Ankara'dan selam herkese! buyurun muhabbete, tanışmaya! :)

ben varım bi bakınım dedimm muhteşem yüzyılı izliceyomm:))

arkdaşım dogum yaptıı ankamale gitim bidee okadar senn

ıyyygggg muhteşem yy heeee osmanlıyı kötüleyen bir diziyi izlemem hıhh :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:
arkadasını doğurttun hemen ankamale mi koştun leee... bana geleydin ordan da sıkıldım akşama cekkk :KK1: arkadasının neyi oldu?normal mi sezeryan mı? kaç para verdiler? iyi mi doktorlar? bilgi topluyomda o açıdan.. :KK1:

:KK1: nbr kısss... baban ne iş yapıyır? iyi para alıyormusun bari?

iyiyim tatlımcım yaaa soğukta donuyoz sanayilerde:KK52:
kağıtçılık yapıyoruz matbaa sektöründe oluyo bi nevi.büyük bobinleri dilimliyoruz.:KK15:
bugün anlaştık patronla yani babamla :KK9: çeyiz alacağımı biliyo işte ona göre verecek bişiler :KK53:
sanki çalışmasam almicak o da bi hoş :KK1:

dikkat edin kendinize angaralı hatunlaaaaaar hava resmeeeeeeen buz :KK24:

Benimle tanışmak isteyen var mıı :)) ben birileriyle tanışmayı çok istiyorum :))

ooo iyi iyi az paraya kanma ama :KK1: iki gündür markete diye cıkıyom kapının önüne cıkıyom sguk buz die gerieve dönüyorum :KK1:

iyiyim tatlımcım yaaa soğukta donuyoz sanayilerde:KK52:
kağıtçılık yapıyoruz matbaa sektöründe oluyo bi nevi.büyük bobinleri dilimliyoruz.:KK15:
bugün anlaştık patronla yani babamla :KK9: çeyiz alacağımı biliyo işte ona göre verecek bişiler :KK53:
sanki çalışmasam almicak o da bi hoş :KK1:

dikkat edin kendinize angaralı hatunlaaaaaar hava resmeeeeeeen buz :KK24:

tanışalımm. nerdensin falan anlat tanışalım yaşın kaç vs
Benimle tanışmak isteyen var mıı :)) ben birileriyle tanışmayı çok istiyorum :))

aleyküm selam. hoşgeldin ankaramızaa gelin mi geldin sende:KK1:
S.a artık bende ankaralıyım selam herkese eryamandan...

ben geldimmm müdavimlerdennn ama neden gene kimseler yok ki :KK43: napıyonuz kızlarr ne kadar meşgulsünüz :KK1: memleketi siz mi kurtaracaksınız :KK1:

ıyyygggg muhteşem yy heeee osmanlıyı kötüleyen bir diziyi izlemem hıhh :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:
arkadasını doğurttun hemen ankamale mi koştun leee... bana geleydin ordan da sıkıldım akşama cekkk :KK1: arkadasının neyi oldu?normal mi sezeryan mı? kaç para verdiler? iyi mi doktorlar? bilgi topluyomda o açıdan.. :KK1:

nee alakası varr tarih teveküleden ibarett ne dogrukii:):)

arkdaşım dogurmuş mayıs hastanesinde sezaryanla 3 kg bir kızı olduuu telefon açtım eşi iyler dedi konuşamadık kırkı çıksın hayılı olsauna gitcemm

biraz öncede konuştuk:) darsıda sana olsunn:KK49:

nee alakası varr tarih teveküleden ibarett ne dogrukii:):)

arkdaşım dogurmuş mayıs hastanesinde sezaryanla 3 kg bir kızı olduuu telefon açtım eşi iyler dedi konuşamadık kırkı çıksın hayılı olsauna gitcemm

biraz öncede konuştuk:) darsıda sana olsunn:KK49:

heee Allah analı babalı büyütsün kaç para merak ettim belki bende gelcem orda doğurcam aaaa :KK1:

hım iyiymiş ilkerdeki mi dikmen cddesindekimi?.sezeryan mı normal mi ? neden sorularıma cevap vermiyon?
dün ankamollde naptın? söle bakimmm..
sofra hazırladım bizimkilere şeker.. yarın napıyoz

hıhı mayıshastanesi istersen adresi verrimm sanaa cnmm:KK76:

tefriciyem son 729 tane kadlıı inşşş aminnnn

yarın cumaa biz hafyata pazartesi ğidelim ...

salıda kzyda toplancaz biliyon metrpyala gell sem emelde gelcek

X