- 14 Kasım 2001
- 21.326
- 2
- 69.485
- 1.623
- 101
Bir de diyetisyen ibrahim tasdelen var kazen her yere reklam yapiyor nolur onu da ifşa et
Bana onun mesajlarını kötü içerik yapın bakalım ne imiş !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir de diyetisyen ibrahim tasdelen var kazen her yere reklam yapiyor nolur onu da ifşa et
Dur bir bakayim bulursam atarimBana onun mesajlarını kötü içerik yapın bakalım ne imiş !
Bence de hastaneler ve klinikler haricinde lazer yaptirilmamali ben Özel Clnc Medilife da yaptiriyorum lazerimi dusunenlere kesinlikle tavsiye ederim ben cok memnunun tertemiz guler yüz hersey var :)
Merhaba
Ben tüylerimden oldukça rahatsızdım ve alexsandrayt lazer epilasyon yöntemiyle çok memnunum 3 seans da çok faydasını gördüm. Hizmet aldığım Ankara Kızılay clnc lazer medilife poliklinikten çok memnun kaldım.Hem güler yüzlü personeli hemde verilen hizmetten dolayı teşekkür ederim.Lazer düşünen herkese tavsiye ederim.
Ben de orda yaptiriyorum canim cok temiz vetitiz calisiyolar herkese tavasiye ederim bende :)
Ben de orda yaptiriyorum canim lazerimi guvenmeo gercekten zor okadar cogaldi ki ama gittigim yerden gayet memnunum sukurler olsun :)
Bende orda yaptırmayı düşünüyorum canım biraz bilgilendirsn. ?
Ben zaten Dr Mehmet Beyin hastasıyım. Siz ne kadara gidiyorsunuz tüm vücut ?Canım temiz özenli biyer ben memnunum istersen numarasini vereyim randevu al bi gorus
Ben zaten Dr Mehmet Beyin hastasıyım. Siz ne kadara gidiyorsunuz tüm vücut ?
Özel clınık medlife mı dediğin yer. Benim sayfama gelip bir sürü reklam yapmışlardı. O yüzden soruyorum.ankaradakiler için bahçelievlerdeki sevgi medlife ı kesinlikle önermiyorum. sahibi sevgi hanım konuştuğu gibi hizmet vermiyor. çok paracı. arkadaşlarımlarımla beraber gideyim diye üye oldum. onlardan farklı üst iç bacak kısmı var. ben pazarlık yaptım. verdiğim para uymuyorsa "hayır uymaz o paraya" diyebilecekken "tamam olur" diyip onlar 6 seansken bana 5 seansa anlaşma yapmış. beni bu konuda bilgilendirme yok. son seansımda anlaşıldı bu durum. açıklaması da sizin bir bölge fazlaydı çünkü şeklinde. o zaman bana bu paraya olmaz olursa da bir seans eksik olur deseydiniz diyorum. işlerine gelmiyor tabi ki... öyle bir açıklama yapmadan tamam diyip kafalarına göre düzenleme yapmış sevgi hanım. ben zaten seans sürelerinden de rahatsızdım. ama bu yaptıkları son nokta oldu artık. ankara bahçelievlerdeki sevgi medlife güzellik merkezini kesinlikle önermiyorum arkadaşlar. paranızla başka yerde daha güzel hizmet verebilirsiniz. bana bedava yapsa artık mümkün değil gitmem. iyi günler.
sevgi medlife diye geçiyor isimleri. ankara bahçelievlerde bir güzellik merkezi. önermiyorum kesinlikle arkadaşlar. dikkatli olun.Özel clınık medlife mı dediğin yer. Benim sayfama gelip bir sürü reklam yapmışlardı. O yüzden soruyorum.
Ayrıca bir yerde yaptırmadan önce o yeri önceden araştırın arkadaşlar. Hem aklınızda tartıp biçebilirsiniz hem de görüştüğünüz de oluşturduğunuz fikirler doğrultusunda karar verirsiniz.