Sevgilimle aylardır görüşemiyoruz!!!

Biz de eşimle uzak mesafe ilişkisi yaşadık. Üdtelik ben evlendiğimde 11.senenin içindeydik. Hemşerim aslında ama ben önce okulu kazamdım, snr atandım derken biz bir araya gelemedik. Şimdi çok şükür evliyiz iki de çocuğumuz var, mutluyuz elhamdülillah. Bazı şeyleri yaşamak istiyorsanız çift taraflı fedakarlık gerekli. Eşim okuduğu dönemde aldığı harçlıkları kuruşuna bile dokunmadan biriktirir yanıma gelirdi. Ya da ben aynı şekilde ihtiyaçlarımdan kısar buluşmaya harcardım. Öyle böyle yıllar geçti. Şimdi 6.evlilik yıl dönümümüzü kutlayacağız inşallah. Geçiyor yani anlamıyorsunuz bile

Yazdığım diğer cevaplara baksaydınız işi bırakmasını istemediğimi anlardınız. Bu zamanda iş bulmak zor, ben sevgilimi 6 ay işsizken de bekledim o süreçte yanında oldum. Şu an ki işi iyi, maaşı da genel olarak iyi ve borç ödemesi gerekiyor o yüzden bırakması zaten mümkün değil. Şubeyi değiştirmek istiyor daha rahat bir bölgeye geçmek istiyor. Ben de öyle yapabilirsin diyince alıştım diyor. Ben günü birlik de giderim ama iş dışında zamanı yok ki gidip buluşayım? Ben ne zaman plan yapsam işteki sorunları yüzünden iptal oluyor. Bu dünün meselesi değil 6 aydır böyle ben de doldum. Kendi ilişkinizden örnek vermeye de bence gerek yok her ilişkinin dinamiği farklıdır. Ben yılda bir görüşmek istemiyorum sevgilimle bana en baştan bunu söyleseydi ben bir ilişkiye başlamazdım. Uzak ilişkiye artık tövbe ettim. İlk çıktığımızda ayda 3 4 gün mutlaka geliyordu son 6 aydır sorun oluştu. Bana ayda bir gün bile ayıramayan adamı ben ne yapayım? Sizin sevgilinizin mesleği ayrı benimki ayrı. Müdür olarak çalışıyor istese çok rahat 1 2 gününü ayırır. Kriptoda yediği paralar yüzünden tek bir gün bile izin almadan çalışıyor tamamen kendisine bağlı. Benim durumum asker yolu beklemekten daha zor onun ne zaman biteceği belli. Benim sevgilimin borcu, mesaisi hiç bitmiyor ki ben daha ne kadar bekleyim? Önümüzdeki 3 4 yıl içinde de bir evlilik düşünmüyorum. Bu ilişki bu şekilde nasıl 3 4 yıl sürsün?
Ben sizi zaten anlıyorum hanımefendi. Kendimden örnek vermemin sebebi iş hayatıyla ilgili durumlar her zaman müsait olmayabiliyor, bu da uzak mesafe ilişkisinin getirdiği bir şey ve uzak ilişki yaşayanlar için çok olası bir durum olması.
Tabi ki bu durumu kabul etmeme imkanınız var, ben de bunu yazmıştım zaten.

Son düzenleme:
Ben bu ilişkiye başladığımda online çalışıyordu. Ayda en az 3 4 gün görüşüyorduk. Sonra yemek sektörüne girdi ve izin sorunu başladı. 6 aydır bu sorun devam ediyor. Ben de düşünüyorum bu adam hiç izin alamıyor yarın bir gün benim ailem gelecek birlikte toplanmak isteyecekler adam ortada yok. Çocuğun doğumunda ortada yok, özel günlerinde yok. Tatil yapalım desem ortada yok bildiğiniz tek taraflı yaşıyorum bu ilişkiyi o yüzden ayrılmayı düşünüyorum
Evliler ile bekarların mesaisi farklı oluyor.benim bildiğim onlar nasıl uyguluyor bilmiyorum. Sen de kendince haklısın ama asıl sorun sen artık uzaklaşmışsin. Eskisi kadar sevmiyorsun.ayrilmak mantıklı hayırlısı.

Yazdığım diğer cevaplara baksaydınız işi bırakmasını istemediğimi anlardınız. Bu zamanda iş bulmak zor, ben sevgilimi 6 ay işsizken de bekledim o süreçte yanında oldum. Şu an ki işi iyi, maaşı da genel olarak iyi ve borç ödemesi gerekiyor o yüzden bırakması zaten mümkün değil. Şubeyi değiştirmek istiyor daha rahat bir bölgeye geçmek istiyor. Ben de öyle yapabilirsin diyince alıştım diyor. Ben günü birlik de giderim ama iş dışında zamanı yok ki gidip buluşayım? Ben ne zaman plan yapsam işteki sorunları yüzünden iptal oluyor. Bu dünün meselesi değil 6 aydır böyle ben de doldum. Kendi ilişkinizden örnek vermeye de bence gerek yok her ilişkinin dinamiği farklıdır. Ben yılda bir görüşmek istemiyorum sevgilimle bana en baştan bunu söyleseydi ben bir ilişkiye başlamazdım. Uzak ilişkiye artık tövbe ettim. İlk çıktığımızda ayda 3 4 gün mutlaka geliyordu son 6 aydır sorun oluştu. Bana ayda bir gün bile ayıramayan adamı ben ne yapayım? Sizin sevgilinizin mesleği ayrı benimki ayrı. Müdür olarak çalışıyor istese çok rahat 1 2 gününü ayırır. Kriptoda yediği paralar yüzünden tek bir gün bile izin almadan çalışıyor tamamen kendisine bağlı. Benim durumum asker yolu beklemekten daha zor onun ne zaman biteceği belli. Benim sevgilimin borcu, mesaisi hiç bitmiyor ki ben daha ne kadar bekleyim? Önümüzdeki 3 4 yıl içinde de bir evlilik düşünmüyorum. Bu ilişki bu şekilde nasıl 3 4 yıl sürsün?
Çok komiksiniz siz ya, sanki zorla devam et yok seni o kesinlikle seviyor bilmem ne diye adamı tutan ve sizi ilişkiye zorlayan var.
Biz adamın ne olduğunu anlayalı çok oluyor siz de anlamissiniz madem ne diye uzatıyorsunuz? Sevgiliniz buradaki insanlar mı da onlara carlıyorsunuz?

Gidin ortalıkta gözükmeyen sevgilinize içinizi dokun, veya ayrılın her ne yapıyorsanız. Sanki zorla konuyu biz açmışız da sizi de zorla iliskide tutuyoruz gibi cevaplar vermissiniz :)) napiyorsaniz yapın bize ne.

Çok komiksiniz siz ya, sanki zorla devam et yok seni o kesinlikle seviyor bilmem ne diye adamı tutan ve sizi ilişkiye zorlayan var.
Biz adamın ne olduğunu anlayalı çok oluyor siz de anlamissiniz madem ne diye uzatıyorsunuz? Sevgiliniz buradaki insanlar mı da onlara carlıyorsunuz?

Gidin ortalıkta gözükmeyen sevgilinize içinizi dokun, veya ayrılın her ne yapıyorsanız. Sanki zorla konuyu biz açmışız da sizi de zorla iliskide tutuyoruz gibi cevaplar vermissiniz :)) napiyorsaniz yapın bize ne.
Size cevap vermiyorum ki niye kendi kendinize triplenip cevap yazma gereği duydunuz? İlgilenmiyorsanız, size neyse o zaman okuma zahmetinde bile bulunmazsınız konuya girmezsiniz olur biter. Konuyu ne zaman açıp kapatacağım yalnızca beni ilgilendirir, size hiçbir şey düşmez. Bana sürekli kendi ilişkisinden örnek veren insanlara elbet sinirlenirim çünkü her ilişki farklıdır. Onların koşulları ile benim koşullarım aynı değil ki. Bana zamanla her şey düzelir, seven bekler tarzında mesajlar geliyor. Ben 1 gündür beklemiyorum ki 2.5 yıl olmuş üstüne 6 ay
geçmiş o yüzden bu tarz mesajlar bana geçmiyor. Hepsi bu... Hem konuyu beğenmiyor hem de millete verdiğim mesaja bile tripleniyor, üşenmeden okuyor helal olsun.😂

izin kullanamıyorum diye yalan söylüyor olmasın bi baskın yapman lazım senin istanbula ciddiyim belki senden hariç başka bi hayatı daha var onu idare ediyor 6 ayda 2 kez saçma geldi bana atıyorum bi fast food restoranlarında bile işten ayrılanlar olsa bile yöneticiler illaki izin kullanıyor bunun yıllık izni var vs bıraksın o işleri ben yemedim yalan söylüyor

İyide kpssye çalışmanız gitmenize engel mi?
1 gün gidebilirsiniz yanına.
O sürekli nasıl gelsin.
Uzak mesafe ilişkisi emek gerektiren bir ilişki iki taraf içinde .
Sürekli sen gel yada o gelsin bu tarz olmaz ki .

X