir daha dünyaya gelirsem Rabbim beni yeyip yeyip kilo alamayan bir insan olarak yaratsın.. tam böleideal vucut ölcüleri ile çok şey istedim galiba ama ona zor yok.. amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…