Ankara'dan selam herkese! buyurun muhabbete, tanışmaya! :)

dizim başladııııııı ben gidiyorumşimdi damlarsınız heeeee :)

beeeen geeeeldiiiiim :3:

evde oturmaktansa babama yardıma gidiyorum gündüz giremiyorum o yüzden bi süre giderim sanırım eleman alana kadar filan :15:

bi yerlerim dondu bugün yaaa ne soğuktu yerler buuuz tam kayak yapılacak pistler :4:
dikkat edelim messi misali rovaşata çekmeyelim :27: :52:

öyle bir geçer zaman ki:1:
ne dizisi beeee buğün bahsetmedin:)):)

:1: nbr kısss... baban ne iş yapıyır? iyi para alıyormusun bari?
beeeen geeeeldiiiiim :3:

evde oturmaktansa babama yardıma gidiyorum gündüz giremiyorum o yüzden bi süre giderim sanırım eleman alana kadar filan :15:

bi yerlerim dondu bugün yaaa ne soğuktu yerler buuuz tam kayak yapılacak pistler :4:
dikkat edelim messi misali rovaşata çekmeyelim :27: :52:

huhuu kimseler yok mu ? nerelerdesiniz hanımlar? neler yaptınız bugün_?

ne güzel yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :16:
hamile geyik topiği olmuş burası :emir_bebek: :40:
e ben de eksik kalmayayım dedim :4: :22:
iyi akşamlar :3:

ben de ankaralıyım. ankaralıların buluşma sayfasında muhabbetiniz dikkatimi çekti bi bakayım dedim buraya da. baya keyifli bi ortam oluşmuş gördüğüm kadarıyla :52:

ben de ankaralıyım. ankaralıların buluşma sayfasında muhabbetiniz dikkatimi çekti bi bakayım dedim buraya da. baya keyifli bi ortam oluşmuş gördüğüm kadarıyla :52:

bizim bu 3. topiğimiz sanıyorum :1: hepimiz hemen hemen birbirimizi tanıyoruz. tanıştık. daha gelemeyenlerde var tanıştıgımız.. neyse nasılsın? kendindne bahsetsene biraz :1:

iyiyim de anlamadığım bi şey var niye topik değişiyo 3. topik dedin ya merak ettim.
işte ben de sizin gibi ankaralı hamile bi kadınım. 4. aydayız bebişimle :emir_bebek:

iyiyim de anlamadığım bi şey var niye topik değişiyo 3. topik dedin ya merak ettim.
işte ben de sizin gibi ankaralı hamile bi kadınım. 4. aydayız bebişimle :emir_bebek:

ilk açtıgımız topikte buluşma gerçekleşti kazen bizi diğer ankaralı topiklerle birleştirdi o konuyu kapattı sonra ordan devam ettik sonra orda bir iki çürük elma cıktı bizde buraya geldik :1:

dağ gibi tüm varrr offff kim yapcak :43: uffff hiç içimden gelmiyor. sabaha kadar uyuyamadım bacagıma giren kramplardan zaten...

ilk açtıgımız topikte buluşma gerçekleşti kazen bizi diğer ankaralı topiklerle birleştirdi o konuyu kapattı sonra ordan devam ettik sonra orda bir iki çürük elma cıktı bizde buraya geldik :1:

hmmm iyiymiş :1:
neyse arkadaşım şimdi biraz işim var ama yine yazarım inşallah daha sonra. sevdim burayı :16: :128:
iyi akşamlaaaaaaaaarrrrrrrrrr :49:

dağ gibi tüm varrr offff kim yapcak :43: uffff hiç içimden gelmiyor. sabaha kadar uyuyamadım bacagıma giren kramplardan zaten...

:1: ııyyyyyyyyyyyy ütüüüüüüüüüü böööööögggggggggggggghhhhhhhhhhhhh :27:
hiç sevmem yapmamak için elimden geleni yaparım :25:
hamilelikte bacak ağrıları normalmiş sanırım. geçer inşallah...
:49:

:1: ııyyyyyyyyyyyy ütüüüüüüüüüü böööööögggggggggggggghhhhhhhhhhhhh :27:
hiç sevmem yapmamak için elimden geleni yaparım :25:
hamilelikte bacak ağrıları normalmiş sanırım. geçer inşallah...
:49:

doğumdan sorna geçecekmiş :1:

Back