Lazer Epilasyon Ankara'da Lazer Epilasyon

Biz de uzun uzun araştırdıktan sonra 5 kişi toplaşıp Kızılay da Clnc Medilife Polikliniğine gittik. Güvenpark karşısı. Park bulvarın üzerinde. Sırf bu iş için kurulmuş son derece hijyenik ve güzel bir yer. Ekip profesyonelleşmiş. Estetisyenleri 20 yıllık. Önce doktor görüyor. Genel bir sorgu sual ediyor. Başka bir hastalık, ilaç kullanımı vs araştırıyorlar sonra lazere başlanıyor. Cihaz ödüllü bir cihazmış. Alexandrite sistemi tercih ediliyor genelde. Zaten soru sormanıza gerek kalmayacak kadar detaylı bilgi veriyorlar. Kalabalık olunca rakamlar da son derece uygun oldu haliyle.

Canim Keçiören de nerde burasi bide acaba bilgin var mı sadece koltuk altı ve bikini ne kadardır ??

Canim Keçiören de nerde burasi bide acaba bilgin var mı sadece koltuk altı ve bikini ne kadardır ??

Arkadaşlar merhaba ,

Formlara şöyle bir göz gezdirince gördüm ki lazer epilasyonu yaptırırken bazı önemli noktalar gözden kaçmış. şunlara mutlaka dikkat etmekte fayda var.
1-Lazer epilasyon yaptıracağınız yer mutlaka doktor muayenesi, poliklinik, tıp merkezi veya hastane olsun. Sadece bu saydığım yerlerde alexandrite, diode, Nd-YAG gibi cihazları bulursunuz. Çünki, bu cihazları kullanma yetkisi sadece doktor sorumluluğunda olur. Salonlarda veya adı muayehane, poliklinik v.s olmayan yerlerden uzak durun. Bunun dışındaki yerde bu cihazlar varsa kaçak çalışıyorlardır. Gittiğiniz yerde mutlaka doktor diplomasını görmek isteyin. Gösteremediler ise kendinizi kaçak çalışan bir yere teslim ediyorsunuz demektir. 184 ü aradığınız saniye gelir orayı mühürler, işlemi yapan kişiyi de taksirle adam yaralamaktan savcılığa sevk ederler. Çok basitmiş gibi görünen lazer epilasyon işlemi kabusa da dönüşebilir. Bilinçsizce yakarlarsa sizi.
2- Güzellik salonlarında IPL vardır ancak IPL lazer değildir. Sadece yoğunlaştırılmış ışık demetidir. Sağladığı fayda tamamen geçicidir. Paranız çöpe gitmiş olur.
3- Bitene kadar kampanyalarından uzak durun. Zira her bir seansda zaten bir miktar kıl kökü azalacak bir sonraki seansa daha azı kalacaktır. Rakam da her seansda düşmeli.
4- Lazer epilasyonun kesinlikle yapılmaması gereken kişiler ve durumlar vardır. Sonucunda yargılanma endişesi olduğu için doktorun olduğu bir yer size lazer uygulamaz. Ancak salon, kuaför klüp vs yerlerde parasını ödedikten sonra herşey yapılır. Ancak bedelini siz ödersiniz. Sadece paranız gitmez daha can sıkıcı durumlar başınıza gelebilir.
5- Ne olursa olsun toptan ödemiş olsanız dahi paranızı geri talep edebilirsiniz. ödemiyoruz derlerse derhal 184 ü arıyorum deyin, korkar anında iade ederler çünki hem mühür yerler hem de yargılanırlar. Hemşire, Sağlık memuru, ebe gibi sağlık personelinin dahi lazer yapma yetkisi yoktur. Belgelediğiniz an adam yaralamaktan yargılanır. Belge için de kredi kartınız ile ödemeniz bile yeterlidir çoğu kez. Bu konuda tüketici mahkemeleri de tamamen tüketiciden yana. dosya masrafı da yok üstelik. Bir dilekçe vermeniz yeter.
6- Sağlık Müdürlüklerinin sitesinden lazer yapmaya yetkili polikliniklerin isim ve adresine ulaşabilirsiniz. Zaten çok da fazla değildir. Ankara'da 20-30 arası anca mesela. Veya gittiğiniz yerdeki diplomaya bakın. Ya plastik cerrah ya dermatolog veya medikal estetik hekimi yazsın. Bunun dışındaki doktorların da lazer yapma yetkisi yoktur.

Sağlığınız değerli ise bunlara pür dikkat edin lütfen.

sevgili zelihakoçyiğit tam ben yazcaktım ki sen yazmışsın. Gerçekten yapılan şey o kadar ayıp ve ucuz bir davranış ki bunu yapanları esefle kınıyorum. insanlar buraya güç bela biriktirdikleri paralarını ve emeklerini yatırıyorlar. hiç mi utanmanız yok? ben gönül hanım hakkında belki 10 kişiden işini ciddiye almayan, insanların parasını aldıktan sonra yüzlerine bile bakmayan birisi olduğunu duydum. Eminim ki mugeoncu ve edaulu0606 gönül hanımın ta kendisi. sizin gibi insanlar yüzünden kimse kimseye güvenemez oldu. diğer arkadaşlara da tavsiyem yapılan yorumlarda üyelerin attığı mesaj sayısına üyelik tarihine ve mesaj tarihine ayrıca ilgili diğer konulara da bakın. Çünkü benzer diğer konularda da aynı şeyleri yapıyorlar.

Ankara'da memnun kaldığı polikliniği önerebilecek olan var mı acaba?

yenimahallede hdc mi htc mi oyle bir yerde yaptirmis bir ablam cok memnun ama doktor var mi bilemedim yaxilanlardan sonra endiselendim. bu yeri duyan giden var mi ?

Ben çankayadaki metis polikinliğe başlıyorum yarın gideceğim bakalım genital ve koltukaltı için daha önce başka bir iş için gitmiştim çok hijyenik temiz ve güvenilir bir yer sahibide dermatolog zaten inşallah memnun kalırım

Merhabalar ben ankarada lazer yaptiracam daha önce yaptirmis ve tavsiye edenler gittiği yeri ve paketinin ücretini yazabilir mi rica etsem

Merhabalar ben ankarada lazer yaptiracam daha önce yaptirmis ve tavsiye edenler gittiği yeri ve paketinin ücretini yazabilir mi rica etsem
Canim ben kizilayda bi yerle anlastim pesin odeyince baya uygun oldu. Ama diod kullaniyorlar sen hangi makineyi istedigine karar verdin mi. Iyice arastirma yapmalisiniz. Bazi merkezler kesinlikle cok kotu ilgisiz vs oluyormus burda yaziyorlar genelde.

Merhaba
Ben tüylerimden oldukça rahatsızdım ve alexsandrayt lazer epilasyon yöntemiyle çok memnunum 3 seans da çok faydasını gördüm. Hizmet aldığım Ankara Kızılay clnc lazer medilife poliklinikten çok memnun kaldım.Hem güler yüzlü personeli hemde verilen hizmetten dolayı teşekkür ederim.Lazer düşünen herkese tavsiye ederim.

Kizlar hastane harici yerlerde lazer yaptirmayin. Aleksander diode ve ndyag lazer makinalarini sadece hastanelerin alma yetkileri var. Hastane veya klinik olmayan daha dogrusu doktor olmayan yerlerde lazer yaptirmayin. Guzellik salonu vs gibi yerlerde ipl kullaniyorlar. Bu makina lazer degil. Killari 6 7 ay gibi bir sure uyutuyor sonra tekrardan cikiyor killar. Olan sizin paraniza emeginize ve hayallerinize oluyor. Ben akay hastanesinde yaptiriyorum. Yeni basladigim icin oneririm ya da onermem gibi bisey diyemiyorum. 2. Seansima 3 hafta sonra gitcem. Biraz uzun bir surec olcak ama 4. seanstan sonra gidin ya da gitmeyin derim.

Guzellik merkezleri elinizden tek seferde paranizi aliyor sonra sizinle ilgilenmiyor bile. Akayda 4 seans 1750 tl. Ilk seansa gidince de paranin hepsini odemedim, 650 tl odedim. Hepsini birden vermiyorum yani. 4. Seanstan sonra eger killarin % 70 biterse kalani icin igneli epilasyona gitcem. Incelen tuyler lazerde bitmiyor cunku.

Daha once acibadem ve medicana international hastaneleriyle gorustum. Acibadem alexandrayt kullaniyir ve butun bacak tek seans 500 liraydi kampanya da yoktu. Medicana da ise alexandrayt kullanmiyorlarmis diode kullaniyorlarmis. 8 seans tum vucut 4 bin liraydi. Akayin fiyati daha makul geldi bana. Daha once orada goz ameliyati da oldugum icin guvendigim bir hastaneydi. Bu yuzden akay da karar kildim.

Bayanlar lutfen reklam yapmayin. Insanlar buraya en buyuk problemlerinden birine care bulmak icin uye oluyorlar. Yazilan mesajlardan, uyenin mesaj sayisindan ve kullanilan usluptan reklam olup olmadigi anlasiliyor. Lutfen yapmayin bunu

Canım zaten ağda yaptırma. Son teknolojı ürünlerini kullan, ömür boyu rahata kavuş. lazer epilasyonda sana gop da Estetik akademiyi öneriyorum. Ben çok rahatladım. Özellikle estetisyenleri çok güleryüzlü ve seni çok iyi dinliyor. Dolayısıyla sorun odaklı çalışıyorlar. Ben kurtuldum. Sen de kurtul. Sevgiler.. Her türlü soru için beni arayabilirsin.

Ümitköy için dr İlker Yörük esteankara kliniği öneririm 100 wattlık epicare Alexandrite ve 130 wattlık fotona xpmax ndyag kullanan 10 yıllık bir ekip özellikle Nurhan hanım ile görüşün 6 seans kolaltı ve tüm genital 600 tl2403999

arkadaşlar ben, ablam ve arkadaşım üçümüz özkaya tıp merkezine gidiyoruz benim bitti gibi nerdeyse çok memnunuz. bide bize grup indirimi yaptılar yüzde 10. .. atış sayısı düştükçede fiyatı düşürüyolar. fiyat 500 den 450 e düştü tümbacak koltukaltı genital.. tümbacak veya altbacak yaptıranlara koltukaltını genitalı hediye ediyolarmış bide.. gayet iyi yani.. ekip de çok iyi. bide 3 dooktoru var zaten tıp merkezi.. kısacası tavsiye ediyorum =) özkaya tıp merkezi güvenpark dolmuş duraklarının karşısı.

85arzu
duygu0609
cansu060
aysun0683

Erkek olmana rağmen kadın olarak işaretle, 4 tane üyelik al ! vayyy grup indirimi deseydin KK'da da 4 üyeliğim var buna indirim yok mu ?

Bu ne perhiz ? bu ne lahana turşusu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…