Ankara'dan selam herkese! buyurun muhabbete, tanışmaya! :)

beeeen geeeeldiiiiim :KK3:

evde oturmaktansa babama yardıma gidiyorum gündüz giremiyorum o yüzden bi süre giderim sanırım eleman alana kadar filan :KK15:

bi yerlerim dondu bugün yaaa ne soğuktu yerler buuuz tam kayak yapılacak pistler :KK4:
dikkat edelim messi misali rovaşata çekmeyelim :KK53: :KK52:

öyle bir geçer zaman ki:KK1:
ne dizisi beeee buğün bahsetmedin:)):)

:KK1: nbr kısss... baban ne iş yapıyır? iyi para alıyormusun bari?
beeeen geeeeldiiiiim :KK3:

evde oturmaktansa babama yardıma gidiyorum gündüz giremiyorum o yüzden bi süre giderim sanırım eleman alana kadar filan :KK15:

bi yerlerim dondu bugün yaaa ne soğuktu yerler buuuz tam kayak yapılacak pistler :KK4:
dikkat edelim messi misali rovaşata çekmeyelim :KK53: :KK52:

ne güzel yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :KK16:
hamile geyik topiği olmuş burası :emir_bebek: :nazar:
e ben de eksik kalmayayım dedim :KK4: :KK22:
iyi akşamlar :KK3:

ben de ankaralıyım. ankaralıların buluşma sayfasında muhabbetiniz dikkatimi çekti bi bakayım dedim buraya da. baya keyifli bi ortam oluşmuş gördüğüm kadarıyla :KK52:

ben de ankaralıyım. ankaralıların buluşma sayfasında muhabbetiniz dikkatimi çekti bi bakayım dedim buraya da. baya keyifli bi ortam oluşmuş gördüğüm kadarıyla :KK52:

bizim bu 3. topiğimiz sanıyorum :KK1: hepimiz hemen hemen birbirimizi tanıyoruz. tanıştık. daha gelemeyenlerde var tanıştıgımız.. neyse nasılsın? kendindne bahsetsene biraz :KK1:

iyiyim de anlamadığım bi şey var niye topik değişiyo 3. topik dedin ya merak ettim.
işte ben de sizin gibi ankaralı hamile bi kadınım. 4. aydayız bebişimle :emir_bebek:

iyiyim de anlamadığım bi şey var niye topik değişiyo 3. topik dedin ya merak ettim.
işte ben de sizin gibi ankaralı hamile bi kadınım. 4. aydayız bebişimle :emir_bebek:

ilk açtıgımız topikte buluşma gerçekleşti kazen bizi diğer ankaralı topiklerle birleştirdi o konuyu kapattı sonra ordan devam ettik sonra orda bir iki çürük elma cıktı bizde buraya geldik :KK1:

dağ gibi tüm varrr offff kim yapcak :KK43: uffff hiç içimden gelmiyor. sabaha kadar uyuyamadım bacagıma giren kramplardan zaten...

ilk açtıgımız topikte buluşma gerçekleşti kazen bizi diğer ankaralı topiklerle birleştirdi o konuyu kapattı sonra ordan devam ettik sonra orda bir iki çürük elma cıktı bizde buraya geldik :KK1:

hmmm iyiymiş :KK1:
neyse arkadaşım şimdi biraz işim var ama yine yazarım inşallah daha sonra. sevdim burayı :KK16: :128:
iyi akşamlaaaaaaaaarrrrrrrrrr :KK49:

dağ gibi tüm varrr offff kim yapcak :KK43: uffff hiç içimden gelmiyor. sabaha kadar uyuyamadım bacagıma giren kramplardan zaten...

:KK1: ııyyyyyyyyyyyy ütüüüüüüüüüü böööööögggggggggggggghhhhhhhhhhhhh :KK53:
hiç sevmem yapmamak için elimden geleni yaparım :KK25:
hamilelikte bacak ağrıları normalmiş sanırım. geçer inşallah...
:KK49:

X