canım ben çok araştırdım forumdaki tavsiyeler üzerine ve nereye gitsem kendi elinde hangi cihaz varsa onu övdü..
Sonunda lzr epilasyon tüy tedavi birimi diye kızılay da bir yer buldum gönül hanım sahibi ve birebir kendi ilgilendi ilk başta fiyatları çok uygun olduğu için açıkçası tereddüt de kaldım ve hemen karar vermedim. Sonra tekrar bu yer üzerine forumlarda araştırmalar yaptım ve beş altı yıl önce memnun kalan yorumları okuyunca oturmuş bir yer olduğuna kanaat getirdim, tekrar görüşmeye gittim ve tüm vucut paket programı 1750 tl ye anlaştım. Anlaşma sebeplerimden biride ellerinde tüm cihazların bulunması ve alexsandrite cihazı tüy yapıma uygun gördüler onunla işlem yapılıyor 5 seansım bitti tüylerimin çoğuda bitti. Ben memnun kaldım sizede tavsiye ederim. Lzrepilasyon sitelerinin ismi ben tüylerimden kurtuldum sayılır sizede kurtulmanızı dilerim... :))
Biz de uzun uzun araştırdıktan sonra 5 kişi toplaşıp Kızılay da Clnc Medilife Polikliniğine gittik. Güvenpark karşısı. Park bulvarın üzerinde. Sırf bu iş için kurulmuş son derece hijyenik ve güzel bir yer. Ekip profesyonelleşmiş. Estetisyenleri 20 yıllık. Önce doktor görüyor. Genel bir sorgu sual ediyor. Başka bir hastalık, ilaç kullanımı vs araştırıyorlar sonra lazere başlanıyor. Cihaz ödüllü bir cihazmış. Alexandrite sistemi tercih ediliyor genelde. Zaten soru sormanıza gerek kalmayacak kadar detaylı bilgi veriyorlar. Kalabalık olunca rakamlar da son derece uygun oldu haliyle.