Lazer Epilasyon Ankara'da Lazer Epilasyon

Ankarada dr.nihat özkan polk. ile görüştüm kadın sadece alex kullanıyoruz dedi ve ben esmerim o yüzden kendime uygun bulmadım.Forumlardan araştırınca daylıght ve nsc klinik ile görüştüm alex,diode ve nd yağ kullanıyorlarmış.Tüyler inceldikçe dalga boyu yüksek makinaya geçiliyor.Bakalım muayene edecekler doktorlarımızın kıl ve ten yapınızı görmesi lazım dediler.İki yerlede telefonda konuşurken güven verdiler.Kararımı yazarım.Umarım iyi sonuçlar alırım.

Bence de hastaneler ve klinikler haricinde lazer yaptirilmamali ben Özel Clnc Medilife da yaptiriyorum lazerimi dusunenlere kesinlikle tavsiye ederim ben cok memnunun tertemiz guler yüz hersey var :)

Bence de hastaneler ve klinikler haricinde lazer yaptirilmamali ben Özel Clnc Medilife da yaptiriyorum lazerimi dusunenlere kesinlikle tavsiye ederim ben cok memnunun tertemiz guler yüz hersey var :)

Ben de orda yaptiriyorum canim lazerimi guvenmeo gercekten zor okadar cogaldi ki ama gittigim yerden gayet memnunum sukurler olsun :)

Ben de orda yaptiriyorum canim cok temiz vetitiz calisiyolar herkese tavasiye ederim bende :)

Ben zaten Dr Mehmet Beyin hastasıyım. Siz ne kadara gidiyorsunuz tüm vücut ?

Canim ben paket aldim 6seanslik 2000tl'ye gidiyorum ve 4.seans bitti coğu gitti diğer yerlere güvenemedim bildiğin yerde başlamak en temizi ama gidip bi göster benimkiler bazi yerlerde yoğundu şimdi oralar da seyrelmeye başladı.

Canım Ankara'da Dr.Buket Yıldırım var Soprano XL cihaz ütüleme epilayon teknolojisi kullanıyor çok başarılı. Tavsiye ederim.

bende sizlere tavsiyem lütfen epilasyon işlemi yapılırken güvenlik açısından özellikle Ameriken Besin ve İlaç Dairesi FDA’den onaylı ve CE belgeli olanlar tercih edilmeli

Lazer epilasyon
sistemleri uzun yıllardır kullanılmakta ve uzman ellerde güvenli teknoloji kullanımı ile hem kadın hem de erkeklerde estetik ve sağlıklı sonuçlar sağlamaktadır.

Diode lazer, 810 nm dalga boyundaki lazerlere verilen genel addır. Diode lazer teknolojisindeki son gelişmeler sayesinde normal diode lazer atış sistemi ile acısız ütüleme sistemleri ile hızlı, ağrısız ve etkin bir epilasyon işlemi sağlamaktadır.

Koyu tenlerde de güvenle kullanılabilen bu sistemde güvenlik açısından özellikle Ameriken Besin ve İlaç Dairesi FDA’den onaylı ve CE belgeli olanlar tercih edilmektedir.

Neden Diode Lazer?
  • 810 nm dalga boyuna sahip diode lazer melanin yoğunluğunun fazla olduğu kıl köklerinde odaklanır ve ani ısı ateşi ile kıl kökünü kıl oluşturmaz hale getirir.
  • Diode lazerler, diğer lazerlerden daha derine inerler. Bu nedenle derin yerleşim gösteren kıllarda ve hormon duyarlı kıllarda etkin tedavi sağlarlar.
  • Uygulama esnasında temasla soğutma yapılarak cilt yüzeyi sürekli soğuk tutulduğundan yanık riski ortadan kaldırılır.
  • Diode lazerlerin en önemli avantajı açık ya da koyu tüm cilt tiplerinde güvenli ve etkin biçimde kullanılabilmeleridir.
  • Diğer bazı lazerlerdeki gibi ince tüyleri tetikleme, yani arttırma yan etkisi yoktur.
  • Diode lazerlerin erkeklere ve kadınlara uygulanma şekli farksızdır. Ancak, daha kalın kıl kökleri sayesinde artan lazer duyarlılığı erkeklerin lazer epilasyondan daha verimli sonuç almasını sağlayabilmektedir

benim teyzem tüm vucuda gitti lazere göbeğine flanda 10 sene oldu doğum yatı bir tane geri cıkmadı %100 sonuç aldı sıfırlandı ankarada bir lazer merkezinde

ankaradakiler için bahçelievlerdeki sevgi medlife ı kesinlikle önermiyorum. sahibi sevgi hanım konuştuğu gibi hizmet vermiyor. çok paracı. arkadaşlarımlarımla beraber gideyim diye üye oldum. onlardan farklı üst iç bacak kısmı var. ben pazarlık yaptım. verdiğim para uymuyorsa "hayır uymaz o paraya" diyebilecekken "tamam olur" diyip onlar 6 seansken bana 5 seansa anlaşma yapmış. beni bu konuda bilgilendirme yok. son seansımda anlaşıldı bu durum. açıklaması da sizin bir bölge fazlaydı çünkü şeklinde. o zaman bana bu paraya olmaz olursa da bir seans eksik olur deseydiniz diyorum. işlerine gelmiyor tabi ki... öyle bir açıklama yapmadan tamam diyip kafalarına göre düzenleme yapmış sevgi hanım. ben zaten seans sürelerinden de rahatsızdım. ama bu yaptıkları son nokta oldu artık. ankara bahçelievlerdeki sevgi medlife güzellik merkezini kesinlikle önermiyorum arkadaşlar. paranızla başka yerde daha güzel hizmet verebilirsiniz. bana bedava yapsa artık mümkün değil gitmem. iyi günler.

Özel clınık medlife mı dediğin yer. Benim sayfama gelip bir sürü reklam yapmışlardı. O yüzden soruyorum.
Ayrıca bir yerde yaptırmadan önce o yeri önceden araştırın arkadaşlar. Hem aklınızda tartıp biçebilirsiniz hem de görüştüğünüz de oluşturduğunuz fikirler doğrultusunda karar verirsiniz.

sevgi medlife diye geçiyor isimleri. ankara bahçelievlerde bir güzellik merkezi. önermiyorum kesinlikle arkadaşlar. dikkatli olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…