- 29 Mayıs 2014
- 87
- 13
-
- Konu Sahibi rapunzella06
Bende 1. Menü diyorum😊 birde nasıl bulucam sizi ya bulamazsam kaçta orda olalım kızlaaar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende 1. Menu istiyorum kizlar bence biraz erken gidelim konusuruz hem :)
Güzel kızlar merhaba :)
Ben saat 8 de orada olacağım masamıza oturup beklicem :)
Ayy merhaba yeni görüyorum bu konuyu.Ben 22 yaşındayım çankayada yaşıyorum,son sınıf psikoloji bölümündeyim.Birdahaki görüşmenizde yer almayı ve sizleri tanımayı çok isterim :) :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canlar ben de saat 8 de orada olmayı planlıyorum. Kadınlar Kulübü deyip bulabilirsiniz masayıBir de bana telefon numaralarınızı yollar mısınız özelden. Haberleşmek için.
Merhaba Polaurenpol, istersen buna da katılabilirsin yerimiz varakşam programın yoksa hemen dahil olabilirsin
Bu akşam yola çıkıyorum döndüğümde sizlerle tanışmayı çok isterim .:) sevgilerle...
Harmoni ben sabah yola çıktım. Bir dahakine tanışırız inşallah, hepinize iyi eğlenceler.
Slm kızlar bende batıkentteyim birdahikine bende gelmek isterim 26 yaşındayım bende
Kizlar kesim kimler geliyo simdi
Ekilmekten korkmaya basladim
Bekleriz canim :)
Canim soz veren herkes geldi gelemeyenler de zaten bildirdi. Ama sen numarani da gondermedin herkes buraya da bakamadi. Keske gelebilseydin ya da haber verseydin gelemeyecegini. Guzel bir bulusma oldu. Insallah bir dahakine artik.
Biz buluştuk çokta güzel oldu fotoğraf isteyenler için
Bi dahakine kesin ben de olmalıyım çok üzüldüm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.