Ankara'dan selam herkese! buyurun muhabbete, tanışmaya! :)

kilo almayan cinstenim kendimi bildim bileli 44-45 kiloyum ama ideal bi vücut diyosan o yok işte. boydan fukara olunca olmuyo yaa yerle bir gidiyoruz amaaan sağlıklı olak da salla gerisini valla.keşke her şey istediğimiz gibi olsa

evet ikimiz gezecektik sende gelirim demiştin bi konustugumuzda aklıma geldin .. :)
aman sağıklı olsunda ben kilolu olsamda sorun değil

ewet aynen öyle.. Rabbim sağlık sıhhat versin kilo alınırda verilirde.. hikaye hep işte..
bu arada ben kaçar acayip uykum geldi artı acıkmaya başladım eşimde hadi hadi diyip duruyo saykopat sen cıktın cnm sanırım. sinceracım görüşürüz .. Allah a emanet olun... öptmmm

Günaydın :)

Yeni foum hayırlı olsun herkes hamile heralde

selamlar herkese... karlı bir ankara günü kızımla güzel kahvaltı yaptık küçük bir fındıkta karnımdaymış yeni öğrendim limonlu kek istedi onunda canı onu da yaptım kahvaltıya çok keyifli mutluyum çocuklarımla beraber:) :)

selammm..hoşgeldinnn.. ohh afiyet olsunnn mis mis :) küçük bir fındıkda karnımdaymıs derken hamilemisin Allah mutlulugunu daim etsin.

selammm..hoşgeldinnn.. ohh afiyet olsunnn mis mis :) küçük bir fındıkda karnımdaymıs derken hamilemisin Allah mutlulugunu daim etsin.

evet hamileymişim dün öğrendim daha 3 gündür limonlu kek istiyordum ama hamile olduğuma ihtimal vermediğim için üşenip yapmıordum ama dün öğrenince sabah kolları sıvadım yazık kızım gibi deil kızım kışın meydanında üzüm istemişti bu yavrum sadece limonlu kek istedi ben de aş erme çok oluo ya burnum çok hassas oluo durmadan koku alıorum

ayyy cok sevindim Rabbim sağlıkla sıhhatle kucagına almayıda nasip etsin inşallah.. ben daha ilkini doğuramadan ikinciyi bekl,yorsun ohh maşallah
ben biraz ıkıyorum gene gelirim konusuruz. aslında muhabbet iyiydi ama dısarı cıkcaz kardeşim hadi hadi diyip duruyor kusurabakma.

yok bacım ne demek :) bugün sen beni yarın ben seni ekerim hehehh hadi hadi git gez kardeşler böyledir hadi hadi hadi yer durur... hele bir de evladın hadilerini duy valla o zaman bida konuşalım... tepemde hadi anneeee kapat çabuk hadi hadi hadi die başlıo valla

haklısın valla cnm çocugumoldugunda göreceğiz baklaım ) hadi öptm.

huu huu neredesiniz .. Ankara süper olduu.. heryer bembeyazz pammukkk gibi

çokk yoruldummmmmmm ev temizledimmm Allah ım nasıl bi bel agrısı çekiyorumm sormayınn.

ayy ne güzel yaaa bebişler artıyooo Allah analı babalı büyütsün size bağışlasın sağlıklı uzun ömürlerle inşallaaah

yok saykopat değil cnm ben ve sincera hamileyiz :) sendende düğünden sonra bekliyoruz aramıza

bi ben değilim zaten evleneydim katılacam zaten aranıza 30'dan önce 1 tane muhakkak olmalı (Allahın izniyle)

huu huu neredesiniz .. Ankara süper olduu.. heryer bembeyazz pammukkk gibi

çoook güzel yaaa 3 gündür resmen sokaktayım enik gibi ıslanıp ıslanıp eve geliyorum

çokk yoruldummmmmmm ev temizledimmm Allah ım nasıl bi bel agrısı çekiyorumm sormayınn.

çok yorma kendini ya dikkat et iyice ağırlığın artıyo çünkü.canına yazık ufak ufak yap barim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…