evett kızlar 2. seansımın üzerinden 3 bucuk hafta geçti son durum şu şekilde:
- koltuk altı döküldü tamamen suan hic kıl kalmadı ve cıkmadı
-kol döküldü baya az kıl kaldı
-bacak döküldü yine diz kapağı ayak üstü gibi kemikli bölgelerde kalanlar var diğer yerlerdede tek tük yine var
-genital dudak cevresinde dökülme az oldu ama yinede benim beklediğimden cok iyi durumda birde merak ettiğim bir konu var popo ic kısımdada vardı benim orası asla dökülmüyor bunu yaşayan var mı?
- göbek cevresi döküldü
- göğüs cevresi cok az döküldü
- yüzümde bu defa cok daha fazla dökülme oldu dudak üstünde bir kaç tane kaldı, çenede aynı şekil (çenemde çoook vardı) yanaklarda bir tık daaha az dökülme var ama çıkmıyor yada geç çıkıyor oluşları bile beni çok rahatlatıyor iki güne bir yüzümde çıkan kılları almaktan okadar bıkmışım ki...
sonuç bu şekilde arkadaşlar bilmiyorum ben sonuç alacakmışım gibi hissdiyorum yukarıdaki konusmalara istinadende sunu belirtmek istedim youtubeda bir kız vardı adını hatırlayaamadım lazer hakkında baya bir bilgi paylaşımında bulunuyordu ve buzlazerlerden platinium mu titaniummu deniildiğinde ben platiniumun daha fazla sonuc verdiğini gözlemledim dedi ve ben oyüzden platinium tercih ettim doğrumu yanlışmı bilemem ama sizlerde iyice araştırın lütfen
(bu arada benim 5 kya aldığım paket şuan 15k olmuş kızlar ve aslada indirim yapmıyorlar kardeşimide başlatmak için götürüp büyük bir şok geçirip geri döndüm ben başladığımda cihazı yeni almışlardı kampanya vardı oyüzden uygundu tamam ama böyle bir artışd abeklemiyordum
diğer yerler ne kadar diyor sizde bilgilendirirseniz sevinirim araştırma yapan insanlara faayda olur :)