Lazer Epilasyon Ankara'da Lazer Epilasyon

arkadaşlar merhaba,
bu epilasyon olayı içime bayağı dert oldu buraya yazma ihtiyacı hissettim. Daha önce hiç epilasyon yaptırmadım ve güvenli yer bulma için bayağıdır araştırma yapıyorum. Fırsat sitelerinde diyot yöntemiyle yapılanlar ne kadar güvenilir? aramızda Ankara'da uygulananlardan haberi olan, daha önce yaptıran varsa ve yazarsa çok sevinirim. teşekkürler.

Arkadaslar oncelikle merhaba,

forumlari cok uzun zaman takip ettim ama yazmaya usendigimden ancak firsat buldum. Ben detaylica hepsini yazayim, sorulariniz olursa en kisa zamanda cevaplamaya calisirim.

25 yasindayim, Ankara da yasiyorum ve cogu kisi gibi kil tuy problemlerim vardi, kendimce hala var. Neyse yurtdisina gidiyorum arada turkiye de aldirip orda rahat edeyim diye, orda kendimce uygun yer yok. 2011in Temmuz ayinda sekerli agda (50 euro) yapan bir yere gittim ve dedim bir daha bu kadar deli degilim odemem diye.
Forumlari, lazer merkezlerini taradim, aradim, gittim, deneme atisi yaptirdim. 2011 Eylül ayinda Atakulenin karsisinda bir merkeze lazere basladim. Koltuk alti+Genital+Tum bacak 400 liraya. Ayrica sordum ne kadari dokulur diye.
Hatta animida anlatayim. Ben bayagi killilardandim, benden daha killisi olamaz diyordum ki benden cok var. Doktor gordu bakti cok guzel dedi. Ablam guldu, guzel mi diye. O da evet bacak beyaz killar yogun ve siyah cok guzel sonuc alinir dedi.
O zamanlar orda baska calisanlar vardi. Simdi herkes baska yerde calisiyor ama ben iyi sonuc aldim. Yuzde 70 i 80 i gider dediler oylede oldu. Genitale onceden jilet kullandigimdan cok yogundu. Simdi rahat ediyorum. koltuk alti ve bacaklarimin alt kismi memnun edici ancak ust bacak tuylerim daha ince oldugundan ayni gibi geliyor bana.

Toplamda 8 seans gittim son 2 ya da 3 seanstir 300 lira oduyorum. Bayagi param gitti keske once baslasaymisim. Makina falan sorarsaniz cok anlamam. Ama arkadasim ilk gittigim siralar yeni makina alexandrite nd yag falan diyordu.

Birde oranda elips guzellik merkezi var orda igneli yaptirdim alnim dardi yandaki sac gibi tuyleri- ( gerci orda igneli yapan kiz atakulenin karsisindaki merkezden gitme ismi hulya simdi kizilayda ziya gokalpte yer acmis kendine carnaby nin ustundeki katlardan biri, kas aldirdim fena bir yer degil)

birde Ataturk bulvarinda bir yer var orayada biyiklarimi aldirdim ama cok memnun degilim// yer ismi verebiliyor muyuz bilmiyorum ama tarif etmemde sakinca olmaz heralde karanfil girisinde :) .. Gidip gormede fayda var

Umarim soylemek istediklerimi yazabildim. Sira belime ve gobegime geldi. Bundan onceki calisanlar iyiydi. Gobegime arada atis yaparlardi ;D . Yeni calisanlari pek sevmedim. Genital bolgeme iyi calisin, nemli bolge hemen cikiyor dedim. 3-5 gun kasintidan oldum, kabuk bagladi. Yanmis meger aradim krem surun dedi. Utandim ne diye eczaneye gidip isteyecegim diye. Ablama aldirdim madecasol du adi galiba iz kalmadi. Cok sukur

neyse iyi geceler, biraz ordan biraz burdan yazdim ama kac kisiye actim agdaya giderken utaniyordum artik. En azindan 2-3 hatta 4 ayda bir aciyorum

Smooth cool diye bir cihaz var. Bahçeli 7. caddede Estetik akademi güzellik salonunda. Orada Şenay hanım ilgileniyor. Hem acısı az hem de etkili. Tavsiye ederim.

Smooth cool diye bir cihaz var. Bahçeli 7. caddede Estetik akademi güzellik salonunda. Orada Şenay hanım ilgileniyor. Hem acısı az hem de etkili. Tavsiye ederim.

Oradan benim de haberim oldu. Fiyatları çok uygun gözüküyor ama cihaz konusunda tereddütlerim var.internette aradığım zaman IPL Epilasyon(Foto Epilasyon) Tekniği diyor smooth cool için. Sen yaptırdın mı hiç?

kızlar gözünüzü seveyim güzellik salonlarına gitmeyin artık,
oraya vereceğiniz parayı biriktirin,biraz bekleyip düzgün bir yere yaptırın.

Ağzına sağlık şekerim, birde moda düğmenin üstünde bir yer var rezalet, sürekli orayı tavsiye eden sahte hesaplar var sakın gitmeyin, son derece uyduruk bir yer, sahibi biz toptancıyız bizde her makina var diyor külliyen yalan, sanki çorap satıyor neyin toptanıymış bu(!) lütfen ucuza kaçmayın, paranız boşa gider toparlamak için daha çok harcarsınız, yeni makinaları olsun kesinlikle ipl olmasın, mümkünse en az iki çeşit makinası olsun, seans arası en az 2 ay olsun başka türlülere kanmayın lütfen!!!!!!

Son düzenleme:

Siz nereye yaptırdınız? Diğer bölgeler şu an ne durumda?

Ben de Ankara'da tüm bacak lazer yaptırmak istiyorum.Hem fiyatı uygun hem güvenilir bir yer arıyorum.Forumu epeyce takip ettim ama hala çok kararsızım adresleri bana da özelden atar mısınız

ankarada nihat özkan adlı bir cildiye doktorunun muayenehanesi var..yıllar önce oraya yaptırmıştım..ben memnun kaldım..yeri kızılay necatibeyde başkent apt 13/3..internette kendisini araştırabilirsinz..yanındaki estetisyenler yapıyo..hoca arada kendi kontrol ediyor..gidip konuşabilirsinz..

Peki fiyat olarak nasildir?

Ben daha önce başka bir yerde yaptırmıştım. Yanık olmuştu. Orada Şenay hanım ilgilendi. Bir de orasının sahibi Plastik Cerrahmış. Sordular, ilgilendiler. Ben çok güvende hissettim. Arkadaşımı götürdüm. O çok memnun. Makine için de araştırdık. Hibrid cihaz diyorlar. Yeni teknolojiymiş.

Peki fiyat olarak nasildir?

ben oraya lazer yaptıralı çok uzun zaman oldu..beni de bir arkadaşım götürmüştü..nihat hoca iyidir..pazarlık yapın..şu an hangi tür lazerleri kullanıyo bilmiyorum..teknoloji gelişti çünkü..kendisi bu konudaki yenilikleri takip eder..kongrelere bizzat giderdi o dönemde..birkaç çeşit lazer cihazı vardı o zaman bile..en iyisi gidip görüşmek hemde kıl yapınıza bakar..işinize gelirse karar verirseniz pazarlık edersiniz

Tamamdır çok teşekkürleer

Merhaba
Ankara'da lazer epilasyon yaptırabileceğimiz iyi bir yer bilenler yazabilirler mi?

Aynen arkadaslar ankarada lazer yaptrabilecgmz bir yer varmidir ben kizalayda sakarya caddesinde saynora die bi yerle gorustum fiyat cok uygun cazip ama iyimidir bilemiyorum memnun kalan ve kalmayan birileri varmi acaba

Bana da yazabilirmisinz acaba ?

merhaba
ankara'da lazer epilasyon yaptırabileceğimiz iyi bir yer bilenler yazabilirler mi?

canım ben çok araştırdım forumdaki tavsiyeler üzerine ve nereye gitsem kendi elinde hangi cihaz varsa onu övdü..
Sonunda lzr epilasyon tüy tedavi birimi diye kızılay da bir yer buldum gönül hanım sahibi ve birebir kendi ilgilendi ilk başta fiyatları çok uygun olduğu için açıkçası tereddüt de kaldım ve hemen karar vermedim. Sonra tekrar bu yer üzerine forumlarda araştırmalar yaptım ve beş altı yıl önce memnun kalan yorumları okuyunca oturmuş bir yer olduğuna kanaat getirdim, tekrar görüşmeye gittim ve tüm vucut paket programı 1750 tl ye anlaştım. Anlaşma sebeplerimden biride ellerinde tüm cihazların bulunması ve alexsandrite cihazı tüy yapıma uygun gördüler onunla işlem yapılıyor 5 seansım bitti tüylerimin çoğuda bitti. Ben memnun kaldım sizede tavsiye ederim. Lzrepilasyon sitelerinin ismi ben tüylerimden kurtuldum sayılır sizede kurtulmanızı dilerim... :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…