Smooth cool diye bir cihaz var. Bahçeli 7. caddede Estetik akademi güzellik salonunda. Orada Şenay hanım ilgileniyor. Hem acısı az hem de etkili. Tavsiye ederim.
canım ben ankarada lazer yaptırıyorum alexsandrayt lazer. yüz bölgesi+koltuk altı+bikini bölgesi= 180 tl
yüzden genelde memnun kalınmıyormuş bende korka korka yaptırdım ilk seansımı. beyaz tenliyim tüylerimde koyu oldukca.. yüzümdekilerde öyleydi. ilk seansdan sonra
oldukca memnun kaldı 1 ay boyunca rahatsız etmedi hiç.. ben 3-4 günde bir çene ve favoriler için ugrasırdım :)) cıkmaya basladıklarında da oldukca inceydi favorilerde neredeyse hiç yoktu. ama dudak üstü bir daha yaptırmıycam cunku kararma oldu. güneş kremide kullandım oysa.. rahatsız oldugum için bir daha da yaptırmadım. dğer yerlerden de oldukca memnunum :)
ankarada nihat özkan adlı bir cildiye doktorunun muayenehanesi var..yıllar önce oraya yaptırmıştım..ben memnun kaldım..yeri kızılay necatibeyde başkent apt 13/3..internette kendisini araştırabilirsinz..yanındaki estetisyenler yapıyo..hoca arada kendi kontrol ediyor..gidip konuşabilirsinz..
Oradan benim de haberim oldu. Fiyatları çok uygun gözüküyor ama cihaz konusunda tereddütlerim var.internette aradığım zaman IPL Epilasyon(Foto Epilasyon) Tekniği diyor smooth cool için. Sen yaptırdın mı hiç?
Peki fiyat olarak nasildir?
ben oraya lazer yaptıralı çok uzun zaman oldu..beni de bir arkadaşım götürmüştü..nihat hoca iyidir..pazarlık yapın..şu an hangi tür lazerleri kullanıyo bilmiyorum..teknoloji gelişti çünkü..kendisi bu konudaki yenilikleri takip eder..kongrelere bizzat giderdi o dönemde..birkaç çeşit lazer cihazı vardı o zaman bile..en iyisi gidip görüşmek hemde kıl yapınıza bakar..işinize gelirse karar verirseniz pazarlık edersiniz
Merhaba
Ankara'da lazer epilasyon yaptırabileceğimiz iyi bir yer bilenler yazabilirler mi?
canım etkisi kişiden kişiye değişiyor bence... bu açıdan herhalde beyaz olmam ve tüylerimin koyu olması sebebiyle şanslıydım. gittiğim yer güzellik merkezi ama doktorda bulunduruyorlar. ben memnun kaldım.. özelden yazayım sana da. umarım memnun kalır kurtulursun. şimdi eskiden ne büyük eziyetler çekmişim diyorum
canım yaptırdıgın merkezi tarif eder misin ya da özelden mesaj at adresiyle beraber olur muu
merhaba
ankara'da lazer epilasyon yaptırabileceğimiz iyi bir yer bilenler yazabilirler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?