Ankara'dan selam herkese! buyurun muhabbete, tanışmaya! :)

[bizimki erekn geldi kocişim .:) kabak dolması vardı şehriye çorbasıyalaa

bide şam tatlısı

tefriciyem biti namazımı kıldımmm sen kıldınmıı ??? peki

öyle hakında hayılısı olsunn rabimmm dogru yoldan ayırmasın kimseyiii

seninki işdemiydiiiii hımmmmmmm
afiyett olsunnnn size cnmm bizimkiler yiyorrr şimdik
namaz kılmadım daha megrayn bitirmedi sanırım. aminnn kimseyi Allah doğru yoldan ayırmasın.. bütçe şaşarsa ay sonu gelmez ayağımızı yorganımıza göre uzatalım.
[bizimki erekn geldi kocişim .:) kabak dolması vardı şehriye çorbasıyalaa

bide şam tatlısı

tefriciyem biti namazımı kıldımmm sen kıldınmıı ??? peki

öyle hakında hayılısı olsunn rabimmm dogru yoldan ayırmasın kimseyiii

indirimleri tKİP ET EBRAR malum memur hanımıyızzz bütceyi şaşmayalım

buğün yarım ğün verdiler ögleden sonra 4 ,5te işteydi yedi otuzdADA evde

meyve sıkıcam katı sıkacaktan canım istedi :)

[buğün bir markete çıktımm tatlı malzemelrini lamak için kocişle oakdar evdeydik yarın da iziznli şu bizim ordaki migrosa gidicezzz bakalım neler var hafat sonuuuu

he ya sorma

oooh işe girmemei mi beklediniz buluşmalar yapmak için yaaa neymişsiniz hee
benim yerime de yiiiiin bol bol çikolatalar wafflelr

ayy sözü mü olmamış birinin öyle bişi okudum sanki arada yazık yaa bu aralar ilgi alanıma giriyo da böyle şeyler

ben böyle toplucana her şeye cevap vermiş oliim noluyosa bana

kızlar ankara bembeyaz oldu yine çok güzel dışarısı

evet saykopat arkdaşım 25 yaşında bekar sözü olcakti erkek tarafından amca sorun çıkarmış yüüzkler kalmış malesef havadaaa

kız benden 4 yaş küçük kardeşim gibi aslında

hakkketen baktım camdannn pamuk gibii çok romantik

evet canım bembeyaz karların üzerinde nişanlınla romantik bir yürüyüşe çıkarsın sonra ne mi olur?
görümcen arar ben şurada kaldım gel beni al der ve böylece henüz yeni başlamış olan gece görümcenin zaferiyle son bulur :)

merhaba cnm hoşgeldinn
kızlar ankara bembeyaz oldu yine çok güzel dışarısı

donsun inşallahhhhh hasta olsun dicem ama ben bakcam diyemiyorum ama donsun kıcııı basııı... şu saat oldu halasokakda maçta. bu kadar psikopatlık olmaz hee.. sabahtan beri yok evde gelsin göstercem gününü
afiyet olsun hayatımm :)

bu soguktamıı gitii kocan maşalhh donar terler hastalnır pehh:)) ne yemek yaptın

Son düzenleme:

nişanlı olan sensin canım biz kocalarımızla takılıyozz yüzükleri hallettinizmi? kişileri karıştırmıyorumdur inş

nişanlı olan sensin canım biz kocalarımızla takılıyozz yüzükleri hallettinizmi? kişileri karıştırmıyorumdur inş

yok canım karıştırmıyorsun biraz aksilik çıktı ama şükür hallettik yüzükleri canım sıkkın yaa senin görümcen varmı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…