Arkadaslar oncelikle merhaba,
forumlari cok uzun zaman takip ettim ama yazmaya usendigimden ancak firsat buldum. Ben detaylica hepsini yazayim, sorulariniz olursa en kisa zamanda cevaplamaya calisirim.
25 yasindayim, Ankara da yasiyorum ve cogu kisi gibi kil tuy problemlerim vardi, kendimce hala var. Neyse yurtdisina gidiyorum arada turkiye de aldirip orda rahat edeyim diye, orda kendimce uygun yer yok. 2011in Temmuz ayinda sekerli agda (50 euro) yapan bir yere gittim ve dedim bir daha bu kadar deli degilim odemem diye.
Forumlari, lazer merkezlerini taradim, aradim, gittim, deneme atisi yaptirdim. 2011 Eylül ayinda Atakulenin karsisinda bir merkeze lazere basladim. Koltuk alti+Genital+Tum bacak 400 liraya. Ayrica sordum ne kadari dokulur diye.
Hatta animida anlatayim. Ben bayagi killilardandim, benden daha killisi olamaz diyordum ki benden cok var. Doktor gordu bakti cok guzel dedi. Ablam guldu, guzel mi diye. O da evet bacak beyaz killar yogun ve siyah cok guzel sonuc alinir dedi.
O zamanlar orda baska calisanlar vardi. Simdi herkes baska yerde calisiyor ama ben iyi sonuc aldim. Yuzde 70 i 80 i gider dediler oylede oldu. Genitale onceden jilet kullandigimdan cok yogundu. Simdi rahat ediyorum. koltuk alti ve bacaklarimin alt kismi memnun edici ancak ust bacak tuylerim daha ince oldugundan ayni gibi geliyor bana.
Toplamda 8 seans gittim son 2 ya da 3 seanstir 300 lira oduyorum. Bayagi param gitti keske once baslasaymisim. Makina falan sorarsaniz cok anlamam. Ama arkadasim ilk gittigim siralar yeni makina alexandrite nd yag falan diyordu.
Birde oranda elips guzellik merkezi var orda igneli yaptirdim alnim dardi yandaki sac gibi tuyleri- ( gerci orda igneli yapan kiz atakulenin karsisindaki merkezden gitme ismi hulya simdi kizilayda ziya gokalpte yer acmis kendine carnaby nin ustundeki katlardan biri, kas aldirdim fena bir yer degil)
birde Ataturk bulvarinda bir yer var orayada biyiklarimi aldirdim ama cok memnun degilim// yer ismi verebiliyor muyuz bilmiyorum ama tarif etmemde sakinca olmaz heralde karanfil girisinde :) .. Gidip gormede fayda var
Umarim soylemek istediklerimi yazabildim. Sira belime ve gobegime geldi. Bundan onceki calisanlar iyiydi. Gobegime arada atis yaparlardi ;D . Yeni calisanlari pek sevmedim. Genital bolgeme iyi calisin, nemli bolge hemen cikiyor dedim. 3-5 gun kasintidan oldum, kabuk bagladi. Yanmis meger aradim krem surun dedi. Utandim ne diye eczaneye gidip isteyecegim diye. Ablama aldirdim madecasol du adi galiba iz kalmadi. Cok sukur
neyse iyi geceler, biraz ordan biraz burdan yazdim ama kac kisiye actim agdaya giderken utaniyordum artik. En azindan 2-3 hatta 4 ayda bir aciyorum