canım ben çok araştırdım forumdaki tavsiyeler üzerine ve nereye gitsem kendi elinde hangi cihaz varsa onu övdü..
Sonunda lzr epilasyon tüy tedavi birimi diye kızılay da bir yer buldum gönül hanım sahibi ve birebir kendi ilgilendi ilk başta fiyatları çok uygun olduğu için açıkçası tereddüt de kaldım ve hemen karar vermedim. Sonra tekrar bu yer üzerine forumlarda araştırmalar yaptım ve beş altı yıl önce memnun kalan yorumları okuyunca oturmuş bir yer olduğuna kanaat getirdim, tekrar görüşmeye gittim ve tüm vucut paket programı 1750 tl ye anlaştım. Anlaşma sebeplerimden biride ellerinde tüm cihazların bulunması ve alexsandrite cihazı tüy yapıma uygun gördüler onunla işlem yapılıyor 5 seansım bitti tüylerimin çoğuda bitti. Ben memnun kaldım sizede tavsiye ederim. Lzrepilasyon sitelerinin ismi ben tüylerimden kurtuldum sayılır sizede kurtulmanızı dilerim... :))
sana bir yer tavsiye edebilirim şu anda seanstan çıktım alexandirate yapıyo işte yüzde 80 oranında azalma var sakallarım bitti ince tüylerim kaldı bide göğüs bölgeme başladım 15 gün önce tüylerim patır patır döküldü 5 - 6 seansa o da biter:) keçiörende yaptırıyorum bende
Canim Keçiören de nerde burasi bide acaba bilgin var mı sadece koltuk altı ve bikini ne kadardır ??
MUGEONCU VE EDAULU0606 yaa arkadaşlar bahse girerim ikinizde aynı kişisiniz, bu siteye üyelik tarihiniz hatta gününüz bile aynı, hatta üye olduğunuz saatleriniz bile aynı, attığınız mesaj sayısı bile birbirine yakın, biriniz 3, diğeriniz 2 mesaj atmışınızHavada reklam kokusu alıyorum, bu merkeze gideceğim varsada hevesimi kaçırdınız haa ) Neyse vallahi kime güvenip inanacağımıda şaşırdım, ama böyle bi kaç üyelik alıpta yalan yanlış reklam yapanların elleri ayaklarına dolaşır inşallah...Sağlık söz konusu burda, neler okuyoruz, görüyoruz, günahtır arkadaşlar yapmayınnn
Ben Gaziosmanpaşa'da Estetikakademi'de yaptırıyorum lazer epilasyon. Çok çok memnunumAnkara'da memnun kaldığı polikliniği önerebilecek olan var mı acaba?
Canim ben kizilayda bi yerle anlastim pesin odeyince baya uygun oldu. Ama diod kullaniyorlar sen hangi makineyi istedigine karar verdin mi. Iyice arastirma yapmalisiniz. Bazi merkezler kesinlikle cok kotu ilgisiz vs oluyormus burda yaziyorlar genelde.Merhabalar ben ankarada lazer yaptiracam daha önce yaptirmis ve tavsiye edenler gittiği yeri ve paketinin ücretini yazabilir mi rica etsem
Canım zaten ağda yaptırma. Son teknolojı ürünlerini kullan, ömür boyu rahata kavuş. lazer epilasyonda sana gop da Estetik akademiyi öneriyorum. Ben çok rahatladım. Özellikle estetisyenleri çok güleryüzlü ve seni çok iyi dinliyor. Dolayısıyla sorun odaklı çalışıyorlar. Ben kurtuldum. Sen de kurtul. Sevgiler.. Her türlü soru için beni arayabilirsin.Merhabalar arkadaşlar,
Yıllardır epilasyon konusunda ciddi sıkıntılarım var. Cildim hassas olduğu için ağda yapamıyorum, epilasyon aletiyle batıklar oluşuyor. Sürekli jilet kullanıyorum ve gittikçe daha çok problemli olmaya başladı. Üstelik yüzümdeki tüylerim de kapkara çıkıyor. Yıllardır nasıl kurtulurum derken arkadaşlarımdan biri tenin de beyaz lazer yaptır filan dedi. :26:
İşim dolayısıyla Ankara'ya yerleştim ancak buraları hiç bilmiyorum. Lazer epilasyon yaptırmak istiyorum. Özelden önerebileceğiniz bir klinik, makine, doktor vesaire var mı? Yaptıran arkadaşlar yardımcı olabilirler mi? Tabi ki fiyatı da önemli benim için..
arkadaşlar ben, ablam ve arkadaşım üçümüz özkaya tıp merkezine gidiyoruz benim bitti gibi nerdeyse çok memnunuz. bide bize grup indirimi yaptılar yüzde 10. .. atış sayısı düştükçede fiyatı düşürüyolar. fiyat 500 den 450 e düştü tümbacak koltukaltı genital.. tümbacak veya altbacak yaptıranlara koltukaltını genitalı hediye ediyolarmış bide.. gayet iyi yani.. ekip de çok iyi. bide 3 dooktoru var zaten tıp merkezi.. kısacası tavsiye ediyorum =) özkaya tıp merkezi güvenpark dolmuş duraklarının karşısı.
Bir de diyetisyen ibrahim tasdelen var kazen her yere reklam yapiyor nolur onu da ifşa et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?