• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Ankara'da Lazer Epilasyon

KOL altimin yüzde sekseni bitti ha kil geri cikar uzamasi yavaslamistir onu bilmem ve genelleme yazdim kandirmak ne demek sana ne yalan borcum var onu anlamadim
Ona bitti denmez iste. Siz oyle bir yazmissiniz ki 2 seansta tuyler tamamen bitmis bir daha hic cikmayacakmis gibi. Seans aralarinda bunu soylemek icin cok erken. O yazdiginizi kim okusa benim gibi anlar emin olun.

Bugun ben de ankara da clnc medilifeda lazer epilasyona başladım bir kere saçmasapan bir denemeden sonra umarim başarılı sonuçlar alıcam sonuclari ilerledikce sizlerlede paylasicam

Ankarada dr.nihat özkan polk. ile görüştüm kadın sadece alex kullanıyoruz dedi ve ben esmerim o yüzden kendime uygun bulmadım.Forumlardan araştırınca daylıght ve nsc klinik ile görüştüm alex,diode ve nd yağ kullanıyorlarmış.Tüyler inceldikçe dalga boyu yüksek makinaya geçiliyor.Bakalım muayene edecekler doktorlarımızın kıl ve ten yapınızı görmesi lazım dediler.İki yerlede telefonda konuşurken güven verdiler.Kararımı yazarım.Umarım iyi sonuçlar alırım.
Merhaba :) sonuç ne oldu?

Back