Yazdığım diğer cevaplara baksaydınız işi bırakmasını istemediğimi anlardınız. Bu zamanda iş bulmak zor, ben sevgilimi 6 ay işsizken de bekledim o süreçte yanında oldum. Şu an ki işi iyi, maaşı da genel olarak iyi ve borç ödemesi gerekiyor o yüzden bırakması zaten mümkün değil. Şubeyi değiştirmek istiyor daha rahat bir bölgeye geçmek istiyor. Ben de öyle yapabilirsin diyince alıştım diyor. Ben günü birlik de giderim ama iş dışında zamanı yok ki gidip buluşayım? Ben ne zaman plan yapsam işteki sorunları yüzünden iptal oluyor. Bu dünün meselesi değil 6 aydır böyle ben de doldum. Kendi ilişkinizden örnek vermeye de bence gerek yok her ilişkinin dinamiği farklıdır. Ben yılda bir görüşmek istemiyorum sevgilimle bana en baştan bunu söyleseydi ben bir ilişkiye başlamazdım. Uzak ilişkiye artık tövbe ettim. İlk çıktığımızda ayda 3 4 gün mutlaka geliyordu son 6 aydır sorun oluştu. Bana ayda bir gün bile ayıramayan adamı ben ne yapayım? Sizin sevgilinizin mesleği ayrı benimki ayrı. Müdür olarak çalışıyor istese çok rahat 1 2 gününü ayırır. Kriptoda yediği paralar yüzünden tek bir gün bile izin almadan çalışıyor tamamen kendisine bağlı. Benim durumum asker yolu beklemekten daha zor onun ne zaman biteceği belli. Benim sevgilimin borcu, mesaisi hiç bitmiyor ki ben daha ne kadar bekleyim? Önümüzdeki 3 4 yıl içinde de bir evlilik düşünmüyorum. Bu ilişki bu şekilde nasıl 3 4 yıl sürsün?