- 11 Ocak 2009
- 6.166
- 98
- 39
bir arkdaşım va<r bekarr sözlencekti olamış ((( çok üzüldümmmm yıkılmış kızz şuan konuştum:2:
hayırlısı olsun cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir arkdaşım va<r bekarr sözlencekti olamış ((( çok üzüldümmmm yıkılmış kızz şuan konuştum:2:
[bizimki erekn geldi kocişim .:) kabak dolması vardı şehriye çorbasıyalaa
bide şam tatlısı
tefriciyem biti namazımı kıldımmm sen kıldınmıı ??? peki
öyle hakında hayılısı olsunn rabimmm dogru yoldan ayırmasın kimseyiii
indirimleri tKİP ET EBRAR malum memur hanımıyızzz bütceyi şaşmayalım
seninki işdemiydiiiii hımmmmmmm
afiyett olsunnnn size cnmm bizimkiler yiyorrr şimdik
namaz kılmadım daha megrayn bitirmedi sanırım. aminnn kimseyi Allah doğru yoldan ayırmasın.. bütçe şaşarsa ay sonu gelmez ayağımızı yorganımıza göre uzatalım.
buğün yarım ğün verdiler ögleden sonra 4 ,5te işteydi yedi otuzdADA evde
meyve sıkıcam katı sıkacaktan canım istedi :)
huuu geldilermiii senikiler işten ???
ahhh yazık sanaaa.. 3 kuruşa çalışılırma kızım yaff ama olsun genede hiç yoktan iyidir.
bizim burda heşey dondu.. cam balkon var düşün kiler olarak kullanıyordum. patateslerimden reçellerime sütüme meyvelerime soğanlarıma kadar hepsi donmuş.
hee anladım cnm. geldiler yediler tvbakıyoz zeka küpü kocam maç yapmaya gitti hava buz kar yagıyor ve adam maç yapıyor..
afiyet olsun hayatımm :)
bu soguktamıı gitii kocan maşalhh donar terler hastalnır pehh:)) ne yemek yaptın
kızlar ankara bembeyaz oldu yine çok güzel dışarısı
he ya sorma
oooh işe girmemei mi beklediniz buluşmalar yapmak için yaaa neymişsiniz hee
benim yerime de yiiiiin bol bol çikolatalar wafflelr
ayy sözü mü olmamış birinin öyle bişi okudum sanki arada yazık yaa bu aralar ilgi alanıma giriyo da böyle şeyler
ben böyle toplucana her şeye cevap vermiş oliim noluyosa bana
hakkketen baktım camdannn pamuk gibii çok romantik
afiyet olsun hayatımm :)
bu soguktamıı gitii kocan maşalhh donar terler hastalnır pehh:)) ne yemek yaptın
evet canım bembeyaz karların üzerinde nişanlınla romantik bir yürüyüşe çıkarsın sonra ne mi olur?
görümcen arar ben şurada kaldım gel beni al der ve böylece henüz yeni başlamış olan gece görümcenin zaferiyle son bulur :)
nişanlı olan sensin canım biz kocalarımızla takılıyozz yüzükleri hallettinizmi? kişileri karıştırmıyorumdur inş
yok ne görümcem ne kaynanam ne kayınpederim vs kimseler yokondan evlendimyok canım karıştırmıyorsun biraz aksilik çıktı ama şükür hallettik yüzükleri canım sıkkın yaa senin görümcen varmı :)