Ankara'dan selam herkese! buyurun muhabbete, tanışmaya! :)

ben varım bi bakınım dedimm muhteşem yüzyılı izliceyomm:))

arkdaşım dogum yaptıı ankamale gitim bidee okadar senn

ıyyygggg muhteşem yy heeee osmanlıyı kötüleyen bir diziyi izlemem hıhh
arkadasını doğurttun hemen ankamale mi koştun leee... bana geleydin ordan da sıkıldım akşama cekkk arkadasının neyi oldu?normal mi sezeryan mı? kaç para verdiler? iyi mi doktorlar? bilgi topluyomda o açıdan..

nbr kısss... baban ne iş yapıyır? iyi para alıyormusun bari?

iyiyim tatlımcım yaaa soğukta donuyoz sanayilerde
kağıtçılık yapıyoruz matbaa sektöründe oluyo bi nevi.büyük bobinleri dilimliyoruz.
bugün anlaştık patronla yani babamla çeyiz alacağımı biliyo işte ona göre verecek bişiler
sanki çalışmasam almicak o da bi hoş

dikkat edin kendinize angaralı hatunlaaaaaar hava resmeeeeeeen buz

Benimle tanışmak isteyen var mıı :)) ben birileriyle tanışmayı çok istiyorum :))

ooo iyi iyi az paraya kanma ama iki gündür markete diye cıkıyom kapının önüne cıkıyom sguk buz die gerieve dönüyorum

tanışalımm. nerdensin falan anlat tanışalım yaşın kaç vs
Benimle tanışmak isteyen var mıı :)) ben birileriyle tanışmayı çok istiyorum :))

aleyküm selam. hoşgeldin ankaramızaa gelin mi geldin sende
S.a artık bende ankaralıyım selam herkese eryamandan...

ben geldimmm müdavimlerdennn ama neden gene kimseler yok ki napıyonuz kızlarr ne kadar meşgulsünüz memleketi siz mi kurtaracaksınız

nee alakası varr tarih teveküleden ibarett ne dogrukii:):)

arkdaşım dogurmuş mayıs hastanesinde sezaryanla 3 kg bir kızı olduuu telefon açtım eşi iyler dedi konuşamadık kırkı çıksın hayılı olsauna gitcemm

biraz öncede konuştuk:) darsıda sana olsunn

heee Allah analı babalı büyütsün kaç para merak ettim belki bende gelcem orda doğurcam aaaa

hım iyiymiş ilkerdeki mi dikmen cddesindekimi?.sezeryan mı normal mi ? neden sorularıma cevap vermiyon?
dün ankamollde naptın? söle bakimmm..
sofra hazırladım bizimkilere şeker.. yarın napıyoz

hıhı mayıshastanesi istersen adresi verrimm sanaa cnmm

tefriciyem son 729 tane kadlıı inşşş aminnnn

yarın cumaa biz hafyata pazartesi ğidelim ...

salıda kzyda toplancaz biliyon metrpyala gell sem emelde gelcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…