- 20 Mayıs 2014
- 152
- 15
-
- Konu Sahibi rapunzella06
geçen günkü konunu okudum azıcık da keşke biraz aklı başında olsa da adam gibi davransa dedim.... dua edeceğim senin için...
Yorumunu hatırlıyorum .
İnşallah yarın bambaşka bir gün olur .
Çok teşekkür ederim en çok duaya ve sabra ihtiyacım var
Kızlar ben saliya bilet bulamadim çarşamba geliyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar ben saliya bilet bulamadim çarşamba geliyorum
haydaaa yapma rapunzel yaadeğiştirebilirmiyiz ki? ama çarşamba benim müsait olamama ihtimalim de var yaaa çok üzüldüm şu an
Yapmaahiç mi ayarlayamazsın
kaç kişiyiz toplamda bilmiyorum ama ertelenirse benim için sorun yok kızlar.herkesin müsait olduğu yine bu hafta içi bir gün ayarlanabilir bilmiyorum.herkes olsun diyorsanız.
haydaaa yapma rapunzel yaadeğiştirebilirmiyiz ki? ama çarşamba benim müsait olamama ihtimalim de var yaaa çok üzüldüm şu an
kaç kişiyiz toplamda bilmiyorum ama ertelenirse benim için sorun yok kızlar.herkesin müsait olduğu yine bu hafta içi bir gün ayarlanabilir bilmiyorum.herkes olsun diyorsanız.
Herkes hevesliyken yapalım derim ben
canım naptın yaptın mı rezervasyonu
Ben de regl oldum tatile gidemedim.ben de herkes hevesliyken yapmamızdan yanayım üzülerek de olsa . Arıyorum şu an ben yine de 10 kişi olarak yapacağım rezervasyonu bir umut
Ben de regl oldum tatile gidemedim.
Bu sabah yola çıkacaktık adet geciktirici aldım ama kesmedi. Yarın sabah da kesilmemiş olur ve gidemezsek gelirim.gelecek misin o zamaaannnnnn
ben de herkes hevesliyken yapmamızdan yanayım üzülerek de olsa . Arıyorum şu an ben yine de 10 kişi olarak yapacağım rezervasyonu bir umut
Ben de regl oldum tatile gidemedim.
Arayı çok açmadan ikincisini yapalım kızlar, hepinizi çok merak ediyorum :)
Haftaya sali kizilay desek mesela kimler gelebiliyo
Bende gelirimm
Arkadaşlar gerçekten buluşabilecek misiniz? İn misiniz cin misiniz hırsız mı sapık mı? Nerden bileceksiniz yani cesaretli olmalı insan, çılgınca bişey bu..
ama heveslenmiyor da değilim hani.. Ben de Ankaradayım ve kankilere ihtiyacım var..
bence cok güzel bir organızasyoon canım bı kere kımler nasıl ınsanlar bunları ogrencez
hafta içi olduğu için zor olucak ama gelirim Allahın izniyle.
Beni de ekleyin kızlar.
Bayanlar son durum nedir, hala bir belirsizlik var gibi beni de listeye ekleyin 2 kişi olarak
Konuyu sessiz takip edenlerdenim bütün arkadaşlarım memleketlerine gitti yalnızım ankarada ama açıkcası oruç oruç kızılaya gidip sonrada ekilmekten korktuğumdan sesimi çıkarmadım öncelerde ama şimdi allahtan bi aksilik çıkmazsa bende gelicem.
Bu arada 22 yaşında üniversite öğrencisiyim :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende gelirim
Ben de sessiz takip edenlerdenim-) gelmek isterim ayarlayabilirsem bebeğim var çünkü. Geleli bir sene olacak buraya bir tane hariç hiç arkadaşım yok .umarım ayarlarım-) bu arada 28yaşındayım sizler gibi genç de sayılmam-)
Yaşlar yakın olduğu için gelmek istiyordum ama pazar ya da pzt tatile çıkmayı planlıyoruz. Olur da gitmezsek gelirim.
Zamanlamanız süper.
KIZLAAAAARRRR!!!
Bir üst mesaja da yazdım, rezervasyonumuz yapıldı. Son kez emin olalım durumunda bir değişiklik olan gelirim deyip gelemeyen, belli değil deyip gelebilecek olanlar bir yazsın bana.
GELECEK OLANLAR!
Mekanın iftar menüsü yukarıda var. Alacağınız menüyü bana yarın sabaha kadar bildirirseniz mekana erkenden bilgi vermemiz gerekiyor. Ustaları ona göre ayarlıyorlarmış.
KIZLAAAAARRRR!!!
Bir üst mesaja da yazdım, rezervasyonumuz yapıldı. Son kez emin olalım durumunda bir değişiklik olan gelirim deyip gelemeyen, belli değil deyip gelebilecek olanlar bir yazsın bana.
GELECEK OLANLAR!
Mekanın iftar menüsü yukarıda var. Alacağınız menüyü bana yarın sabaha kadar bildirirseniz mekana erkenden bilgi vermemiz gerekiyor. Ustaları ona göre ayarlıyorlarmış.
Bende 1. Menü diyorum😊 birde nasıl bulucam sizi ya bulamazsam kaçta orda olalım kızlaaar
Bende 1. Menu istiyorum kizlar bence biraz erken gidelim konusuruz hem :)
tamam o vakit yarın akşam görüşmek üzere...
KIZLAAAAARRRR!!!
GELECEK OLANLAR!