• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Ankara'da Lazer Epilasyon

arkadaşlar lütfn lazer için kızılayda neidüğü belirsiz güzellik salonlarına gitmeyin. eğitimsiz insanlar çin malı adi lazer cihazlarıyla insanları çatır çatır yakıyorlar. lazer epilasyonu, hastane ortamında , eğitimli insanlar tarafından uygulayan bir yeri tercih edin. ben çok araştırdım bundan iki yıl önce ve özel bi hastaneye yaptırıyorum tüm vucut 2 milyar vermiştim peşin 8 seansta bitti ve tüylerim %80 azaldı. zaten vaadettiği de buydu ben çok memnun kaldım.

Kızlar hastahane olarak hangi hastahanede yaptırabilirim. Lutfen yardımcı olurmusunuz cok kafam karıştı :(

öncelik merhaba.. bende cok arastırdım fakat nereye gıdecegıme yınede emın olamadan kendımı bı polıkınlıkte buldum :).. guzellık merkezı tavsıye etmıyolar genelde dıye .. neysekı bende dun ılk seansıma basladım.. boynum ve gobegım ıcın gıttım.. ama benım canım bıraz tatlı oldugu ıcın bıraz acı hıssettım... ve gobegım ve boynum ıcın 220 tl odedım fıyatı bana bıraz yuksek geldı ama basladım :) bılmıyorum sonuc ne olcak :) ınsallah bıtır ve kurtulurum :)

Merhabalar arkadaşlar,

Yıllardır epilasyon konusunda ciddi sıkıntılarım var. Cildim hassas olduğu için ağda yapamıyorum, epilasyon aletiyle batıklar oluşuyor. Sürekli jilet kullanıyorum ve gittikçe daha çok problemli olmaya başladı. Üstelik yüzümdeki tüylerim de kapkara çıkıyor. Yıllardır nasıl kurtulurum derken arkadaşlarımdan biri tenin de beyaz lazer yaptır filan dedi. :26:

İşim dolayısıyla Ankara'ya yerleştim ancak buraları hiç bilmiyorum. Lazer epilasyon yaptırmak istiyorum. Özelden önerebileceğiniz bir klinik, makine, doktor vesaire var mı? Yaptıran arkadaşlar yardımcı olabilirler mi? Tabi ki fiyatı da önemli benim için..:54:

sana bir yer tavsiye edebilirim şu anda seanstan çıktım alexandirate yapıyo işte yüzde 80 oranında azalma var sakallarım bitti ince tüylerim kaldı bide göğüs bölgeme başladım 15 gün önce tüylerim patır patır döküldü 5 - 6 seansa o da biter:) keçiörende yaptırıyorum bende

arkadaşlar lütfn lazer için kızılayda neidüğü belirsiz güzellik salonlarına gitmeyin. eğitimsiz insanlar çin malı adi lazer cihazlarıyla insanları çatır çatır yakıyorlar. lazer epilasyonu, hastane ortamında , eğitimli insanlar tarafından uygulayan bir yeri tercih edin. ben çok araştırdım bundan iki yıl önce ve özel bi hastaneye yaptırıyorum tüm vucut 2 milyar vermiştim peşin 8 seansta bitti ve tüylerim %80 azaldı. zaten vaadettiği de buydu ben çok memnun kaldım.

Özelden gittiğiniz hastanenin adını yazabilir misiniz???

bana da söyleyin yerini lütfennn :)
ben batıkentde bir yerle görüştüm yarım bacak ve koltuk altı için 260 lira istediler ve bir seans ücreti bu..
komple vücut seans ücreti 500 dediler..

ARKADAŞIM BEN UZUUUN UZUN ARAŞTIRMALAR SONUCUNDA FORUMLARDA Kİ TAVSİYELER ÜZERİNE DE KIZILAYDA LZR EPİLASYON İSİMLİ MERKEZLE ANLAŞTIM TÜM VUCUT PAKET PROGRAMI SATIN ALDIM 1750 TL.YE 12 TAKSİTE BÖLDÜLER. BİTENE KADAR GARANTİLİ VERDİLER. 4. SEANSIMDAYIM VE TÜYLERİMİN YARISI BİTTİ ÇOK MEMNUNUM. BURAYI TERCİH SEBEBİM İSE BÜTÜN CİHAZLARIN MERKEZDE VAR OLMASI VE FİYAT OLARAK UYGUNLUĞUYDU SİZEDE TAVSİYE EDERİM. lzrepilasyon sitelerinin ismi oradan ulaşabilirsiniz. BYEEE

ARKADAŞIM BEN UZUUUN UZUN ARAŞTIRMALAR SONUCUNDA FORUMLARDA Kİ TAVSİYELER ÜZERİNE DE KIZILAYDA LZR EPİLASYON İSİMLİ MERKEZLE ANLAŞTIM TÜM VUCUT PAKET PROGRAMI SATIN ALDIM 1750 TL.YE 12 TAKSİTE BÖLDÜLER. BİTENE KADAR GARANTİLİ VERDİLER. 4. SEANSIMDAYIM VE TÜYLERİMİN YARISI BİTTİ ÇOK MEMNUNUM. BURAYI TERCİH SEBEBİM İSE BÜTÜN CİHAZLARIN MERKEZDE VAR OLMASI VE FİYAT OLARAK UYGUNLUĞUYDU SİZEDE TAVSİYE EDERİM. lzrepilasyon sitelerinin ismi oradan ulaşabilirsiniz. BYEEE

acaba paket program kampanyası hala devam ediyormu?

evet cnm zaten sürekli paket programları ve kampanyaları mevcut bildiğim kadarıyla. bana mantıklı gelen bu oldu bir sürü param gitmedi en azından ve memnun kaldım. lzrepilasyon sitelerinin ismi oradan ulaşım bilgilerine ulaşıp ayrıntılı bilgi alabilirsin istersen. gönül hnm var orada çok ilgili ve uzun yıllardır bu iş ile uğraşmakta onunla görüşebilirsiniz. kurtulmanız dileğiyleeeee bye.

cnm bende mugeoncu hanımın gitmekte olduğu lzr epilasyon birimine gidiyorum gerçi ben daha önce keşfetmişim :) 7. Seansımdayım ve tüylerim bitti denilecek kadar azaldı şükür. Arkadaşında dediği gibi gönül hnm var orada çok tatlı ve ilgili bi insan daha önce başka bir yere 6 ayım ve param gitti. Buradan memnun kaldım inşallah sizde memnun kalırsınız.

cnm bende mugeoncu hanımın gitmekte olduğu lzr epilasyon birimine gidiyorum gerçi ben daha önce keşfetmişim :) 7. Seansımdayım ve tüylerim bitti denilecek kadar azaldı şükür. Arkadaşında dediği gibi gönül hnm var orada çok tatlı ve ilgili bi insan daha önce başka bir yere 6 ayım ve param gitti. Buradan memnun kaldım inşallah sizde memnun kalırsınız.

MUGEONCU VE EDAULU0606 yaa arkadaşlar bahse girerim ikinizde aynı kişisiniz, bu siteye üyelik tarihiniz hatta gününüz bile aynı, hatta üye olduğunuz saatleriniz bile aynı, attığınız mesaj sayısı bile birbirine yakın, biriniz 3, diğeriniz 2 mesaj atmışınız:) Havada reklam kokusu alıyorum, bu merkeze gideceğim varsada hevesimi kaçırdınız haa:)) Neyse vallahi kime güvenip inanacağımıda şaşırdım, ama böyle bi kaç üyelik alıpta yalan yanlış reklam yapanların elleri ayaklarına dolaşır inşallah...Sağlık söz konusu burda, neler okuyoruz, görüyoruz, günahtır arkadaşlar yapmayınnn

slm arkadaşlar forumu uzun süre takip etmekteyim hatta burdaki önerilere güvenerek ankarada gönül hanım diye birinin lazer merkezine gittim . ama hiç memnun kalmadım tüm vücut bitene kadar 1 yıl anlaşmıştık kendisiyle ücretide peşin ödemiştim keşke böyle bir hata yapmasaydım. randevu veriyorlar gidiyorsun kapı duvar . arıyorum gönül hanımı tele cvp yok tam bir rezillik anlayacağınız . ve bunu da tek bir sefer yaşamadım buna benzer 2 veya 3 randevum iptal edildi. gönül hanım randevu için size dönüş yapacağım diyor aradan 1 hafta geçti ben aramazsam arayacağı yok. anlayacağınız arkadaşlar bu epilasyon merkezi hiç iyi değil .ben mağdur oldum .sizler olmayınn:45:

Ne gönül hanımmış böyle, kimisi memnun kimisi şikayetçi

Ne gönül hanımmış böyle, kimisi memnun kimisi şikayetçi

valla arkadaşlar herkez memnun olacak diye bişey yok. fakat ben daha önce başka bir yere 6 seans gittim tek bir tüy eksilmesi görmedim. gönül hnmın yerine gittim ve sonuç aldım tüy falan kalmadı. ha randevu ertelemesi vs. bu heryerde herzaman olabilecek şeyler benim için önemli olan tüylerden kurtulmaktı onuda sağolsun gönül hnm başardı ben sonuca bakarım gidip görüşmekte fayda olur herkezin kendi bileceği iş. ben ta 2009 2010 yılı atılmış yorumlara istinaden başladım lzr epilasyona e kötü olan bi yer olsa idi yıllardır varolmaz diye düşündüm ve iyi düşünmüşüm ben memnunum.

Kesinlikle iğneli yapma çünkü yüzünde delik bırakılır. Alexandrit yüzünde kıllar yök edemez çüvalır bile ve leke bırakılır.diode git,ama eplasyon cihaz çin malı kesinlikle olmasın,çok iyi araştırma yap.

kadınlar kulübü diye medet umduk ama kızlar valla hiç bi sonuç alamadım bu ne yaa herkes bi yer demiş nereye gitcem ben şimdi :(

Merhaba, bende istanbul dan ankara ya taşındım, mamak da oturuyorum, lazer epilasyonum yarım kaldı, bana tavsiye edeceğiniz güzel bir yere var mı, önceki gittiğim yerden çok memmundum yardımcı olursanız sevinirim...

sana bir yer tavsiye edebilirim şu anda seanstan çıktım alexandirate yapıyo işte yüzde 80 oranında azalma var sakallarım bitti ince tüylerim kaldı bide göğüs bölgeme başladım 15 gün önce tüylerim patır patır döküldü 5 - 6 seansa o da biter:) keçiörende yaptırıyorum bende

bende merak ettim, ankara ya taşındık evlilik nedeni ile yerini banada söyleyebilirmisin merak ettim..

Back