• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Ankara'da Lazer Epilasyon

Kızlar benim koyu tüylerime ek olarak çok fazla ayva tüylerimde var. Ankara kızılaydaki tüm polikliniklerle görüştüm. Tunalı tarafına da uğrayacağım. Kızılaydakiler sadace koyu tüyler gider dedi:((
Özel ankara life pol.
Elmas pol.
Medilife pol.
Biltıp pol.
Elos pol.
Sizce hangisine gitmeliyim? Elos olanı nedense bana çok olumlu geldi?

Arkadaşlar Özkaya Tıp Merkezi veya NSC klinikte yaptıran var mı acaba, ben de biraz kararsız kaldım da?

Kızlar benim koyu tüylerime ek olarak çok fazla ayva tüylerimde var. Ankara kızılaydaki tüm polikliniklerle görüştüm. Tunalı tarafına da uğrayacağım. Kızılaydakiler sadace koyu tüyler gider dedi:KK43:(
Özel ankara life pol.
Elmas pol.
Medilife pol.
Biltıp pol.
Elos pol.
Arkadaşım eğer tavsiye istersen kizilayda lzr epilasyon tüy tedavi birimini tavsiye edebilirim.sadece tüy tedavisi uzerine çalışıyorlar. Tüm cihazlar var.üstelik ssk Bağkur var ise %50 indirim yapıyorlar. Biz 12 kişi başladık memnun kaldık. İsterseniz numarasini verebilirim.

Kizlarr merhaba ben de kizilayda bi yere gittim 7 seansim btti bacagimda azalmalar var ama tamamen btmedi hala sert cikiyo kolum ozellikle hic bitmedi .yazin ara verdik yaz boyunca agda yap dediler agda yaptim lazerde byle agda yaptiran duymadim daha once yaptiranlarda durum nasil ? Simdi bu ay son seansa gitcem

Kızlar benim koyu tüylerime ek olarak çok fazla ayva tüylerimde var. Ankara kızılaydaki tüm polikliniklerle görüştüm. Tunalı tarafına da uğrayacağım. Kızılaydakiler sadace koyu tüyler gider dedi:KK43:(
Özel ankara life pol.
Elmas pol.
Medilife pol.
Biltıp pol.
Elos pol.
Siz Elosa gittiniz mi acaba? Bilgi verebilirmisiniz? Ben Cuma günü gidicem de araştırıyorum

Ben sevgi medlife gidiyorum kesinlikle mükemmel hizmet veren Bi yer hem fiyatları cok uygun hemde cihazları çift biri alexandrite biri diod ciddi anlamda kaliteli hizmet veriyorlar ve ne konuşuyorlarsa onu yapıyorlar aksi durum söz konusu değil

ankara da özel bir hastanede elx başlamıştım 3 sene önce, 3 seans sonra koltuk altımı yaktılar, neyseki izi geçti ama 1 sene falan kaldı iz, bu arada dolu krem kullandım maalesef iz için. Ardından Dioda başladım kızılayda meşritıyet cd, asla işinin ehli olmadıklarını farkettim, çunku cihazla ilgili bir şey sorduğum zaman cvp dahi veremediler. Bankacı olduğum için Ankdaki lazer cihazı satan tedarikçileri çok iyi tanırım çoğu müşterimdir, ben daha iyi tanıyordum makineleri o derece. ardından tunalı da biyere gittim, isim vermek ne kadar doğru bilmiyorum ama sanırım etik değil . tamamen sana para olarak baktıkları ve ilgisiz oldukları için ordan da ayrıldım 2 seans sonunda. şimdi kendi makinemzle diod yapıyoruz koltuk altım bitti genital hala devam :s

slm arkadaşlar forumu uzun süre takip etmekteyim hatta burdaki önerilere güvenerek ankarada gönül hanım diye birinin lazer merkezine gittim . ama hiç memnun kalmadım tüm vücut bitene kadar 1 yıl anlaşmıştık kendisiyle ücretide peşin ödemiştim keşke böyle bir hata yapmasaydım. randevu veriyorlar gidiyorsun kapı duvar . arıyorum gönül hanımı tele cvp yok tam bir rezillik anlayacağınız . ve bunu da tek bir sefer yaşamadım buna benzer 2 veya 3 randevum iptal edildi. gönül hanım randevu için size dönüş yapacağım diyor aradan 1 hafta geçti ben aramazsam arayacağı yok. anlayacağınız arkadaşlar bu epilasyon merkezi hiç iyi değil .ben mağdur oldum .sizler olmayınn:KK45:

Uzun süredir girmemişsin ama mail gelir belki cevap yazarsın diye soruyorum. Daha sonra devam ettin mi oraya? Sonuç aldın mı yazarsan sevinirim.

Bende yeni başladım sayılır 4 seans oldu ama simdiden nerdeyse yuzde 50 si gitti ankara elit güzellikde yaptırıorum diot ve buz lazer kullanıolar acı agrı herhangi bişey yok diotta biraz hissediosunuz ama buz lazerde hic bişi hisetmiosunuz cok konforlu ve tum vucut seansı nerdeyse 20 dk bittio fiyat olarkda cok uygun ve işinin ehli uzmanlar calışıo cok memnunum epilasyon cok buyuk konfor ve rahatlık tavsiye ederim arkadaşlar.

Selam arkadaslar dun 2.nci seansimi yaptirdim. Makinenin modeli alexandrite epicare dozu sordugumda 13 14 ile yaptim bacaklarina dedi koltuk alti ve genitale daha yuksek yaptim dedi. Doz dusuk degilmi diye sordugumda makine yeni kalibre edildi daha yuksek yaparsam yanik olusur dedi. Huzursuzum bana dusuk gibi geliyor bugday tenliyim tuylerim siyah ve kalin. Sizce yeterlimi yardim lutfen

Ben 3 sene önce tunalida nills güzellik salonunda yaptırdım koltuk altı ve bikini bölgesine 4 seansta tüm tuylerden kurtuldum (bikini bolgesinin alt taraflarinda biraz kaldi)eskiden kil dönmesi falan çok olurdu şimdi bu pürüzsüz tüysüz görüntüye bayılıyorum esmer tenli biriyim hep hayal etmisimdir bir makina olmalı ve sac kirpik kaş dışında biranda tüm vücut tuylerinden kurtulmaliyiz:)

Ben 3 sene önce tunalida nills güzellik salonunda yaptırdım koltuk altı ve bikini bölgesine 4 seansta tüm tuylerden kurtuldum (bikini bolgesinin alt taraflarinda biraz kaldi)eskiden kil dönmesi falan çok olurdu şimdi bu pürüzsüz tüysüz görüntüye bayılıyorum esmer tenli biriyim hep hayal etmisimdir bir makina olmalı ve sac kirpik kaş dışında biranda tüm vücut tuylerinden kurtulmaliyiz:)
Hangi marka lazer yqptirdiniz 4 seans cok azda merak ettim. Genelde 6 veya 8 derler

benim ten rengim esmer ve tüylerim uzun ve seyrek olduğu için alexandrite değilde diğer makinaya aldılar zaten 2 cihaz vardı şimdi gebeyim inşallah daha sonra kollarim içinde gitmek istiyorum.

benim ten rengim esmer ve tüylerim uzun ve seyrek olduğu için alexandrite değilde diğer makinaya aldılar zaten 2 cihaz vardı şimdi gebeyim inşallah daha sonra kollarim içinde gitmek istiyorum.
Nd yad size uygun esmer oldugunuz icin

benimde çenemde kıllar var hem sakal gibi hem ince siyahlar sarılar var beyaz tenliyim bi tıp merkezini aradım sanatoryumda 40 tl alexsandr dediler ama emin olamaadım yayılmadan azaltıcak şekilde önerebilceğiniz bi yer var mıdır :(

benimde çenemde kıllar var hem sakal gibi hem ince siyahlar sarılar var beyaz tenliyim bi tıp merkezini aradım sanatoryumda 40 tl alexsandr dediler ama emin olamaadım yayılmadan azaltıcak şekilde önerebilceğiniz bi yer var mıdır :KK43:
Sakin sakinnnn alex yaptirmayin o ince ve sarilarda siyahlasip kalinlasir. Alex ince tuyleri tetikliyor. Buzlazer diodu oneririm. Kizilayda elpida var

Back