- 8 Ekim 2022
- 788
- 2.008
- Konu Sahibi sakurabirs
Başka bir kadın olsa aile evinde yaşıyorum diyip yanına gitmemezlik de yapmazdı, karşılıklı gidip gelme olurdu. Uzak ilişki yaşayan insanlar o şekilde yaşıyor sizin gibi sürekli ayağına bekleyerek değil bunu da bilin madem.Ben işine gücüne karışmıyorum. Yukarıda yoruma da cevap verdim. Bu zamanda iş bulmak zor, borcu var ve maaşı da genel olarak iyi o yüzden işten ayrıl diyemem diye yazdım. Sevgilimle 6 ayda 2 kez buluştuk diye şikayet ettiğim için bencil olduğumu düşünmüyorum kusura bakmayın. Başka bir kadın olsa 2.5 yıl bekleyip ilişkiyi bu şekilde yürütmez. Borcu yapan ben değilim zamanında sınavlara çalışmayıp özel sektörde çalışan da ben değilim. 2 hafta sonra işte yükselmek için üniversite sınavına girecek sonuç sınava da çalışmadı. Gel beraber kpss çalışalım özel sektörün ne olacağı belli olmaz diyorum ama ortada bir çaba da göremiyorum.
Evlenmeden önce tanımak istiyorum ama ben diyorsanız ama bunun için ayrıca bir adım atamam diyorsanız da ayrılın madem. Belli ki bu ilişki tarzı sizlik değil.