Canım Ankara'da Dr.Buket Yıldırım var Soprano XL cihaz ütüleme epilayon teknolojisi kullanıyor çok başarılı. Tavsiye ederim.[/QUOT
Arkadaşım eğer tavsiye istersen kizilayda lzr epilasyon tüy tedavi birimini tavsiye edebilirim.sadece tüy tedavisi uzerine çalışıyorlar. Tüm cihazlar var.üstelik ssk Bağkur var ise %50 indirim yapıyorlar. Biz 12 kişi başladık memnun kaldık. İsterseniz numarasini verebilirim.Kızlar benim koyu tüylerime ek olarak çok fazla ayva tüylerimde var. Ankara kızılaydaki tüm polikliniklerle görüştüm. Tunalı tarafına da uğrayacağım. Kızılaydakiler sadace koyu tüyler gider dedi(
Özel ankara life pol.
Elmas pol.
Medilife pol.
Biltıp pol.
Elos pol.
Sizce hangisine gitmeliyim? Elos olanı nedense bana çok olumlu geldi?
Siz Elosa gittiniz mi acaba? Bilgi verebilirmisiniz? Ben Cuma günü gidicem de araştırıyorumKızlar benim koyu tüylerime ek olarak çok fazla ayva tüylerimde var. Ankara kızılaydaki tüm polikliniklerle görüştüm. Tunalı tarafına da uğrayacağım. Kızılaydakiler sadace koyu tüyler gider dedi(
Özel ankara life pol.
Elmas pol.
Medilife pol.
Biltıp pol.
Elos pol.
Sizce hangisine gitmeliyim? Elos olanı nedense bana çok olumlu geldi?
Sevgi Medlife bu konuda cok başarılı bence denemelisin.Siz Elosa gittiniz mi acaba? Bilgi verebilirmisiniz? Ben Cuma günü gidicem de araştırıyorum
slm arkadaşlar forumu uzun süre takip etmekteyim hatta burdaki önerilere güvenerek ankarada gönül hanım diye birinin lazer merkezine gittim . ama hiç memnun kalmadım tüm vücut bitene kadar 1 yıl anlaşmıştık kendisiyle ücretide peşin ödemiştim keşke böyle bir hata yapmasaydım. randevu veriyorlar gidiyorsun kapı duvar . arıyorum gönül hanımı tele cvp yok tam bir rezillik anlayacağınız . ve bunu da tek bir sefer yaşamadım buna benzer 2 veya 3 randevum iptal edildi. gönül hanım randevu için size dönüş yapacağım diyor aradan 1 hafta geçti ben aramazsam arayacağı yok. anlayacağınız arkadaşlar bu epilasyon merkezi hiç iyi değil .ben mağdur oldum .sizler olmayınn
Hangi marka lazer yqptirdiniz 4 seans cok azda merak ettim. Genelde 6 veya 8 derlerBen 3 sene önce tunalida nills güzellik salonunda yaptırdım koltuk altı ve bikini bölgesine 4 seansta tüm tuylerden kurtuldum (bikini bolgesinin alt taraflarinda biraz kaldi)eskiden kil dönmesi falan çok olurdu şimdi bu pürüzsüz tüysüz görüntüye bayılıyorum esmer tenli biriyim hep hayal etmisimdir bir makina olmalı ve sac kirpik kaş dışında biranda tüm vücut tuylerinden kurtulmaliyiz:)
Nd yad size uygun esmer oldugunuz icinbenim ten rengim esmer ve tüylerim uzun ve seyrek olduğu için alexandrite değilde diğer makinaya aldılar zaten 2 cihaz vardı şimdi gebeyim inşallah daha sonra kollarim içinde gitmek istiyorum.
Sakin sakinnnn alex yaptirmayin o ince ve sarilarda siyahlasip kalinlasir. Alex ince tuyleri tetikliyor. Buzlazer diodu oneririm. Kizilayda elpida varbenimde çenemde kıllar var hem sakal gibi hem ince siyahlar sarılar var beyaz tenliyim bi tıp merkezini aradım sanatoryumda 40 tl alexsandr dediler ama emin olamaadım yayılmadan azaltıcak şekilde önerebilceğiniz bi yer var mıdır
Ankara kizilayda elpida guzellik. Cankaya belediyesi caprazinda cadde ustundeCanım merhaba nerde yaptırıyosun bende kollarımı yaptırmak istiyorum adres veririmisin ve işe yarıyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?